Ett enda virrvarr?


2013-02-07 @ 19:38:00

Det är verkligen helt otroligt vad man kan vara trött och sliten. Vet inte hur länge detta hållit på men har haft så svårt att sova om nätterna ett bra tag nu. De flesta nätterna har det varit för lillan krånglat- andra nätter har jag varit för trött så jag vaknat till och från med konstiga drömmar.

Var så trött häromdagen, eller i tisdags, så att jag tog på Elliott onsdagsstrumporna istället för tisdagsstrumporna (han har strumpor som det står veckodagar på). Fröknarna måate ju undrat vad jag sysslar med eftersom jag dessutom hade glömt tvätta hans jätteskitiga overall så han fick ta den en dag till. Stod dessutom och kikade på annat så det flytande tvättmedlet rann över när jag skulle tvätta.

Sedan har vi ju dessa andra klanterier som händer titt som tätt. Att man tar vuxentandkräm till barnen, att man tar fel hål när man ska salta(det stora istället för den med de tre små), att man tar på Elliott en blöja istället för Leila, sätter på fel platta på spisen och undrar varför det inte kokar.

Ja ni ser... Priset till årets bästa mamma måste ju verkligen bara tillfalla mig- övertrötta Emelie.

Nämen seriöst; någon som har något receptfritt tips på hur man sover bättre? Valerina natt?







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback