trots har fått en helt ny innebörd.


2013-01-13 @ 21:03:25
Det har verkligen hänt en hel del med våran lilla tjej den senaste tiden. Hon har blivit en stor tjej i så många avseenden både goda och onda ;)
 

När Elliott var i Leilas ålder så kunde han bara vissa ord. Leila hon pratar hela meningar och gör sig mer än förstådd om man säger så. Vissa tillfällen pratar hon till och med tydligare och bättre än hennes fyråriga storebror. Sedan ska hon göra allt som storebror gör; dricker han ska hon också göra det, ska han duscha vill hon med, leker han med lego så ska hon med göra det.
 
Sedan har vi nu detta som kommit fram mer och mer tydligt dag för dag nu dom senaste veckorna. Shit vilket himla humör tösen kan ha! När det är något som hon verkligen inte vill så lägger hon sig på tvären som bara den och skriker och gråter så tårarna sprutar. Som när hon vägrade att gå och lägga sig en kväll för ett tag sedan. Hon skrek och tjöt och var alldeles röd och förstörd i ca 2 timmar innan hon somnade. Eller som när jag typ alltid ska klä på henne om det så är kläder eller ytterkläder- hon lägger sig raklång på golvet och skriker och tjuter och är stel som den  och bara vägrar. Skriker "pappa ska" eller " jag kan själv." (det gör så ont i mitt mammahjärta när jag inte duger)
 
Det är inget att undra på att vi börjat komma iväg mycket senare till dagis på mornarna. Och det är inget att undra på att vi kommer hem mycket senare från dagis heller. För inte nog med att man ska gå igenom samma procedur när man ska klä på henne på dagis- hon sätter sig på tvären, tjuter, skriker och stretar emot och slåss som bara den i bilen när man ska spänna fast henne i stolen med. Det är en bestämd liten flicka detta- det märks långa vägar! Herregud- är det såhär det ska vara att vara mamma till en tös de kommande 16 åren?
 
Jag som trodde att flickor skulle vara lättare att fostra än pojkar ;)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback