När saker och ting ändras över en natt


2013-07-29 @ 16:01:32

Idag var det dags att börja jobba igen efter semesterledighet o mammaledighet. Men jag kom aldrig iväg till jobbet.

Inatt vaknade jag av att Leila gnällde till inne på sitt rum. Gick in för att kolla läget...då låg hon och yrade om att hon ville sova i soffan och skulle prompt ge mig nappen 5-6 gånger (eftersom hon nu endast har napp när hon sover på natten brukar den vara dyr o helg när hon sover) så märkte redan då att nåt var fel. Sen när jag bar in henne till oss var hon precis kokhet. Tänkte först att det var varmt härinne o att hon ju hade legat under täcket. Men hon fortsatte o vara varm- och mycket riktigt hade hon höög feber :(

Var bara att ringa jobbet och skämmas liite över att man inte kunde komma och jobba. Men så är det ju med barn- rätt va det är kan de bli sjuka.

Så idag har vi kört VAB här hemma Leila och jag och bara legat och myst i soffan. Febern är dessvärre fortfarande kvar- men inte så hög iaf. Elliott har varit på dagis och lekt av sig. Han pratade ju så pass om det igår- att han äntligen skulle få leka med kompisarna på dagis igen.Han hade nog brutit ihop om han inte hade fått komma iväg och leka.

Ikväll ska grabbarna dessutom iväg och kolla på monstertruckar...elliott är supernöjd. Vilken bra start på veckan för honom.

Hoppas allt är bra med er ❤










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback