Avrättning. Rätt eller fel?


2013-06-27 @ 07:25:04

Inatt avrättades den 500:e brottslingen med en dödlig injektion på ett fängelse i Texas.
Kvinnan i fråga hade brutalt knivskurit och slagit en till döds och skurit av hennes ringfinger för att ta förlovningsringen.

Själv blev jag lite chockad att hon avrättats. Visst ett annat liv hade hon tagit. Men hon hade väl lika gärna kunnat få sitta inlåst resten av sitt liv.?Är det inte bättre att massmördare/ barnvåldtäktsmän/barnmördare/
Pedofiler får såna straff? Och att de sedan får torteras till döds? För barnvåldtäktsbrottslingar/barnmördare /pedofiler anser i alla fall jag vara de värsta kriminella.

När man läser tidningarna och läser om barn som blivit mördade våldtagna så får jag bara såna rysningar och blir tårögd. Varför ger sig liksom folk på oskyldiga försvarslösa barn vars liv precis börjat?

Nä- jag tycker att vi i Sverige till och med ska införa dödsstraff mot pedofiler/barnmördare/ barnvåldtäktsmän. De kommer oftast alldeles för lätt undan för att ha gjort något så hemskt! Tortyr till döds som dödsstraff åt dom.

Hett ämne!







Kommentarer
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Jag är faktiskt helt emot dödsttraff. Risken finns alltid att någon är oskyldigt dömd, har ju varit ett gäng sådana fall i USA. Jag tycker nästan att har man gjort något hemskt så är det nog ett värre straff att veta att man aldrig mer kommer ut.

2013-06-27 @ 11:34:29
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback