Hur man prioriterar


2013-09-15 @ 20:19:32
Hej på er alla glada.
 
tro inte att jag glömt bort er bara för jag är på semester..för det har jag absolut inte.
 
Idag har det varit ännu en varm dag med ca 34 grader mitt på dagen. Med andra ord har dagen spenderats vid poolen (då det blåste blev det inget hav idag heller) eller ska man säga i poolen? Känns som vi inte gör annat än o bada- o det känns rätt gött faktiskt!
 
Det känns ju ändå som att det är det vi kom hit för. At soola och bada och bara vara och koppla av så gott det går. Det är iaf min prio. Det har gått förbi en turkisk man och tjatat på oss flera gånger idag om att vi ska gå till spa:et för massage/turkiskt bad. Men sade båda gångerna att jag inte hade tid. Då kikade han på mig och sade :"but your'e on vacation". Och då svarade jag helt enkelt att det inte var något jag prioriterade. Även om det säkert är speciellt med allt det där som ingår i turkiskt spa så kan jag ju åka på spa hemma. All tid får gå till sool :)
 
nu pågår nattning för fullt här i lägenheten. Barnen är sega efter en dag fylld med roligheter- och ikväll blev det barnshow med isidor, bum bum, tvättis och grubb. Och sedan kom Lollo och Bernie på besök så det blev kramkalas! Hoppas på lite egentid på balkongen om en stund. Det är så skönt med dessa ljumna kvällar ju- och att bara kika ut över hotellets omgivningar såsom hav, berg och andra flashiga hotell.
 
önskar alla en trevlig kväll ❤
 
 
 
 






Kommentarer
Postat av: ♥ Sojka ♥

Hej gumman! Åh vissa har det bra och tro inte jag har glömt bort dig! <3
kramis!

2013-09-16 @ 09:33:45
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/sojka
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Hamam är underbart om man gör det på rätt ställe. Gäller att man vet att det ex bara är en själv och ens vän/sambo, är inte så kul när man ex hoppar på en billig variant som resesäljarna krånglar på en och man får dela hamam med typ 15 andra. Men på hotellen är det oftast två åt gången som de kan ta hand om. Fast det skall man göra första dagen innan man börjat sola... testa nån gång.

2013-09-16 @ 22:43:10
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback