Life happens


2013-09-20 @ 22:13:48
Det är inte alltid lätt att hitta den där andan- den där inspirationen till att blogga. Ena stunden sitter man och har värsta coola grejen på gång till bloggen..men sedan kommer massa annat ivägen och helt plötsligt står man där likt en guldfisk och har glömt bort allt!
 

Livet händer runtomkring en mest hela tiden- u-form av massa glädje men även ledsamheter. Det är full rulle jämt Och därför hamnar bloggen lite i skymundan just nu. All tid går till jobbet och barnen sedan är man precis slut när barnen väl somnat om kvällarna.
 
just nu passar jag verkligen på att njuta av varje minut man får med barnen- även när de är osams och tjuriga! man vet aldrig vad som kan hända- vad morgondagen har att ge. Det är bättre att leva i nuet och göra nuet så bra som möjligt liksom. Det är alldeles för många människor som ångrar att de inte gjort detta- och då är det försent!
 
Så alla ni- ta inte varann för givet. Glöm inte att visa era nära och kära vad de betyder för er. Vela inte över att göra saker ni vill göra- gör dom istället ❤️ En dag kan det vara försent.
 
sådana här saker ligger jag och tänker på om kvällarna innan jag ska sova...och nu är det dags igen. godnatt från en trött mamma
 
 
 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback