Något jag stör mig på


2013-09-15 @ 14:42:57
Höll på och tro att någon skojade med mig nyss. En mamma o en pappa stod vid poolkanten och dottern var precis framför dom i vattnet. Flickan säger upprepade gånger att hon är "kissenödig" pappan frågar "är du kissenödig?" Sedan ställer sig föräldrarna o pussas och kramas medan dottern firtfarande säger att hon är kissenödig o behöver gå på toaletten. 

Sedan kommer deras vänner och de står och pratar istället för att hå på toaletten med flickan. Rätt va det är säger hon inget för då antar jag att skadan redan är skedd.

Detta tycker jag är riktigt oansvarigt som förälder. Hur svårt är det att ägna 5min av sin semester till att följa med sitt barn på toa istället för att ge det intrycket av att det är okej att kissa i poolen. Nu vet väl jag att en del olyckor händer och att det blir en del kiss i poolen ändå..men detta var ingen olycka ens ju!!

Själv är jag noga med att fråga barnen både nu och då om de behöver kissa- och de säger även till själva om de blir kissnödiga när de badar (till o med Leila denna veckan).






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback