Shopping och att unna sig själv??


2013-09-28 @ 17:32:31
Nu är barnen och jag hemkomna efter en lite tripp till ikanohuset. Hittade inga jackor till barnen igår när jag var i Mjölby och handlade.
 
blev ju fotbollsänka i eftermiddag igen och kände att jag var så uttråkad och less på att bara vara hemmavid. Ärligt talat känner jag mig så trött på att den där skiten ska ta upp varje helg, att man aldrig kan hitta på nåt själv eller vi tillsammans som familj. nåja, bestämde mig för att det fick bli en liten tripp...så vi inte satt bittra hemma ;)
 
väl på intersport fanns såklart inte de didriksons jackorna jag spanat in åt barnen. Fanns bara en rosa variant kvar med lurvig luva- och den var så himla fin så en sån fick Leila (sjäkvklart kunde man göra den en storlek större med genom att ta bart sömmarna)
 
sedan an på cubus hittade vi en turkosblå jacka med lurv till Elliott som han var så fin i :)
 
sen var jag ju tvungen att gå upp på övervåningen på Intersport och prova den där didriksons jackan jag sett på nätet. Den var ännu finare i verkligheten och jag blev ännu mer förälskad. Men det här med att unna sig själv dyra saker är jag sämst på- får så dåligt samvete. Är jag verkligen värd en jacka för över 2000:- har jag gjort mig förtjänt av den ? 
 
Ser ju helst av allt till att barnen får allt de verkligen behöver ändå...(även om de kan få det fast jag köper jackan) ÅH VILL HA!
 
 






Kommentarer
Postat av: Anonym

Den är billigare på XXL sport.

Svar: Tack för tipset :)
Emelie

2013-09-28 @ 17:38:46
Postat av: sara mamma till Viggo och Harry

Här ni ingen outlet affär i närheten? Jag köpte min där och då kostade den "bara" 999 :- så ett tips är att kolla i sånna affärer!

2013-09-30 @ 12:43:29
URL: http://baramitthjarta.blogg.se
Postat av: Anonym

Här ni ingen outlet affär i närheten? Jag köpte min där och då kostade den "bara" 999 :- så ett tips är att kolla i sånna affärer!

Svar: Vilken outlet va det :)
Emelie

2013-09-30 @ 12:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback