Ska jag`?


2008-09-18 @ 17:13:27

Ja ni kära läsare.. nu får ni en sista chans att påverka mitt beslut om att lösenordsskydda bloggen eller inte. Skriv er åsikt så får vi se vilket de blir.. har två röster för lösenordsskyddat än så länge..Och om jag skulle lösenordsskydda bloggen så kommer jag givetvis ge lösen till alla som vill läsa..bara o skriva mail eller blogg adress.







Kommentarer
Postat av: Miian

Hej där!

tror nog du kommer att få köpa Kitty kläder,jag gissar på att det blir en tös ju =)

Hmm ang lösenordsskyddat är det så himla individuellt hur man känner.

Mina argument när jag skyddade min var att jag inte ville att andra skulle ha tillgång till mitt liv fullt ut,och framförallt inte bilder på mitt barn,efter att ha läst och sett hur andra människor snor barnbilder och hur elaka kommentarer vissa föräldrar får så kände jag att jag inte ville utsätta mitt barn för det.

Lowa kan ju inte ta det beslutet själv,hon kanske kommer hata mig som tonåring för att jag delat med mig om hennes liv som jag gjort,men nu vet jag iaf att jag enbart gjort det till människor jag litar på och som jag vill ska ta del av vårt liv.

sen handlar min blogg mest om Lowa nuförtiden,tror det är lite skillnad om man bara skriver om sin egna vardag osv.

Hoppas du snart kommer på hur du vill göra,tycker med det var ett svårt beslut,men ack så skönt när jag gjorde det.

Låste upp den för någon månad sen,bara några dagar men jag hade sån pngest och mådde skit utav det och kände mig själv låst,för att jag inte kunde skriva om vad jag ville...

lång roman det här...

kramis

2008-09-18 @ 17:49:22
URL: http://miian.blogg.se/
Postat av: Anonym

om du ändå ska ge lösenordet till de som vill läsa, varför lösenordsskydda? och om du bara vill skriva av dig, inte skriva för att andra vill skriva - varför inte bara skriva i ett word-dokument och spara på datorn?

2008-09-18 @ 18:49:45
Postat av: emlisch

till anomnym: ja.. jag vill ge lösenordet till de som vill läsa. Men för det tänker ju inte jag direkt skriva ut lösen här heller så alla vet..för då e de meningslöst. Utan jag vill ge lösenordet till de som jag känner ska f¨å fortsätta o läsa. Ger inte ut de till vem som helst eftersom jag faktiskt har en hel del privata bilder här som vemsomhelst kan sno, och mer privata bilder o tankar kommer det bli o det känner jag att alla kanske inte är lämpade/förtjänar o läsa!! SPECIELLT INTE DE SOM KRITISERAR EN O GÖR SPE AV EN, DE BORDE RANNSAKA SIG SJÄLVA FÖRST. Jag tycker dessutom att det är lite kul o prata o kommentera en del andras bloggar som jag läser dagligen o då kan de va kul o få svar med! TROR JAG VET VEM DU ÄR, och OM du e den jag tror så undrar jag varför du inte säger din åsikt till mig direkt istället eftersom vi träffas nästintill DAGLIGEN!!

2008-09-18 @ 20:21:32
URL: http://emlisch.blogg.se/
Postat av: erika

om jag får ditt lösen så spelar de ignen roll för mig =) men självklart ska du göra som du själv känner. var oxå inne i en sån period förut då ja fick ycket sjuka kommentarer men sen blev d bra igen

2008-09-19 @ 09:35:52
URL: http://taby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback