CRAP


2009-08-12 @ 18:14:03
hade tänkt o ge mig ut o gå en sväng runt kvarteret för o få ihop till 15000 steg (e typ 2000 steg kvar bara ju =/) men så öser regnet ner utanför ju.

De som inte gör't bättre diret är att a nyss var o handlade o kom hem med en stor fet påse med godis..faaan! var han tvungen? jag som har så svårt för att stå emot! men ska försöka o stå på mig..om de går






Kommentarer
Postat av: Emma

Men kan du inte köra lite med din dvd du har köpt så får du lätt ihop 2000 steg på det :) Finns ju omvandlare sida där du kan se hur många steg det ger :)

2009-08-12 @ 18:44:07
URL: http://www.gaffelroad.wordpress.com
Postat av: vera

JO!

du måste stå på dig!!!

ät frukt om ni har det hemma!

eller en grönsak!

2009-08-12 @ 19:17:24
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: Carolina

Haha.. de va ju inte snällt de. ;) Men då får du i alla fall testa att stå på dig. Alltid nått. :)



Skrattade gott åt de senaste inlägget om antennsladden. :)



Tack för din kommentar i andra bloggen. Ja, jag har en mycket ovanlig cancerform när jag var 2 år och jag var som väl var det första fallet i sverige som hade en godartade form utav denna. Men innan dom kunde konstatera var dom tvungna att operera mig. Så jag är nog en utav dom få som gjort ett bikinisnitt vid 2 års ålder. Hade dock oturen att läkaren inte gjort ett bra jobb när han sydde igen så mitt ärr har växt fast inuti och därför har det stora (nästan från höft till höft) ärret blivit ett "veck/valk" och ovanför har det samlats fett o likande som inte kan jämna ut sig. Svårt att förklara. Kanske lägger ut en bild nån gång. När dom gjort mitt snitt gjorde dom även ett snitt i min livmoder då den var ovanligt stor för min ålder, så de ville kolla att det inte var nått fel. Som tur var det inget fel med den, men jag får lida för det där ärret i framtiden. Pga av att det sitter så nära vägen på nått vis så får inte jag föda naturligt den dagen jag ska ha barn, för då kan min livmoder brista. Så jag vet redan nu att jag kommer att få ett planerat kejsarsnitt i framtiden. :/ Känner mig snuvad på en riktig förlossning. :( Men men.. Hellre det är att riskera mitt eget eller framtida barns liv.

Oj, de blev långt. Hoppas du förstod. Annars får du gärna fråga. :)



Hoppas du fick en bra kväll trots tv-problemet. :)

2009-08-12 @ 22:27:09
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback