En redig dag ;)


2012-08-08 @ 20:28:45
I morse slängde jag snabbt i mig lite kesella och sedan åkte jag upp till gymmet för ett intervallpass på crosstrainern, 30 minuter blev det. Gick riktigt bra idag =) Sedan hemma blev det rygg och mag övningar. Sedan åt jag lite yoghurt med solroskärnor, dinkelflingor, linfrön och sesamfrön i..muums =)
 
Sedan har dagen gått i ett rapid tempo känns det som. Var hos mamma och fikade (jag tog ingenting, bara det goda sällskapet) väl hemma var det bara o lägga lillan och tända på grillen. Sedan åt vi helgrillat grillspjut. Själv åt jag grillad paprika och haricurt vertes till (stavning?).
 
Åkte till affären och köpte de sista ingredienserna sedan började jag göra en bulldeg. Denna gången blev det två st satser på en gång. Så ni kan ju tänka er själva hur mkt bullar det blev. Kändes superskönt att jag faktiskt konstigt nog hade karaktär till att inte äta en enda bulle. Elliott åt desto mer.. tror han åt fem bullar totalt den bullfantasten ;)
 
Nu ikväll har jag ätit två skivor dinkellimpa (hemmabakat med pumpa- och solroskärnor i) o kantareller till detta. Gud vad jag fått dille på kantareller alltså.. hur kan man inte gilla?
 
Ja rent träningsmässigt och matmässigt har detta varit en kanondag tycker jag. Nu sitter jag här i soffan och är pepp på ännu en dag. Imorn ska jag ta och köra min första löparrunda tror jag. Sedan blir det styrka armar/ben efter det.
 






Kommentarer
Postat av: Miian

Oh vad duktig du är-skicka lite energi!
Vi ska bo på club calimera serra palace och åker med ving,ni då?

Känns galet att rota bland reafynd från sommarens kläder och skor i affären men ack villa fynd inför resan man kan göra
:-)

2012-08-08 @ 20:36:20
URL: http://Sodershojder.wordpress.com
Postat av: johanna med tyra o otto

Kanonduktig du är Emelie, jag är med pepp som tusan just nu trots att jag åt kakor igår, heja oss.

2012-08-09 @ 05:56:08
URL: http://tvamanaderkvar.blogg.se
Postat av: Jessica

Hejja hejja!! Vi ska bli så snygga!!

2012-08-09 @ 07:52:46
URL: http://www.lawendelgoteborg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback