Dag 1.


2012-01-09 @ 21:11:39
Då var dag 1 snart avklarad. Tycker det har gått riktigt bra idag jag.

Till frukost blev det gröt, till lunch blev det kyckling med pasta o grönsaker,
Var och handlade ikväll så fick dock bli en klämd rasker med mager ost och kyckling/paprika i.

Träningen har fungerat jättebra. I morse blev det en promenad med kidzen på 50 minuter. Senare i eftemriddags var jag ute med kidzen igen eftersom Elliott ville åka pulka. Så det blev att putta vagnen med en tung leila framför mig samtidigt som jag drog på en tung snowracer med elliott på. Det var motion som hette duga i alla uppförsbackar det ;)

Sen ikväll har jag gått igenom alla övningar jag fått på papper- tar ganska lång tid i början ju när man måste läsa sig till hur man ska göra med vissa övningar. Och sen blev det 20 minuter på crosstrainern efter det.

Det här kan nog bli riktigt bra tror o hoppas jag =) Måste ju klara det och slita som ett djur nu när jag fått hjälp och allt. Pinsamt annars!

Jag har ju nämligen skaffat hjälp av en jätteduktig online- PT. Karin Baronowsky heter hon och driver mami mami. Träning och hälsa för gravida och mammor.








Kommentarer
Postat av: MAMMA SOM KÄMPAR FÖR LIVET

Vad kul du e med och tävlar! :D

2012-01-09 @ 21:46:21
URL: http://overleva.blogg.se/
Postat av: Sara - mamma till Hugo

Åh vad kul med PT. Själv har jag gått med i Viktklubb nu och det ger redan resultat efter bara en vecka, men jag har fått sån inspiration så det är lika bra att hålla igång så länge den finns där ;) Har satt målet att gå ner 16 kg till sommaren!

2012-01-09 @ 21:47:15
URL: http://borderkillarna.blogspot.com
Postat av: S

Jag kämpar också mot mina mammakilon, jobbigt. Men jag har återupptäckt lchf och gått ner 7 kilo på en månad så gott som utan motion. God mat utan konstigheter. Jag har också kämpat med (äckliga) lightprodukter och mat utan sås - inte längre. Testa vettja!

2012-01-10 @ 09:42:53
Postat av: Sojkas framtid - Ann-Sofie mamma till Isak

Men vad roligt att du kommit igång! Härligt. :)

KRAM!

2012-01-13 @ 10:43:57
URL: http://finest.se/sojkasframtid

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback