Åt skogen


2012-09-12 @ 06:34:00

Känns som allt bara är så himlans åt skogen fel. Är konstant trött och har så svårt o somna om när jag väl vaknat/blivit väckt om nätterna.

Sen känns det som snorandet fortfarande sitter kvar. jag vill vara pigg och ha massa energi. Vill kunna träna, vill kunna ha den där karaktären igen. För jag är sådan att tränar jag, då sköter jag kosten, känner jag mig krasslig och inte tränar. Ja då slinker både det ena och andra ner.

Ni kan ju nästan räkna ut matematiken på hur det blir när man är hemma och VABAR- man bara rotar i skåpen! Usch, jag vill verkligen inte vara här igen! Skärpning nu jag var ju så duktig för ett par veckor sedan!







Kommentarer
Postat av: johanna med tyra o otto

Ja usch det är inte kul när man hamnar mitt i sjukdomstiderna:( Min förkylning försvann fort och jag kan träna på bra men har kris med maten igen nu, är "hungrig" konstant. Måste också ta tag i det. Hej oss!

Svar: skönt att din försvann fort. Min har typ precis försvunnit men nu är ju barnen sjuka och allt och en miljon saker som ska göras innan resan. MEn imorn tänkte jag ta mig en löparrunda. Och sen på måndag med tror jag =)
hoppas allt är fint!

kramis
Emelie

2012-09-12 @ 06:51:27
URL: http://tvamanaderkvar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback