reflexer


2008-10-19 @ 19:15:52

måste ju köpa reflexer till vagnen sen så man syns när man e ute o går. Såg en cool på bokia idag för 99 kronor.. har även sett den på kidzshopens hemsida.. som förövrigt ligger här i ödeshög. Så ska nog dit en sväng imorn för ja behöver ju köpa en mobil till spjälsängen me =)

Beskrivning:Med den söta babyreflexen fram på sufletten ser alla om du fått en pojke eller flicka och vagnen syns bättre i mörkret. Glimmisen hänger i ett silikonband med krok och nypa. Babypojkens mått: B 10,5 x H 11,5 cm.

Tänk på att reflexer måste bytas ut, reflexer håller inte hur länge som helst. Normal livslängd är ungefär tre år. Reflexmaterialet i Glimmisarna är av högsta kvalitet från 3M. Glimmisar uppfyller normen för personreflexer och är CE godkända.
fanns även i rosa på bokia.

En reflex som ja garanterat ska köpa från kidzshop.jetshop.se är iaf denna grodan, vore coolt om man kunde kombinera den med en prinsesskrona med, vem vet?? haha!


va förresten med o budade på wallies idag på tradera, van budgivningen så för 63 kronor plus 7 kronors frakt får ja hem 10 wallies med djurmotiv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback