Fascinerande


2011-04-29 @ 20:44:05
Har hittat ett riktigt intressant o bra program att kika på på Discovery channel, dödlig fångst ,me like it a lot!!





Leila the munk


2011-04-29 @ 13:24:23

fin kal fläck har hon allt på bakhuvudet eller hur?( de är så när man inte kan ligga still på rygg utan ska fara runt o gno hela tiden) hade den varit lite längre upp så hade hon sett ut som en munk.





Bröllop


2011-04-29 @ 12:16:11
Är de någon mer än jag o Leila som har äran att ha första parkett på prins Williams bröllop?





Blärk....


2011-04-29 @ 07:41:02
Verkar som att den härliga natten till igår va en engångsföreteelse.. För inatt har knusselmajan varit igång igen. De har stökats obökats vändits o vridits.. Blir tokig på de här! När ska hon sluta hålla på?

Dessutom har elliottkraken blivit sjuk med feber o hosta. Han har hostat o hostat o yrat massor i sömnen. Min stackars elliotten:(

Nähä, bäst o kicka igång denna dagen o trotsa den dunkande huvudvärken som kom smygandes under denna vakna natt!

önskar alla en trevlig fredag, kramis





rena rama lyxen♥


2011-04-28 @ 19:31:10
Rena rama lyxen var det inatt/imorse. Leila sov som en prinsessa i sin säng o va var inte vaken o ledsen en enda gång (!???) o vaknade inte o va hungrig förrän 6 i morse. SEn sov barnen till halv 8. Snacka om lyx med sovmorgon.En välbehövd sådan efter många många nätters oroligheter..så skönt! Tack mina älskade barn ♥

Just nu i skrivandets stund ligger Elliotten o sover. Han var jättetrött ikväll- blir gärna så när de inte kan komma till ro o sova på dagis ju...lägg till massa frisk luft på de med så blir ekvationen en supermegatrött kille.  Han stod vid kvart i sju här i vardagsrummet o sa "mamma sova gott" med filten o nalle puh i högsta hugg. Då sa jag att jag bara skulle hämta tandborsten- när jag kom med tandborsten så hade han redan gått in på sitt rum o lagt sig under täcket. 
Leila håller på att få sin kvällsnan nu så hon kan sova sen.  förhoppningsvis lika gott som inatt.

Jaja, hur natten blir återstår o se för Elliott har hostat massor idag o sen nu ikväll så började de rinna ur näsan på honom oxå.

Nu ska jag kika runt lite grann här på nätet,

ha de gott folk!





Kärt barn har många namn


2011-04-28 @ 13:33:32
Leila leilan, sessan, kräkfia,fisan/fesan, lillan, Busan, knusselmaja

elliott Storbus, pära, ligist, elliotten, eilert,





Zznark


2011-04-27 @ 21:21:16
De ar mörkt o tyst- de enda som hörs är leilas snarkningar o svaga skrik från fotbollen A tittar på i vardagsrummet. Eller de snarkas visst därute med! tre fjärdedelar av huset sover med andra ord... O snart jag med!!

imorn väntar en ny spännande dag!

Godnatt kära läsare!





Onsdag


2011-04-27 @ 13:17:28
onsdag igen o Storbus är på dagis. Lillan o jag har hunnit med en långpromenad (blev nästan 1 1/2 timma idag) o nu ligger lillan på golvet o busar för fullt.

Hon är ju rolig leilan. Hon kan vända på sig från mage till rygg med ändå blir hon sur o förbannad på direkten när hon vänder sig så hon hamnar på mage. Skriker som bara den gör hon!

Tror bestämt att vi ska ta i slänga in lite skräp i bilen o åka o slänga de. Sen blir de nog ett stopp hos blom-lotta med innan de är dags färmdagishämtningen!

återkommer senare! Ha de fint





kärlek ♥


2011-04-26 @ 20:27:51

mina små busar ligger o gosar i elliotts säng ♥


leila ligger o påskmyser i mammas o pappas säng ♥

krypövning pågår. Leila har redan börjat öva på att krypa hon hamnar iaf på knä..knäna är ganska så röda o ömma just nu med tanke på hur ofta hon försöker ställa sig på knäna.♥






Fynd!?


2011-04-26 @ 18:23:24
Tänk va mkt man kan hitta i sin trädgård. Inte bara massa stora äckliga spindlar som vi med fobi får rysningar av, utan även folieförpackning till någons kött de grillat någon gång, o en använd tampong. De sistnämnda är ju rena rama kapet att hitta i trädgården alltså!!!

Hur kom den dit undrar då jag? Vems de e de vill o vågar jag inte ens tänka på "groose". Va ju bara tur att jag såg den först så elliott inte kom springandes med den i näven.

ja ni, sånt är livet i bynn. Spännande va?





Kidnappad


2011-04-26 @ 14:27:01
Ha suttit o kikat på Cityakuten en stund nu. Var en liten flicka som blev kidnappad på akuten! Fy så hemskt- måste vara världens värsta mardröm. Det o att ens barn skulle bli riktigt sjuka!

vi sitter just nu o väntar på att elliott ska vakna så vi kan ge oss ut en sväng. De hade ju inget bröd på icA i förmiddags typiskt nog! Sen har jag hållt på å räfsat löv i trädgården o klippt lite grenar på träden som jag ska försöka få ner i sopsäckar sen om Leila domnar i sin vagn.

Är grymt sugen på att köpa några plantor o plantera i krukor oxå, vi får väl se vad som hinns!

hoppas ni har en fin dag därute!





Nu


2011-04-26 @ 08:53:31
nu ska vi snart ut i de fina vädret o försöka göra de bästa av denna dagen o trotsa massa gnäl o l tusen leila kräkningar ( som vanligt iofs). Wish me luck ;)





Tisdagen-en riktig skitdag redan!


2011-04-26 @ 07:35:36
Huvudvärk o svidande mammaögon är ett faktum. Ännu en jobbig natt förbi ( har tappat räkningen för hur många nätter i rad de hållit på nu).

Vaken mamma sedan klockan två i princip! Lillan har vaknat hela tiden o sovit riktigt oroligt.. Har vaggat henne till sömns för att sedan råka väcka henne när jag lagt ner henne i hennes säng. Till slut gav jag upp o gav henne mat i hopp om att hon skulle sova bättre. Men inte de inte! Har suttit här i sängen med henne sovandes i famnen när hon väl sovit, usch säger jag bara! Kan de inte bli bättre inatt?

elliott kom in till oss vid 6 o somnade om vad bra tänkte jag- då kanske Leila kan sova oxå. Men hon vaknade ledsen; fick ge henne mat o sen har hon gnytt o tjutit. De roliga är ju självklart att Leila sover nu när Storbus är vaken!

, såhär är livet som småbarnsförälder. Men för de mesta är de ju fyllt med glädjefyllda stunder ändå som tur är :)





"söpa gass"


2011-04-25 @ 15:57:37
Nu ska vi åka till hamnen i Gränna o köpa glass, eller "söpa gass" i detta härliga väder.

Hoppas ni haft en fin dag!





Äta de kan de allt...


2011-04-24 @ 21:54:08
Är de något mina små sötisar är bra på så är de i alla fall att äta. Leilas mat tar för de mesta slut i ett slurp, o hon vill gärna äta 6-7 gånger per dygn istället för de rekommenderade 4-5. O nu när smakisarna börjat så visar hon iaf stort intresse för katrinplommonpuren, o de säger väl mkt de va?

o storkillen fick äta pizza med oss ikväll.. Vi delade han o jag, han lämnade knappt kvar en tredjedel av sin halva av pizzan. De är inte illa de!

o ätits de har de väl gjorts en hel del nu i påsk. Dåligt samvete har man allt!! Men imorgon ska jag ta mig an fettet igen ;)

nu åter till bigbrother hoppas ni mår fint!





Glad påsk!


2011-04-23 @ 15:07:06
Kikar in väldans snabbt emellan alla förberedelse o önskar er alla en glad påsk! Kramar





En tänkare


2011-04-22 @ 21:56:53
Idag har jag mest suttit o tänkt massor känns de som. Man ska verkligen ta tillvara på varje minut man har med sina kära innan de är försent! Förra veckan åkte en gammal arbetskamrat förbi när jag var hos mamma, vi undrade båda hur de var med henne eftersom hon varit sjuk en längre tid. Fick i eftermiddags höra att hon gått Bort <3
alla mina tankar går till hennes familj o jag hoppas att hon fått frid!
har inget att tillägga för tillfället!





Skärtorsdag


2011-04-21 @ 22:33:06
Underbart varmt väder har de varit idag. Dagis Barnen var framme på byn idag o fick pynta en Björk med fjädrar. Jag o Leila var givetvis framme på byn för o titta på elliott. Han satt där bredvid sin kompis i vagnen o tittade.. Inte fick han pynta inte... Men han hade nog roligt ändå! Vinkade fram o tillbaka till sin mamma gjorde han med <3

blev lite fika hos barnens mormor efteråt o efter de blev de putsning av några fönster samt städning av stora toaletten, sen efter lite matning av lillan va de i princip dags att hämta storkillen på dagis.

nu ikväll har de grillats fläskfilé, till de har de serverats ugnsstekt potatis, palsternacka, morötter o beasås. Mumsigt värre var de!! Nu åter till Big brother!!





Kommentera?


2011-04-21 @ 21:17:37
Nu är de sådär många som kikar in dagligen o läser denna blogg... Men knappt någon av er som kommenterar. hur vore de om alla ni kunde skriva nåt litet, typ ett hej eller liknande? Skulle bli såå glad :)





2-åring säljes billigt


2011-04-20 @ 16:13:21
Just nu efter att ha rivit ner disken i köket o sparkat lillasyster med flit i nyllet så säljes nu en trotsig tvååring med namnet elliott billigt!

självklart skojar jag bara, men ibland när han gör såna där dumma grejer som att göra lillasyster illa så kan de kännas så för en sekund!

Han är ju ändå min busunge o jag älskar honom villkorslöst o skulle aldrig kunna va utan honom! Trots allt bus så är han världens finaste pojk även om han ibland går en på nerverna.






Morgondagens planer


2011-04-19 @ 21:19:47
Såhär ser morgondagens planer ut om de vill sig väl;
halv7-7 barnen vaknar ( Leila äter nan)
halv 8 elliott o jag äter frulle
kvart i 9 påklädning av ytterkläder o dagis
strax efter 9 shopping på Ica
halv 10 Leila äter antingen eller oxå hamnar hon direkt i vagnen ute för sömn. Jag tränar 40 min på crosstrainern.
halv elva rullning samt stekning av köttbullar.
halv 12 dusch?
putsning av fönster?
kl 1 ca lunch
kvart i två dags att hämta elliotten på dagis.

nÅgonstans däremellan kommer Leila att vakna såklart men när lär ju märkas ;)

sen vet väl jag själv med största sannorlinhet att planerna kommer gå i kras; i alla fall en del av dom.. De är så de är med småbarn i familjen!

resten av dagen kommer garanterat att bjuda på massa bus ute!





Smakportioner


2011-04-19 @ 21:06:06
Ja, förra veckan vart ju Leila 4 månader o kunde då börja med smakportioner. Synd bara att hon visst ska ha en så seg mamma. För någon smakis har hon inte fått ännu även fast de till o med köptes gröt förra veckan. De har bara varit så mycket annat på sistone så de blivit rörigt. Men känner ingen brådska med de heller. Får nog bli att vi börjar i påsk kanske :)





Kväll


2011-04-19 @ 19:16:30
Sitter nu här i soffan med en sovandes bebis. Den största bebisen ligger i sin säng o sover. Han var jättetrött ikväll o gick tio bara runt o väntade på att få lägga sig. Vid halv 6 låg han i sin säng o sade "jag sova gott" till sin pappa när han kom in. När han sedan väl fick lägga sig vid halv 7 somnade han på direkten.

annars har dagen mest spenderats ute, hos elliotts kusiner o i våran samt elliotts o leilas mormors trädgård.

Gick o mötte upp a på jobbet förut o gick förbi kiosken o köpte lite mjukglass. Elliott åt med god aptit o såg ut som en clown i nyllet! Riktigt härligt väder idag med ju, o de får de gärna fortsätta o vara.

imorgon är de dagisdags igen, till elliotts förtjusning. Vi andra två ska väl försöka göra lite nytta. Ska göra köttbullar till påsk hade jag tänkt(om lillan sover), sen kan de nog bli lite rensande i trädgården kanske, eller putsa fönster.

Nähä, nu ska jag försöka flytta över sessan till hennes säng så kanske man kan ta sig en snabb dusch om hon inte vaknar! Ha de gott!





Tisdag morgon


2011-04-19 @ 08:45:25
Godmorgon tisdag!
sitter här i soffan o beundrar mina söta barn som ligger på täcket på golvet o myser. Emellanåt får den större varianten för sig att han ska lägga sig på Leila, då får mamma Emelie rycka in;)

vilket underbart väder de va igår då! Vi var ute nästan hela förmiddagen o sen en stund på eftermiddagen. Elliott stojade o busade massor i trädgården. Synd bara att vi inte har någon sandlåda till elliotten ännu. För igår grävde han i landet o hällde massa jord utanför

Hade köpt nya mattor till barnens rum i Ullared o när elliotten vaknade igår så var de utlagda.elliott fick en grön o Leila en vit. Under morgonens gång så hörde jag hur elliott grejade med något i sitt o lillasysters rum. När jag kom in så hade han burit mattorna så han hade leilas matta o Leila hans. Haha...grönt är visst inte hans färg om han får bestämma!

snart ska vi ut på förmiddagspromenaden, sen blir de bus ute igen. Hoppas de blir fint idag med. Just nu är de mulet- men de är ändå 12 grader så!

ha en trevlig dag!





Shopping....


2011-04-17 @ 13:05:35
Ullared here we are :)





On the road


2011-04-17 @ 07:05:54
Denna söndagen spenderas även den på vägen. Fast denna gången blir de inget Göteborg..,äventyret har börjat!

ni får veta mer senare ;)





imorgon händer det grejer...


2011-04-16 @ 20:25:27
imorn ska jag iväg på lite äventyr..ska bli skööj =)





Min viktresa


2011-04-15 @ 13:15:29
Sedan Leila föddes har jag gått ner 21,7 kg

väger 5,7 kg mindre än jag gjorde på inskrivningen.

nu är de 3,3 kg kvar till mål :)

läs mer här: http://viktkampbloggen.blogg.se





Stör mig.


2011-04-15 @ 10:06:04
Blää....varför ska de finnas så mycket att störa sig på? Ibland känns de somatt barnen inte får de bästa som de ju verkligen borde få o förtjänar. Folk ska ju inte kommao gnälla sen ialla fall när de gäller för de är ju uppenbart hur de prioriterar o favoriserar. Mer än så behövs väl inte sägas!

de va allt jag hade just nu. Tack för mig! De var skönt att skriva av sig kan jag säga!





Älskar dig...


2011-04-14 @ 15:28:01
De är i alls fall tur att man har så fina barn. Vet inte vad jag hade gjort utan dom.

elliott har precis lärt sig att säga "älskar dig" o de är verkligen supergilligt att höra honom säga det. O som han gillar din syster, när hon ligger på golvet så ska han helst ligga bredvid o gosa med henne. Ibland blir de lite för hårdhänt- men de fattar han inte ännu tydligen.





Orka...


2011-04-14 @ 15:22:17
Så fort man börjar se ljuset i tunneln så ska de dyka upp nya orosmoment. Blir tokig på de här.





4 månader ♥


2011-04-14 @ 08:00:00

Hipp hipp hurra..idag blir världens sötaste lilla sessa 4 månader

Tiden med dig går så himlans fort..man önskar nästan att man kunde få den att stå still lite. Dags att börja med smakportioner nu oxå.

Du älskar att ligga på golvet och sprattla o prata o prutta med munnen, det har vid flera tillfällen hänt att du vänt dig från rygg till mage o från mage till rygg. När storebror kommer o pratar o busar med dig lyser du upp som en sol, o skrattar när mamma pratar massa nonsens med dig det gör du allt..o speciellt när lilla snigel sjungs!

Du är nästan jämt stel som en pinne när man håller i dig o vill helst av allt stå upp när du är i knäet om det inte är så att du fått tag på din stortå när du sitter o lutar dig framåt.

En bestämd liten tjeja det är du allt, o en nyfiken sådan. När det är folk runtomkring när du ska äta då kan du knappt äta för att du måste ha koll på vad alla andra gör.

Tack för att du finns o förgyller våran vardag vår lilla skrutta







surpuppan!


2011-04-13 @ 20:16:28
Ja fy va sur jag blev nu när jag skulle fixa lite grejer på nätet- de går segt som aset o händer knappt nåt alls på datorn! Lika bra o strunta i det med andra ord.


kanske skulle man redan gå o lägga sig?


GODNATT





Blogg.se appen?


2011-04-13 @ 13:30:30
När kommer egentligen blogg.se appen börjar jag undra. De skrev väl något om mars? Nu e de ju faktiskt APRIL. Någon som hört något mer?





STOOR flicka


2011-04-13 @ 11:25:29
Efter dagislämningen så åkte vi iväg till VC för en fyramånaderskontroll.Blev vägning, mätning o lite kort information om smakportioner.

O Leila Växer självklart så de knakar..en riktig tjokismulle är hon =)

När vi var där för en månad sedan så vägde hon 6170 gram, var 62 cm lång, hade omfång på 40 cm
Nu väger hon 6980 gram, är 65,5 cm lång ( fast tror hon är lite kortare var svårt o mäta eftersom hon inte ville va still), har ett huvudomfång på 41 cm.

växer så de knakar eller vad? jag tycker ändå att hon ligger efter lite på längden om man jämför med hennes bror som växte som bara den på längden. När han var lika gammal som hon är nu så vägde han typ 200 gram mindre men var 66 cm lång. O då var ju han ändå 50 cm lång när han föddes. Leila var ju hela 53 cm lång så.

Nu ska jag ta o ta de lite lugnt resterande minuter innan prinsessan vaknar. Har hunnit med 40 minuter på crosstrainern o lite plankor- samt en dusch. Härligt !

Vi hörs,
kramis





Nya rutiner!?


2011-04-13 @ 07:29:12
Våran "lilla" tjeja verkar ha börjat med nya sämre rutiner nu. Hon har förut ätit sista målet vid 7-8 på kvällarna o sen ätit runt 7 om mornarna. Men nu helt plötsligt så har hon börjat vakna o vilja äta om nätterna med. Igår vid 3 o inatt vid 12 o sen redan vid 5. Istället för o äta typ 5 mål om dagen har de nu blivit 7.

Fortsätter de såhär så lär de bli en sumoleila o en zombiemamma med tanke på hur mkt à snarkar oxå! Nä,får testa o öka mängden helt enkelt, förhoppningsvis hjälper de?

bäst o äta lite frukost o klä barna...de är ju dagistajm idag igen! Ha en trevlig förmiddag!





Tisdag


2011-04-12 @ 14:39:17
Dåligt med uppdateringar här just nu. Har helt enkelt inte haft tid. Prioriterat annat istället som o va ute i de fina vädret o bara vara med barnen :)

återkommer ikväll om båda barna somnar tidigt. Ha de fint!





Kalas, trött o slö


2011-04-10 @ 20:18:16
De är en seg, trött och slö mamma som sitter med sin iphone o bloggar just nu. Inte blir de bättre av att man har en sovandes bebis i famnen, man blir bara segare av det. Men mysigt är de ändå.. Man får passa på att njuta för snart är den tiden förbi!

för övrigt har dagen spenderats med långpromenad, killarna har bytt däck, bilen har tvättats o så har vi varit på kalas för Ellen i eftermiddag.

orkar man se Big brother ikväll månntro? Känns inte så just nu.

Godnatt.





Saknad


2011-04-09 @ 22:05:47
Åå.. Som jag saknat min fina familj idag när jag var borta. Var så härligt o mysigt när man fick se dom igen i eftermiddags. Känns som jag inte vill va ifrån mina barn så lång tid på länge nu.

mina barn är mitt allt!

Godnatt!





Göteborg here we come


2011-04-09 @ 11:19:03
På väg till Göteborg på en blixtvisit. Skönt med ett litet avbrott från "vardagen". Ska dock bli skönt att komma hem till mina finingar igen om några timmar.

ha en fin o solig lördag därute!'





Fredag


2011-04-08 @ 13:07:55
Fredag o här sitter vi nu sessan o jag o myser framför sjukhuset på TV8. Dagen har bjudit på dagislämning, träning när Leila sov. Blev crosstrainern idag med. Kanske blir de en promenad när vi hämtat elliott på dagis också.

vad skönt de är att ha en hel helg framför sig nu! Vad ska ni göra?

önskar er en trevlig fredag





nyhet- färdiga designer


2011-04-08 @ 12:41:19
Lite då och då så kommer det dyka upp färdiga designer som man kan köpa... kolla in designbloggen.





"mamma pissa potta"


2011-04-07 @ 14:41:00
Förut när Elliott hade ätit så sa han "mamma pissa potta". Han har sagt de förr men de inte kommit nåt. Men tog med mig honom in så han fick sätta sig på pottan. De kom ingenting- mitt i allt så skrek leila till i babymonitorn så var tvungen o springa ut o hämta henne. När jag kom tillbaka in så hörde jag musik (han har en potta som spelar musik när man kissar) o blev såå glad! Elliott hade kissat på pottan för första gången <3

Duktig kille- nu hoppas vi på att han kan bli blöjfri till efter sommarn eller i sommar =)





En virrig morsa


2011-04-06 @ 14:41:10
Igår va ju verkligen en sån där dag man bara ville glömma.
Leila var rätt kinkig o trött när de väl var dags att hämta elliott på dagis så vi tog vagnen. Innan vi ens hann komma ut så gnälldes de en hel del... Och en gnällig o skrikig bebis =en stressad mamma.

När vi kom hem från dagis o skulle låsa upp garageporten så upptäckte jag att jag hade låst in nycklarna i min andra jacka, vi kom inte in. Hade ju gått ut genom garageporten innan o den låser ju sig själv när man stänger igen. Var bara o ringa barnens mormor så hon kom förbi o låste upp åt oss.

är man virrig eller virrig?





GÖR NU BLOGGDESIGNER IGEN!


2011-04-06 @ 12:56:36
Har nu bestämt mig för att ta upp de här med o göra bloggdesigner igen. De finns lite mer tid om kvällarna nu osv.. De va ju ganska stor efterfrågan ett tag när jag hade lagt de på hyllan vet jag, så nu finns chansen att be om min hjälp igen! De kostar dock en penning men de går ju åt en del tid till de oxå ;)

maila eller skriv en kommentar vid intresse

[email protected]





Grattis systermoster LN


2011-04-06 @ 10:43:58

Vad är det för dag, är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är Ellens födelsedag hurra, hurra, hurra!

GRATTIS






Mitt i veckan


2011-04-06 @ 06:47:29
Onsdag- och de spöregnar ute. Lite smått deprimerande. Eller vad säger ni?





Dagen som varit.


2011-04-05 @ 19:49:45
Morgonen startade runt halv 7 i morse då jag hörde att elliott låg o ropade "mamma" inne i sitt rum. Var bara att gå upp o göra iordning lite välling till honom o sen sätta sig o mysa lite med honom framför tvn så han vaknade till. Sedan plockade jag lite grann med tvätten o så innan Leila vaknade.

Leila fick lite nan när hon hade vaknat, sedan låg hon o busade o stojade på täcket på golvet..så glad hon var då
Runt 8- tiden fick elliott lite frukost o när allt de kladdandet var klart så blev det tandborstning och påklädning. När det sedan var dags för ytterkläderna o lillasyster redan var påklädd ropade jag på elliott som sprang runt inne i huset o sa att de va dags att åka till dagis. "nää, mamma..stanna hemma" fick jag då till svars. De va första gången jag hörde honom säga det kan jag lova ( o så jag skrattade åt honom.,sötnosen)
Det blev dagis på en tisdag idag. Dagis hade visst någon utbildningsdag eller va de var på torsdag så de undrade om elliott kunde tänka sig att gå idag istället.

Sen tog Leila och jag en tur till ICA för att handla lite. Hon somnade i babyskyddet så när vi kom hem kunde jag lägga över henne i hennes vagn utan problems. Passade på att vara lite effektiv o ställa mig på crosstrainern o träna. Men efter ett par springningar ut och in så vägrade lillan sova mer, hann 20 minuter på crossen. Var bara att ta in henne o ge henne lite NAN, sen fick hon ligga o gymma lite på golvet medan jag körde de resterande 20 minutrarna o plankan i 5x 1 minuter.  Skönt när de va avklarat kan jag lova!

Hann göra lite lasagne o gosa, busa med sötfian..sen va de dags att åka o hämta storbusen igen!O så kinkig o trött han va; de blir väl lätt så när man precis vaknat o ska åka hem.

Denna dagen har varit lite rörig känns de som; jag har varit så trött och på förmiddagen va jag på så himlans dåligt humör, vaknat på fel sida månntro ;) Leila har visst börjat me nya sovrutiner o just idag kändes de ganska frustrerande när inge blev som man hade tänkt sig. (iofs är de ju så o va småbarnsförälder, går ju inte att planera nåt i förväg) Istället för att sova 2-3 timmar i vagnen så sov hon typ en halvtimma. O sen var hon vaken i tre timmar innan hon sov igen ( hon brukar typ slockna efter 1 1/2 t´-2 timmar. O sen har hon sovit jätteoroligt när hon väl sovit.

Hon börjar bli en stor flicka nu som inte är i alls så stort behov av sömn längre tydligen. Hoppas bara att vi kan få in lite nya rutiner när de gäller sovningen nu, var ju så bra o ungefär ha ett hum om när o hur länge hon sov förut!

Nu ska jag kika runt lite på jackor- Leila behöver en jacka nu till våren ju.

önskar er alla en trevlig kväll!

kramar








En ny fix idé


2011-04-05 @ 19:33:36
Här fortsätter de att hända grejer...de senaste u är att Leila jämt ska ta ut nappen ur munnen o sitta o kika på den. Bara de att efter en stund så kommer hon på att hon ju inte har den i munnen å då blir hon ledsen. En gång har hon faktiskt lyckats stoppa in nappen själv igen..


skruttan med nappen i högsta hugg






Lösen


2011-04-04 @ 21:37:04
LösenOrd till viktbloggen ges endast ut till de med blogg som jag känner till samt de utan blogg som jag känner till sedan innan. Vill gärna veta vilka som läser den!





God natt.


2011-04-04 @ 21:33:14
Nu är de dags för en trött mamma att inta sängen. Båda barnen sover efter massa bön- de små skruttarna! Hoppasman får sova gott Inatt nu bara, de behövs! Imorgon ska elliott till dagis. Här hemma väntar träning på crosstrainern om lillan vill sova. Annars får de väl bli typ en miljon promenader så hon kan komma till ro och somna typ. Nä nu sover mina fingrar. Nackdelen med o blogga via mobilen de! Godnatt, kram





Mammahjärtat smälter.


2011-04-04 @ 15:07:21
Oj,oj vad det händer grejer nu. Idag bjöd leila på sitt allra förstå skratt. Två gånger hände det. Så himla sött de var. Mammahjärtat smälte direkt.





STARTVECKAN- VIKT O MÅTT/BILDER


2011-04-04 @ 10:51:13
då kör vi igång igen.

viktkampen.





mammablogg galan 2011?


2011-04-03 @ 22:00:39
Var ju igång för ett tag sen o frågade Er mammabloggare om ni kommer att gå på mammablogg galan.
Så nu några månader senare så passar jag på att fråga igen.. ;)

Ska du gå på mammablogg galan?

Sista anmälningsdagen är visst den 7:e april, och jag är grymt sugen på att gå fortfarande. Men sen känns de som att man gärna skulle vilja slå följe med nån annan i så fall. För hur ska en vilsen mamma från lilla bynn kunna hitta uppe i storstan?haha! O sen är de ju de där med pengar aspekten- nu när man har småbarn så prioriterar man ju mkt annorlunda. Man köper ju mkt hellre grejer till barnen än o unna sig själv.

Tänk dock va skönt de vore att få åka iväg en helg sådär o bara rå om sig själv. A kommer vara på resande fot ganska mkt i maj månad inom hans arbete- så skulle ju verkligen behöva detta. Men jag tror inte att han vill sponsra!

Har varit me o tävlat om en biljett- men verkar inte ha turen med mig inte ;)








älskade sötnosar ♥


2011-04-03 @ 20:52:49

älskade sötnosar






Söndag


2011-04-03 @ 11:02:42
Varit ute o gått med barnen. Riktigt härligt vårväder ändå trots att solen lyser med sin frånvaro. Nu pågår matning av leila och storbus är ute o leker medans pappa a spikar lite brädor. Känner för att göra något frågan är vad?





Godnatt


2011-04-02 @ 22:02:36
De är med ett brett leende i hopp om soligt och fint vårväder imorgon som denna mamma nu lägger sig. Hoppas att snarkningarna från a blir färre inatt, annars får jag väl sova i soffan. Godnatt. Kram





en fråga och ett svar !


2011-04-01 @ 20:45:30
Fick följande fråga av "anonym" förut:



När man jobbar så längtar man verkligen asmycket tills helgen väl ska komma och faktum är att helgerna ändå är lite speciella även fast man är mammaledig. Detta eftersom sambon är hemma hela dagarna och då blir de ju att det är vi fyra hela helgen, vilket jag tycker är underbart =) IBland hittar vi på små roliga grejer som vi kanske inte skulle kunna hitta på vardagstid då A jobbar. Så där är svaret på frågan, det är därför jag tycker det är så skönt med helg!





världens bästa sambo ♥


2011-04-01 @ 07:57:42
Dessa fina skor köpte min sambo till mig förra helgen. Har pratat om att jag behöver nya, men är för snål för att köpa..haha!
från scorett.





godmorgon fredag!


2011-04-01 @ 07:54:17
Så va äntligen den efterlängtade fredagen här, verkar dock som att den kommer gå i sjukans tecken även denna helg då A är förkyld o har ont i halsen o lite feber. Men viking som man är så måste man självklart gå o jobba ändå, karlar säger jag bara ;)

Det är riktigt deprimerande väder ute idag för övrigt- riktigt grått o mulet o så verkar de regna med..ingen höjdare alls.
Funderar på om leila o jag ska försöka göra dagen bättre genom att åka in till ikanohuset en sväng o kika lite. Behöver köpa några vita bodys att ha under klänningar o så till henne. Någon långärmad o någon kortärmad. Har ju lite rabatt på h&m oxå så ska passa på o kika där o se va de har i så fall.

önskar er alla en trevlig fredag,
kramar