HOME AGAIN


2009-07-31 @ 21:16:46
Nu är vi hemma återigen..efter ett trevligt besök hos svärmor o svärfar. Det bjöds på någon god färdig potatisgratän, nötkött ,rödvinssås o grönsaker. var jättegott...tyvärr vart man mätt alldeles för fort ju!

Elliott va jättetrött när vi åkte hem- han somnade i bilen (tar typ bara några minuter o åka) o vaknade när vi lyfte ut honom..sedan byttes de blöja o kläderna togs av o ja, sen däckade han i sin säng utan problems. Så skönt för honom =)

Imorn kan de bli att han får sova i sitt rum för första natten, får se...

jag har inte så mkt mer o tillägga just nu, tog kort på elliott förut där han e iklädd en väldigt passande t-shirt som jag köpte på johannamarken..men kort kommer imorn. E seg i bollen nu!






HEMMA


2009-07-31 @ 17:19:48
nu har vi kommit hem elliott o jag..o nu ska vi vidare. Vår lilla familj e bjudna till svärmor o svärfar på lite mat..ska bli gott o så skönt o slippa laga mat själv ju =) bara positivt. var regnigt o dant i vätterviksbadet..pissväder överallt i östergötland idag verkar de som..

vi tog självklart en sväng in till motala och köpte godis i favvobutiken vid mcdonalds..så många olika sorter o så gott till helgen=)

nää..nu ska vi åka..bye





BYE BYE ÖDESHÖG- HELLO VADSTENA


2009-07-31 @ 09:39:02
 nu ska elliott o jag om en stund packa in oss i bilen o åka mot vadstena, vätterviksbadet o hälsa på mor o far som campar där me deras husvagn.





Fredagsmys <3


2009-07-31 @ 09:36:45
det finns en dag då  man kan andas ut,
man slipper chefens tjat och kommer hem till slut
Since I moved here all i do is mys and mys

Det är dags för fredagsmys om det så är det sista jag gör
snart är det fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör
Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys


känner ni igen den?





DE GÅR ÅT BLÖJOR TILL TUSEN IDAG.


2009-07-31 @ 08:43:30
Idag kan man lugnt säga att de går åt mkt blöjor. Lilleman är hård i magen..så blir en hård klutt lite då och då..har redan hunnit bli 4 blöjor me fyra kluttar i ( o sen några kissblöjor me såklart).
Vi e nyss hemkomna från mor o far där vi varit o släppt in katterna.

Idag blir de nog lugners tror jag..eller jaa..massa bus kommer de väl o bli iaf. Hoppas på att de inte blir lika gnälligt idag som igår..än så länge så har dagen börjat bra iaf =)

om en liten stund blir de gröt o katrinplommonpure för lillemans del.  sedan hoppas jag att han kan sova lite.


nu måste jag slita fjärrkontrollerna ur näven på busungen!





TGIF


2009-07-31 @ 07:06:06
allt jag har o säga just nu är...


thank god it's friday =)



svarar på kommentarer o skriver inlägg senare..nu blir de ta bort bajjblöja tajm hör jag!





GODNATT BLOGGEN


2009-07-30 @ 20:54:09
Ska nu bara ta o se klart på unga mödrar, sedan tänker jag gå o lägga mig i sängen.

Är så trött, o sen vet man ju aldrig när lilleman vaknar nästa gång så är lika bra o se till o få lite sömn innan det är dags igen.

Godnatt på er alla underbara läsare, skriv gärna något roligt så jag har nåt o läsa imorn bitti ;)






TRÖTTSAMT


2009-07-30 @ 19:52:07
De här börjar bli smått tröttsamt o tårdrypande nu- hela dagen har elliott verkligen testat mit tålamod som inte alls är bra idag eftersom man e trött som ett as efter natten.
Han har varit ledsen hela dagen, så fort man lagt ner honom i sängen så har han skrikit o tjutit  som en tok dessutom.Har aldrig hört så höga stämmor från ett så litet barn förut. Och jag måste säga att det gör ont i hela mig o hela själen när jag hör att han är så ledsen o att sedan se tårarna när man tar upp honom..en hel fors o hes blir han ju med.. Undrar jag hur denna kvällen/natten kommer att bli..pessimist som man är så räknar jag me o va som en zombie imorn.

 O nu ikväll..har han ännu inte somnat..orkar inte ens gå in på hur många gånger vi försökt o lägga honom. Han är verkligen jättejättetrött men verkar inte komma till ro för fem öre. JAg är hungrig, trött..o ett nervvrak..e nästan så jag vill sätta mig i ett hörn o gråta för jag tycker så synd om honom.

Vad är det med dig min lille kille? önskar du kunde prata så ja finge veta vad som är fel..





WOW- VILKEN COOLING.


2009-07-30 @ 17:47:07

när vi va på öland så var pappa busig o satte kepsen bakofram på mig- när mamma sedan skulle ta kort så skulle jag bara försöka sno kameran för henne

jag lyckades på något sätt me o ta mig ner i kusin w's leklåda





KLIPPT GENOMSVETT.


2009-07-30 @ 17:24:06
Jag är precis svettier. Har nu äntligen blivit klar med städandet. Har dammsugit överallt, torkat golven för hand. ja, ni ser rätt..har legat på knäna och torkat varenda liten millimeter golv med händerna. Kände att det var dags för en riktig riktig noggrann städning. det är skönt nu när det är gjort kan jag ju säga =)

Idag lär det inte bli någon boxaerobics i alla fall..har ju fått min träning genom städningen känns de som!

någon som vet om de är något vettigt på tvn ikväll?





OVÄDER


2009-07-30 @ 17:20:49
Var världens brakigaste oväder som drog förbi här förut i eftermiddags. regnet slog som spön i backen, det blixtrade o mullrade..o mitt i allt detta va A och handlade på ica. Han kom hem alldeles dygnsur stackarn.  Sa till honom att han ju faktiskt kunde stannat kvar inne på ica o väntat me o gå ut tills de lugnade ner sig. Men han sa att när han hade kommit halvvägs så öppnade himlen sig som mest.Man kan ju inte göra annat än o tycka synd om min sambo A eller hur?

Nu regnar de inte mer iaf =)





FÖLJ VÅRAN VARDAG


2009-07-30 @ 15:36:34
klicka på eiffeltornet så läggs bloggen till i blogglovin, o du kan följa varje inlägg =)

bloglovin





TOPP 20


2009-07-30 @ 12:37:30
fick nyss en kommentar av mad som gratulerade mig till att jag va me i topp 20..

Hade inte ens en aning om att jag va me i topp 20 hos föräldrabloggar, TACK =)  vilken rolig överraskning =) 

17:e plats, inte illa =)





MAMMA- FÅR JAG ÅKA I GÅSTOLEN ELLER?


2009-07-30 @ 12:10:40




vad jag känner mig elak mot min son just nu; men det är ju för hans eget bästa.
Vi har här hemma nu bestämt oss för att han inte ska få åka så mkt mer i sin gåstol. Då han har börjat o gå en del med stöd o så vidare såhar vi insett att han nog lär sig o gå fortare om han inte använder gåstolen..den stjälper nog mer än hjälper. Så visst någon gång ibland kan han få vara i den om man exvis ska duscha eller gå på toa. Men that's it!

men han håller ju på å klättrar upp på den o visar att han vill sitta i den vilket gör de ännu svårare. FAst än så länge har han inte fått sin vilja igenom. Ska ta o ställa den nånstans där han inte ser den!





RÖSTA PÅ MIG =)


2009-07-30 @ 12:02:35


jag är med i final hos prinsessanvaleria- rösta på mig vet jag (emelie) =) =)





SOVANDE BEBIS


2009-07-30 @ 11:03:15
nu sover lilleman..så ska passa på å göra lite nytta nu. plocka ur och i diskmaskinen, hänga upp tvätt, vika tvätt, slänga in en  ny maskin med tvätt.. o så skulle jag behöva städa. Men blir nog bara damning nu eftersom elliott på sistone varit livrädd för dammsugaren, är rädd för han ska vakna av de oljudet!

vad händer hos er idag?





MORRN MORRN


2009-07-30 @ 08:57:41
vill väl inte påstå att det är en så god morgon dock.  Elliott vaknade vid kvart över 3 och tyckte att han hade sovit tillräckligt. Han stod upp i sängen o babblade lite smått! Så jag tog upp honom o lade honom bredvid mig i hopp om att han skulle somna om, men icke. Bytte blöja..gav honom vatten som de på BVC sagt att man kan göra..men utan resultat!

strax efter fem somnade han efter att jag gett honom välling, och vid 6- tiden slog han upp ögonen igen. o då va de ju bara o gå upp o börja dagen med massa bus o lek =)

Så idag känns de som att allt går på halvvarv. segt o dant..men som tur e har man en glad o pigg som som livar upp de för en o får en att piggna till emellanåt =) =)

Vad skulle jag göra utan honom? he's my  everything =)





:P


2009-07-30 @ 08:50:03


från och med nu så kommer ALLA onödiga anonyma kommentarer att raderas. Så har ni något på hjärtat - var vänliga o skriv era namn i de översta fältet  och bloggadress när ni ska kommentera!! :P






DUSCHEN NÄSTA, SEDAN SÄNGEN


2009-07-29 @ 22:32:58
Nu ska jag äntligen ta mig i kragen o gå och duscha lite är det tänkt. tränade ju runt åtta så har varit svettig o go sedan dess. Men man eftersvettas ju ett tag efter me o så har jag ju varit ute på kattripper som heter duga!

Imorn blir det återigen en ny o spännande dag. får se va vi hittar på då

Tycker alla vardagar ser likadana ut nu, det är elliott o jag- vi sitter här hemma på golvet o leker. när han sover så plockar jag med tvätt, diskar, lagar mat eller bloggar jag. vi har visserligen varit ute på promenad varje dag..men resten av dagen är sig lik.

Tänk om han tröttnar?

vi får nog ge oss ut på någon slags utflykt någon dag.





KATTER


2009-07-29 @ 21:33:34
Det fanns en tid i mitt liv då jag ville ha katt. Alla runtomkring skaffade katter- o kattungar va/är ju så söta. Nu är jag dock evigt tacksam för att man aldrig skaffa de katt. För det första så kan man aldrig åka iväg flera nätter o lämna dom ensamma när de springer ut och in. Man måste be någon släkting titta till dom, ge dom mat släppaut /in dom.
SEdan har vi alla fästingar som sitter på dom som förr eller senare blir mätta o släpper greppet o hamnar på golvet..o så råkar man trampa på de proppfulla små insekterna så det är blod överallt! o en del hankatter pinkar överallt trots att de är kastrerade ( har sett bevis på de)
 
Måste erkänna att katterna som går o  drar här hemmavid inte direkt har fått mig o ångra mitt val av o inte skaffa katt heller. Det är absolut inte så man går fram o klappar dom så fort de springer i våran trädgård. Nää..för när de kommer till våran trädgård så går de o pinkar på allt som finns, några av katterna brukar sätta sig mitt i gräsmattan o lägga värsta korvarna..de smiter in i huset om man har öppet, de får mig ju bara o hata katter ännu mer tyvärr. Dessa varelser som jag alltid annars tyckt varit söta o gosiga.

USch..nää blä o fy. Och jag kan säga att jag inte vart lyckligare när ja fick ett samtal av släktingen F förut precis innan nio där han frågade om jag kunde åka bort o ge deras katter mat/släppa ut dom. Här satt jag svettig o klibbig i träningskläder- på väg in till duschen..o så fick man tänka om direkt. Kunde de inte ringt lite innan o frågat så man hade varit förberedd? tänk om jag hade gått o lagt mig o somnat vid nio idag?

jaja..va bara å åka bort till E och F o ge katterna mat o sedan se till så de kom ut.  O imorn är de dags för nästa vända till mor o släppa in/ut och mata hennes katter. Som om man inte har annat för sig än o springa fram o tillbaka o släppa in katter med mera till höger o vänster..

Men jag är snäll..det är ju trots allt min släkt. och de är ju snälla o söta katter i alla fall! om jag ställer upp för E o F o mor så kanske dom så ställer upp för mig någon annan gång när de gäller nåt annat hoppas jag.

det är inte det att jag hatar katter..menar bara att de finns katter och så finns det katter o så är jag glad över att jag själv inte har någon.





OOJ HUR SKA DE HÄR GÅ??


2009-07-29 @ 20:37:24
sitter här halvsvettig o kikar på förlossningskliniken. HAr kört ett pass med boxaerobics, mitt första pass.

Tyckte de stod på fodralet att man lätt kunde hänga med o så i rörelserna. Men icke sa nicke. Fy fasen va svårt de va o hänga med och hålla reda på alla steg.. snacka om 55 minuters fumlande. Men tror bestämt att om man nu kör detta flera gånger i veckan så kommer man snart in i de..hoppas på det i alla fall =)


nu kom sambon hem från sin fotbollsträning..

tjingeling





de funkade


2009-07-29 @ 20:35:03
De fungerade me läggningsförsöket..han hade somnat tio minuter efter inlägget jag skrev då! trottde aldrig att de skulle gå så lätt med tanke på de senaste kvällarna..

Skönt för min lilleman o kunna somna lätt för en gångs skull =)





LÄGGNINGSFÖRSÖK No1


2009-07-29 @ 18:12:03
Har precis lagt elliott i hans säng o gett honom välling. Än så länge är han iaf tyst-inge gnäll...eller jo..där kom de visst bara för de. Men iaf..det är inge "stuckengris gnäll".

Han va jättetrött förut, och då kom jag med idén att vi skulle bada honom. Man brukar ju oftast bli ännu tröttare av o bada /duscha. så får se om de har någon påverkan,. haha..fast vem vet? han kanske blev piggare av de istället?

Nu är de tyst därinne igen-han sitter säkert o leker me nåt! för sover gör han inte än..det vore för bra för o va sant.

Ikväll blir de o träna till den där dvdn om han somnar skapligt- sedan blir de tv för hela slanten tror jag =) ikväll finns de lite o se på iaf.






OM JAG HADE PENGAR.


2009-07-29 @ 16:49:43


Detta drömmer jag om


 skulle så gärna vilja ha en systemkamera o ta kort me. Det är ju ingen fördröjning på dom vilket vore superbra eftersom de små liven oftast bara e stilla i nån sekund.Behöver inte vara världens dyraste o med avancerade. Har inte mycket krav. Bara en bra kamera till vettigt pris!



dessutom behövs de en ny laptop. Den jag har nu e jätteskum- stänger av sig då och då. Och fungerar inte windows explorer o internet explorer som de ska. Är väl typiskt vista eller? Skulle väldans gärna vilja ha en minipc, och så mobilt bredband då vårat vanliga bredband snart e uppsagt.

Men pengar, pengar mina vänner..vart hittar man pengar till sådant?






KLADDKAKA


2009-07-29 @ 16:29:58
Nu är klockan halv över fika dags ser jag ju, så nu blir det en bit kladdkaka o lite grädde..haha- ja vet..det går inge bra me mitt nyttiga liv!

Behöver någon som peppar mig- någon som vill bli min personliga tränare gratis?

har iaf fått hem dvdn idag- så om elliott somnar tidigt ikväll så ska den dras igång e tanken! Måste ju se va de e jag köpt för nåt!!



ser gott ut va? bilden är lånad som ni kanske ser





MAMMAS OCH PAPPAS BUSUNGE.


2009-07-29 @ 16:13:21
Man kan verkligen säga att han är våran lilla busunge. Ingenting får vara ifred. och nyss satt vi här i vardagsrummet o kikade på honom när han stod upp och gick längsbordkanten med bordet som stöd.. oj va mkt grejer han fick tag på längs vägen..haha!








NÄRHET No2


2009-07-29 @ 11:21:23
det gick verkligen inte o få elliott o ta en nap i sin säng..han bara skrek- surprise då! Så han somnade till slut på mitt bröst o vi har nog legat o sovit så i över en timma.. nu kryper han runt på golvet o har fått tag i fjärren o på nåt sätt lyckats få på tvn -på rätt kanal dessutom!

funderar på att baka kladdkaka- va tror ni om de?





REGN O RUSK


2009-07-29 @ 09:17:08
det verkar som att de inte ska bli annat än regn o rusk nu resten av veckan enligt smhi.

Så himlans trist o se nästan hela sommaren regna bort. Juli har verkligen varit en regnig månad. Men idag skiner solen iaf, så man ska vä inte klaga. fast lite varmare hade ju inte varit fel så man hade kunnat bada lite!

Idag har jag inte en aning om vad som händer..försöker få Elliott att sova en nap, han är jättetrött..helt röd runt ögonen så trött e han. men han verkar ju aldrig kunna komma till ro.

senare idag funderar jag på att gå till lekparken så han får gunga lite.





MAMMA JAG VILL VARA NÄRA.


2009-07-29 @ 07:03:12
Kan ju redan här o nu avslöja att natten har varit kaos. Elliott somnade efter sju efter att ha legat o gapskrikit som en stuken gris i sin säng hur länge som helst. Övertrött till tusen va han! Sedan vaknade han vid tio o satt sin säng o gapskrek o illtjöt igen..inget hjälpte. De enda som hjälpte va att ligga hos mig i sängen. Han låg där o pillade mig i håret o på kinden lite, sedan somnade han efter 5 minuter. Först tänkte jag att gud va mysigt- det va längesen han ville ligga o mysa hos sin mamma. Men efter ett par timmas vaket tillstånd för min del så kände jag bara att nää, jag måste flytta över honom till hans säng.
Så flyttade över honom, gick bra de första 5 minutrarna. Sedan vaknade han o gnällde o tjöt igen. Testade först o ge honom vatten för o se om han somnade om. Men nej, tog upp honom o lade honom bredvid mig igen med en stor suck. O ja, han somnade direkt.

Så..har sovit som en kratta med andra ord. Kanske sovit mas 2 timmar inatt. Men känner mig ovanligt pigg ändå än så länge. Beror väl på att han va så glad när han slog upp sina mörka ögon vid 06.00 =)

säg va ni vill..men det är iaf kul o veta att man duger extra mkt ibland trots dålig sömn och många suckar =)


nu är de dags för frulle.





FAMILJEN <3


2009-07-28 @ 21:18:44





Ni betyder allt- aldrig hade man nånsin kunnat föreställa sig att man vid 25årsåldern skulle få uppleva det största av allt-att bli mamma <3 A är verkligen världens bästa pappa o sambo! varje dag med min egna lilla familj är ett stort o magiskt äventyr & ingen dag är den andra lik =)

Jag älskar verligen min fina lilla familj mer än allt annat på denna jord!





OGRÄS TILL FÖRBANNELSE


2009-07-28 @ 20:46:31
Man kan verkligen säga att vi haft ogräs till förbannelse här hemma.

Vi har haft så fullt upp med massa annat att man inte ens hunnit med att ens titta på landen.De har varit husrivning,brädsättning, målning, en veckas öland. O en av oss har ju varit me lilleman me o den tiden då han sover så blir de ju oftast matlagning o sådant.  Men så häromdagen fick jag se de- det såg ut som värsta övervuxna gärdet hemma hos oss..massa ogräs som var typ en meter högt!
Och som jag skämdes över vad mitt öga fick skåda!

Så i eftermiddag/kväll har jag legat ute i det stora landet o försökt att rensa bort de mesta som folk ser när de går förbi på trottoaren (e på baksidan detta alltså) har inte fått bort de där lilla ogräset dock...var ju hur mkt som helst så de lilla gled typ mellan fingrarna. Men de ser genast lite bättre ut nu iaf.

Usch..ja e verkligen ingen trädgårdsmänniska i den bemärkelsen- men har alltid innan hunnit me o rensa ogräs. Fy skäms på oss!

Jaja..till nästa år ska skiten bort..då ska de bara vara gräs längs häcken på baksidan- så är det bara!





blir förbannad


2009-07-28 @ 14:29:01
höll på å fixade me bloggdesignen..o va händeR?? jo de går inte o förhandsgranska eller spara..blir bara en vit ruta...typiskt..

har inte mer tid till de nu ju =/ men ni får stå ut me det





TÄNDER


2009-07-28 @ 12:45:39
Det måste vara tänderna som spökat i snart en vecka nu. Han har varit lös i magen till o från, haft feber några mornar..varit gnälllig o trött ofta.

Har ju inte en aning om hur det ser ut i lillemans mun heller..e inte lätt o se däruppe , men jag känner ju iaf att det är hårt under, o att det är hårt o nåt under tandköttet därnere där hörnisarna ska komma me..men som sagt..man får ju inte se. Han ska ju bara slicka o greja så fort man öppnar hans mun då man ska känna/kika ,busungen!

nää.. ska hjälpa lilleman o hitta sn leksak som han försnillat bort nu.





NU HAR HAN LÄRT SIG DE ME.


2009-07-28 @ 09:46:41
Jahopp..Efter jag hade lagt elliott för en liten nap och han låg o grejade i sängen lite så hörde jag de..Var någon därinne som rev upp ena "kardborrebandet"  på blöjan. När jag kom in så låg han där o flinade o hade blöjan på halv stång. Gud vad allt ska vara roligt jämt, men man kan ju inte bli arg på en så söt kille som flinar det är ett som är säkert =)

Men, nu får man väl räkna med att tvättmaskinen kommer gå ännu mer om han börjar sådär..lär säkert va kiss i sängen om han håller på o öppnar blöjan själv. Haha..nåt nytt händer det varje dag här!





tävling.


2009-07-28 @ 09:07:18

jag är med o tävlar i prinsessanvalerias blogg...va med du me vet ja =)






5 SAKER ELLIOTT INTE KAN VA UTAN


2009-07-28 @ 07:53:26
Här kommer några bilder på elliotts favvogrejjer


I vagnen när han ska sova så måste han alltid ha sin snuttegroda.


hans nallepuh filt tycker han är riktigt gosig


nappen ska alltid va i munnen när han ska sova


gåvagnen har han jämt så  roligt i ju.


kanin snuttefilten i sängen kan han inte somna utan heller..


har era barn några sådana saker?  ta bilder o visa vettja =)





NÅGOT NYTT


2009-07-28 @ 07:32:04
Imorse började elliott med något nytt- istället för att vakna runt 6-tiden så vaknade han 05.00 o stod upp klarvaken i sin säng. Var bara o ta på sig sitt bredaste leende när han stod där o flinade..lustigt att man kan piggna till så mkt bara av o se sin lille plutt le <3

Just nu springer han runt här i gåstolen som en liten tok, som vanligt ska tilläggas.

Det är nog en av de grejerna han verkligen inte kan vara utan =)

så fort han varit på golvet o krypit en liten stund så kryper han fram till den o ställer sig upp o visar att han vi sitta i den igen.

hoppas alla fått en bra start på morgonen =) de har iaf jag me lite frulle i magen!





gjort om designen igen


2009-07-28 @ 07:28:45
haha.oops, nu har jag visst gjort om designen lite grann igen ;)

sa ju att jag skulle gå o lägga mig igår vid nio..men fastnade me designen istället..hihi





godnatt


2009-07-27 @ 21:18:14
Inge speciellt o ha på tvn, elliott sover sedan eftet sju någon gång. A har kollat på zlatan på tv, de enda intressanta där va att man fick se zlatans bak tyckte ja...den har man faktiskt inte fått se i närbild förut! haha..jag vet att jag är knepig. Men kom bara o tänka på det- det är inte ofta man får se bakdelar filmade på tv!

Nää..dags o sluta blogga nu..är trött. Och efter att få se den rumpan så jaa...då kan ja nog sova riktigt gott..hahah

är jag övertrött eller övertrött??





Mammabloggarna.se


2009-07-27 @ 20:56:36
Nu har jag gått med i mammabloggarna.se

Har inte en aning om hur något fungerar än så länge..men de löser sig ju efter hand..

Verkar ganska trevligt me forum o sådant där man kan prata med andra föräldrar.

heter Emlisch där om någon undrar =)






svininfluensan


2009-07-27 @ 20:41:07
Blir precis vimsig i huvudet av allt prat o skriveri om svininfluensan.  Den har inte ens nåt sverige på riktigt fullt allvar än, o redan håller "experter" på o säger hur många som kommer att insjukna. Det kan de väl ändå inte veta förrän smittan väl är här? det här är väl ändå en väldigt ny sorts influensa som de inte än vet så mkt om? förstår mig inte på det där riktigt. O så pratar de om att pensionärer inte är de som är "riskgruppen" utan att det är småbarn och ungdomar. Hur kan de veta det? visst de har haft flera fall runtom i världen där de inte varit några pensionärer insjuknade...men man kan väl ändå inte riktigt än säga så? kul jul om de säger att de absolut inte är nån fara för pensionärer o vistas i närheten o sedan insjuknar de med o blir jättedåliga.

nää..som sagt..fattar nada..det är väl bara o vänta o se om de blir nån "pandemi" eller inte..tyckte de va prat om de när fågelinfluensan härjade me..men nåt sådant blev de ju aldrig tal om.

I vilket fall som helst..om de nu skulle bli så att många blir smittade..då ska jag absolut inte tveka om o fixa vaccin så vår lille kille inte blir sjuk eftersom det enligt experterna är de små/ungdomar som blir mest sjuka. Fast på tal om det, de verkar ju ännu inte veta hur pass bra vaccinet verkar skydda heller..hmmm!

Men..som sagt..kanske bara är o vänta o se..

hmm..vad tror ni om denna influensan?





bloglovin'


2009-07-27 @ 20:23:36
glöm inte att följa bloggen via bloglovin'


klicka bara på eiffeltornet här bredvid så e de kirrat ;) bloglovin





NYA LEKAR


2009-07-27 @ 17:55:41

både idag och igår har lilleman roat sig till max när han varit inne o lekt i sitt rum. Det senaste just nu är ju då att de finns en låda som alla hans leksaker ligger i. Han brukar ställa sig nedlutandes i den o plocka upp lite leksaker. O nu till den senaste leken- "skjuta lådan" han har börjat skjuta den framför sig o går bakom den..ser så himlans gulligt ut så =)

Nu måste vi verkligen ta hem hans gåvagn så han kan börja öva lite grann!








Badpojken


2009-07-27 @ 11:05:18





tröjan


2009-07-27 @ 10:30:49
måste faktiskt bara visa tröjan jag köpte på gekås i ullared när vi va där..skit i hur bilden ser ut..titta bara på tröjan

Tycker den är jätteskön o så e den fiin med =) 99 spänn va inte farligt för den






AJ AJ ----> en utmaning för de som vill


2009-07-27 @ 10:24:38
här kommer 5 saker elliott inte kan låta bli. Dessa saker e han i närheten av o rör tusen gånger om dagligen, trots att hans mamma säger AJ,AJ o NEJ,NEJ till vissa grejer av dom..men han förstår ju inte än. Han flinar o tycker det är jätteroligt när jag är allvarlig o säger ifrån sötnosen. Idag har jag redan lyckats ta kort på honom varje gång han inte kan låta bli o röra nåt han inte får.
och då har han bara varit vaken sedan 6.. Han är min söta lilla busunge.. på ett sätt är de jätteroligt att de händer så mkt nu o att allt e intressant, men samtidigt så är det en livsfara ju!



1.
sladdar som sitter i eluttag är så spännande, har satt propppar i de uttag som inte används men det hjälper ju inte om han lyckas rycka ur sladdarna som sitter i de andra eluttagen.

2.
Våran kamin är så spännande, han brukar stå och slå på den när mamma o pappa inte ser, ibland kan de hända att han slickar på den om man tittar bort bara för nån sekund. Lite skit rensar magen antar jag! Har nu ställt en stol för den så han inte ska komma åt. måste komma på en bra lösning till vintern då den kommer vara jättevarm.


3.
tvn och det under är riktigt spännande..ligger det något bredvid dvdn (typ en film)  så lyckas han få tag på den o så ska han självklart försöka få in allt i munnen. Han älskar dessutom att stå o slå på tvn.


4.
spegeln är en favorit med..han greppar tag i den o försöker dra den utåt och då får hans morsa panik. Det är en livsfara..så ska ta bort spegeln..man får väl leva utan spegel eller nåt. Vi har ändå en matta där som gör att han inte ska kunna ta sig dit..en sådan som korvar sig o stoppar gåstolen. Men på något sätt så lyckas han ta sig förbi ändå nu igen!


5. o sen va de ju de här med mobiltelefonen. Hur korta armar de än verkar ha och även om mobilen ligger mitt på bordet så lyckas de på  nåt sätt få enormt långa armar o få tag på mobilen i alla fall. Är väl inge o undra på att min mobil knappt fungerar längre. Får ha tur om man kan ringa och svara på telefonsamtal. Men smsa går iaf.

Nu utmanar jag alla er föräldrar som känner för de o ta kort på de saker era barn inte kan låta bli hemma hos er.. :)









Yes, den blev min =)


2009-07-26 @ 21:11:57
när jag va på gekås och handlade så fick jag se denna träningsvideon och höll den i handen länge..men sedan blev jag snål o tyckte de va för dyrt. När jag kom hem och kollade runt på nätet så tyckte jag me att den var för dyr.

Blev då så glad när jag hittade den på tradera..och nu är jag överlycklig att jag "vunnit" den..här ska döfläsket tränas bort.

Fick den för 31 kronor plus frakt 25:- så inte så farligt tycker jag =)



"Boxaerobics är en unik workout för hela kroppen och är en metod som kombinerar boxningteknik med fettbrännande aerobics.

Resultatet är en snabbt förbättrad styrka, vighet, självkontroll samtidigt som man tappar oönskad övervikt. Man behöver ingen expertkunskap utan kan börja träna direkt utan att vara rädd för någon komplicerad koreografi!

Boxaerobics är det bästa sättet att komma i form efter en graviditet! "

de va de sista understrukna som gjorde att jag tittade lite extra på denna på gekås.






En shopaholics bekännelser


2009-07-26 @ 19:28:32
Har precis avnjutit en god middag igen. Blev hemmagjord snitzel med friterade criss cuts ärtor och lallersteds(heter han så?) bearnaise sås. Gud vad gott det var, synd att man inte orkade äta så mkt pga glassen i magen.

Jag gillar verkligen att baka o laga mat, men har ju blviti lite sämre med det nu sedan elliott kom. Man blir lite bekväm av sig eftersom man vill ägna all tid åt honom ju. Meen..på helgerna är ju A hemma så då kan man lyxa till det lite, och det är ju just på helgerna man ska det så =)

nu blir de en shopaholics bekännelser..

vilken härlig söndag det här är =)





hoppas hoppas..


2009-07-26 @ 19:25:34


är med i en budgivning..hoppas hoppas jag "vinner" då ska jag visa er vad det är..hihihi





En mysig eftermiddag.


2009-07-26 @ 18:23:38
Nu är vi hemma igen.

vi åkte o hämtade upp mor o mötte de andra runt halv tre tiden. Fick iofs vänta lite först hos mor då alla inte var klara än. Sedan åkte vi mot destination Gränna. När vi åkte så regnade det massor bitvis- vi trodde absolut att det inte skulle gå o fika ute. Men..när vi gick ur bilen vid gyllene utterns rastplats så sken solen till och med =) Så blev fika på festis o sockerkaka. Så enormt vacker utsikt det är ändå från rastplatsen. MAn ser vättern- och man ser visingsö.

Sedan åktes det vidare till hamnen i Gränna för lite glass. Shit vilka stora kulor de gjorde där..två skopor glass var som tre om man köper glass någon annanstans typ. Elliott fick smaka på min glass..han älskar verkligen glass!
Tvärmätta o belåtna gick vi upp mot bilen..började då att regna. Men det gjorde oss absout ingenting med tanke på vilken tur vi hade haft, att de hade varit uppehåll nästan hela tiden innan.

Nu ligger elliott i sin säng- han har precis fått välling. Trött e han med..så hoppas han kommer till ro o kan somna snart.





Gränna


2009-07-26 @ 13:39:42
I eftermiddag ska vi åka till gränna en sväng. Mor hade bakat sockerkakor o tyckte de kunde vara mysigt me en utflykt så hon undrade om vi ville följa med. Det är klart vi gör..mysigt me en liten picknick. Jag hoppas mest på att vi åker till hamnen i gränna o äter glass iofs. Är så himla glassugen..ska vara kulglass när det är sol =)





grattis


2009-07-26 @ 10:21:56


ett stort grattis till Jessica och Michael som fått en liten Mollie; hoppas allt e bra me lilla familjen =)





godnatt


2009-07-25 @ 21:59:03
En mkt trött o siten mamma sitter nu här framför datorn. va inte meningen att jag skulle va uppe så länge som jag va igår ju.. o sen vakna vid halv sex..de e lite jobbigt. Men ja vet, får ju skylla mig själv!Trodde lilleman skulle somna om igen, men icke. Han va busig =) o så fort man ser busleendet på honom så kan man ju inte annat än att smälta o då piggnar man ju genast till!

så..här slutar min lördagskväll nu..dags o lägga sig o nana lite grann, man vet ju aldrig när Elliott vaknar!

GODNATT





utmanad av mig själv


2009-07-25 @ 20:51:26





en utmaning


2009-07-25 @ 20:16:24

har kommit på en bra utmaning. Utmanar alla föräldrar med bloggar att ta fram 5 favoritbilder på sitt barn i olika stadier (exvis 1 månad gammal, 3 månader gammal, osv)

Ni behöver inte göra de om ni inte vill..jag tänker göra't fast i min skyddade blogg...bara för att ;P

tänkte bara att de kunde vara en skoj grej ju =)






undran


2009-07-25 @ 20:13:51





Lördagsmys


2009-07-25 @ 18:48:32
Försöker lägga elliott..han är jättetrött. MEn som vanligt så protesterar han genom gnäll. Han somnar ju till slut, det vet vi..men de tar en stund!
Vi har precis ätit go mat. Blev helgrillad fläskytterfile och till det potatissallad. Mums fillibabba. O nu ska jag strax åka iväg o hämta lite filmer som jimmy bränt åt oss. så blir de o ligga i varsin soffa o se på tv o äta godis tror jag, det är ju lördag!!





borenshult


2009-07-25 @ 18:11:48





bröllop?


2009-07-25 @ 13:26:22
Var nyss framme på bynn o handlade lite grann..åtke förbi kyrkan o fick se att de va massa folk där. Undrar om det är bröllop idag kanske? Fasen va avundssjuk jag är på de som gifter sig i så fall..de har de prickat in bra- e ju soligt väder idag (trots blåsten alltså) jämfört me regnet som har varit de senaste dagarna. så de kommer nog få en ganska bra dag..

Åååå..tänk när man gifter sig, OM man gör de nån gång. Jag har mina principer jag...om jag någon gång ska gifta mig så ska de vara för att A friar till mig. O med de menar ja dessutom att man inte ska ha någon aning om de  heller..ungefär som i filmerna!! Känns så tråkigt o vardagligt o typ sitta där vid köksbordet o diskutera om vi ska gifta oss. typ: A:"ska vi gifta oss nästa år?" E: "Ja, men det tycker jag att vi gör"

som ni hör så ställer jag väldigt höga krav..hahah! ROMANTIK de vill jag ha =)

ja, hoppas de får en fin bröllopsdag nu då vilka de nu är, haha de kanske inte ens är bröllop ju..kanske är dop!

hur vill ni ha de då tjejer? vill ni gifta er? vill ni ha frieri?





va tycker ni?


2009-07-25 @ 13:17:15

hehe..nu har jag börjat o tänka att det kanske blev lite för mkt rosa, kanske inte skulle haft rosa i headern? folk kanske tror att elliott är en tjej inte en kille...

tycker ni de blev för mkt rosa..skulle jag kanske haft babyblått istället?

fast iofs så är ju jag tjej..hehe..men..va svårt det ska vara o bestämma sig då! jag kan aldrig bestämma mig..velar jämt till tusen..haha






inget är som väntans tider.


2009-07-25 @ 10:02:59
Väntar o väntar på att A ska komma hem från jobbet. när jag kollade sist på smhis hemsida så skulle de regna i eftermiddag..men nu va de bara sool (o blåst) så idag ska här målas =) idag ska vi försöka ta tag i de vita är det tänkt! o måste nog allt ta o måla halva altanen med så de inte är röd på ena sidan o vit på andra längre...ser för sköj ut ju. Men det är ju de här med sonen med. de går ju fortare om båda målar..men de går ju inte när man har en liten o ta hand om. Så funderar på o fixa barnvakt till senare om de funkar. får se om de löser sig.

Annars får A måla o jag titta på...hahah!





leksaker


2009-07-25 @ 07:31:25

när vi va i ullared så köpte jag ju lite grejjer till elliotts rum. Än så länge har han lekt med dom massor





han fick lekmatta,två bilar, en leksak me sugpropp som låter när man snurrar, bunkarna, en mätsticka, en matta me stjärna.



igår hittade vi två leksaker på ica maxi med, en brioskallra, och en nallepuh boll.






bus inne på elliotts rum


2009-07-25 @ 07:19:22







Nya designen


2009-07-25 @ 00:15:46
Nu har jag hållt på o pulat med nya designen hela kvällen..det är verkligen svårt o slita sig när man väl börjat vill jag lova. Har haft lite svårt för o veta va man ska ha för bakgrund..så gjorde en själv med hjärtan..den får duga sålänge tills jag kommer på nåt bättre.

Nu ska jag sova..är alldeles fyrkantig i ögonen.

PS. nu ska menyn vara på vänstersidan permanent, har blivit nåt fel o de går inte att få tillbax den på högersidan så jag fixade så den iaf hamnade högt uppe istället för längst ner Ds

godnatt på er alla balla





jahopp..


2009-07-24 @ 19:50:17
då antar jag att det är dags för tand nr 3 o 4 att komma upp snart. Elliott har knappt sovit något idag, han har varit lös i magen o nu ikväll så har han bara gnällt..han har inte somnat än stackarn. Får se om de blir någon feber denna gången med, hopaps inte det för hans skull..han har de nog svårt nog som det är redan ju.

Så..i helgen kommer vi nog att strunta i o flytta in honom i hans rum. Är bättre o göra de sen när han mår bra igen, inte roligt o hålla på å springa fram o tillbaka när de e som de e.


idag har vi förresten varit i motala. Hälsade på syster o sambo o sen åkte vi till borenshult och kollade på slussarna. Det var riktigt mysigt o bra väder med ju =)

nää..ska ta o greja lite med bloggen sen när lilleman sover tror jag.

Headern ska göras om lite grann..tycker den ser suddig ut.





menyraden


2009-07-24 @ 09:35:04
VA lustigt kikade precis in på min blogg..varför är menyraden med länkar helt plötsligt längst ner på vänster sida istället för höger? så har de aldrig varit förut o jag har inte gjort några ändringar.





Inspiration


2009-07-24 @ 09:01:52
Ska nu försöka hitta inspirationen till att försöka göra en ny header..hoppas de går =)





Man tager vad man haver


2009-07-24 @ 08:52:34







förändringar kommer ske


2009-07-23 @ 20:59:17
Ja, nu är det så att det kommer att ske lite förändringar i bloggen.

Det kommer att bli en helt ny design o lite smått o gott..

Tycker ni att några av alla bilderna på elliott som jag visat borde vara med i headern på bloggen? då tycker jag att ni ska säga vilka i så fall..för jag har en miljon bilder o välja bland..det är ett tufft vill jag lova!





tyvärr


2009-07-23 @ 20:54:52
det är inte för o vara taskig som jag har bestämt mig för de här "reglerna" när de gäller o ge ut lösen. Det är mer för min familjs skull..för att skydda de i min närhet. Så därför kommer jag inte att ge lösen till någon "anonym" dessvärre. Då kan man lika gärna strunta i o lösenskydda överhuvudtaget..för de va ju just det jag ville komma ifrån. Att massa okända tar del av mina djupa tankar som jag skriver ner, kort som jag tycker är privata, med mera... en anonym person kan vara vem som helst. Är det folk med egna bloggar som jag känner till o brukar prata med..då vet jag vilka det är. och är det folk jag träffat så vet jag ju oxå vilka det är.


så ni om ni så gärna vill läsa de inläggen så får ni väl helt enkelt ge er till känna på något sätt så får vi se va som sker ;)

over and out.





Huh.


2009-07-23 @ 18:14:57
Nu är vi äntligen hemma efter en dags regn o rusk. Dagen började med att lilleman o jag gick till mamma vid elva o fikade. Vi satt utanför huset o kollade på alla marknadsnissar. Sedan rätt vad det var så började det att regna..o sedan har de regnat till och från hela dagen. Så med andra ord har det inte varit ett jättebra marknadsväder..o när vi tog en runda efter a slutat jobba så hade knallarna börjat packa ihop trots att klockan va en bra bit innan 18. De enda som köptes idag va lite marknadskarameller o en t-shirt till elliott.

Var ju på bvc vid tre med.
 När vi var sist var elliott exakt 6 månader på dagen. Då vägde han 8360 gram, var 70 cm lång, hade huvudomfång på 43,3 cm. 
 Nu när elliott är 7 1/2 månad så väger han 9070 gram är 72,5 cm lång, har ett huvudomfång på 44 cm.

han växer så de knakar både på längden o på tvären =P





svar på en fråga


2009-07-23 @ 18:08:56
har fått en fråga om varför jag lösenskyddar vissa inlägg.

O svaret lyder att en del grejer jag skriver om tycker inte jag att alla ska få ta del av. känns skönt o kunna skriva av sig ibland om vad man tycker o känner utan att få massa konstiga kommentarer.. ibland vill man bara skriva av sig utan att anonyma personer lägger sig i. Just därför har jag lösenordsskyddat..o dessutom så har jag börjat känna att jag längre inte vill lägga ut så mkt bilder som jag tidigare gjort på elliott hur som helst.. får räcka med o lägga ut en bild lite då o då i  de vanliga inläggen..hamnar desto fler i lösenskyddade bloggen =)

O de som fått lösen är personer som jag själv godkännt att de ska få läsa, vilket jag tycker känns jättebra. De har bloggar nästan allihopa o jag är flitig läsare i de flestas. o de andra är folk jag känner!


o varför jag inte lösenskyddar hela bloggen? ja, de finns faktiskt en del andra trogna läsare som följer min blogg men kanske aldrig kommenterat- därför tycker jag att de fortfarande ska kunna få läsa en del om ens vardag för jag skriver ju trots allt många vanliga inlägg med!
så så ligger det till!





framstegen


2009-07-23 @ 10:10:45







ÄNTLIGEN


2009-07-23 @ 08:51:40
äntligen så har det efter flera tappra försök x antal dagar fungerat att installera paint.net utan problem =)


så nu kan jag ju fixa min blogg själv =)





vinke vink


2009-07-23 @ 08:01:43


måste ju berätta att elliott har börjat att vinka lite smått. Vinkar man åt honom o säger kan du vinka så händer det emellanåt att han gör likadant. Men det går absolut inte att göra så när han har en spännande leksak o leker med..då lyssanar han inte o tittar inte för en sekund ens. men annars så brukar han kunna vinka =)





nämen oj.


2009-07-23 @ 07:21:53
Godmorgon på er allihopa!

Elliott vaknade för fyrtio minuter sedan o fick sig lite välling..efter de testadejag o sätta honom i gåstolen för jag tänkte dammsuga de sista. men fy vad rädd han va när jag satte i gång dammsugaren. Han bara gapskrek o tjöt. Så fick ta o stänga av den! Han brukar aldrig gnälla när dammsugaren är igång, han brukar stå och kika på den istället o småflina. men inte idag!

Testade o lägga honom i sängen igen..han har legat där utan o säga nåt en stund nu..ska ta o se om han sover. gör han de så hoppar jag nog direkt in i duschen. För sedan kanske man inte får duscha för honom., Han har nämligen kommit in i en sådan period där han måste ha nån precis bredvid honom hela tiden. ser han en inte..då börjar han att gnälla. Tror det är sedan vi va på öland o han hade massa folk som va i närheten hela tiden..hehe.

IDag ska lillplutten få gå på sin första marknad =)





Lull lull


2009-07-22 @ 22:34:02
Idag stod elliott återigen lull en gång. det var inte så länge,..men tillräckligt länge så alla som va inne på altanen kunde se. Shit säger jag bara..vad fort det går de här..snart kommer han säkert att stå lull läänge! hoppas elliotts kusin börjar ta upp de här me o gå mer permanent så vi kan få hem hans lära gå vagn me så han kan öva sig på den.

Idag har elliott förresten lekt i sitt egna rum för första gången..han tyckte det var jätteskoj =) Och så har han fått smaka på leverpastejmacka. Brödet var mumma- men leverpastejen var verkligen blää..vilka miner han gjorde sötnosen! han e verkligen sin mor upp i dagen. För jag gillar varken leverpastej eller fisk..o de verkar inte han göra heller!!

nää..om man skulle ta o lägga sig. Imorn väntar nya äventyr med morgonpromenad, marknad, BVC besök med mera..en underbar dag med andra ord! hoppas bara att det inte regnar för mkt!





härmapan Emelie


2009-07-22 @ 22:25:46

Läste nyss i mads blogg om att man ofta får frågan om ens barn var planerat/oplanerat. så fick för mig att jag skulle skriva lite om det här nu. Copycat som jag är ;P

Elliott var planerad..fast inte i den meningen att vi testade med ägglossningstest o massor som galningar. Utan det var mer så att jag slutade äta mina piller o så sa vi att när de händer så händer det även om de kunde ta flera månader. Vi ville bli föräldrar.. och vi tyckte det var rätt skönt o slippa hålla på med ägglossningstester o massor för de kändes som att man skulle haka upp sig mer o kanske få ännu svårare för o bli gravid om man gav sig in i de så pass. O ja, sedan i mars så tog det sig visst..för i april så fick vi ett plustecken på stickan och vårat äventyr som blivande föräldrar började..

och inte visste jag att jag var gravid heller för den delen. Hade haft magknip o trodde det berodde på att lingonveckan va på ingång, och sedan mådde jag illa. Men jag trodde det beroddde på magknipen. Men den där veckan kom ju aldrig..så blev o ta ett test.

Vilken lycka det var, och vilken lycka det är =)






på begäran


2009-07-22 @ 22:16:10


lösenordsskyddat inlägg





Designa om


2009-07-22 @ 21:04:07
Funderar på att skaffa ny design till min blogg. Förut har jag ju fixat designen själv men sedan min dator ballade ur o de inte längre gick o använda paint.net programmet för o redigera så funkar de inte o fixa't själv.

Nu undrar jag om de finns nån därute som kan tänka sig o slänga ihop en fin design till mig? ( gratis alltså?) för känner inte för o betala för något som jag egentligen skulle kunna göra själv om jag bara hade redigeringsprogram snål som jag är..haha!

någon som känner sig manad?





onödigt vetande om mig


2009-07-22 @ 20:55:06


Lösenordsskyddat inlägg





Yeeehooo


2009-07-22 @ 20:30:30
Yes, va ute på tradera igår och fick se ett väggord som jag gärna skulle vilja ha till elliotts rum. Så lade ett bud, och ikväll "vann" jag budgivningen.

så snart kommer detta pryda elliotts ena sovrumsvägg

Väggord Väggdekor Vår lilla Ängel 2 färger vinyl Desgin
fast jag har mailat om att jag hellre vill att ängeltexten ska vara i grått.. Gick på 41 ikronor plus 15 kronors frakt. Inte så dyrt om ni frågar mig. från paxlux





kuddfodral,örngott eller kudde


2009-07-22 @ 17:00:18

någon som kan hjälpa mig?


är ute efter att antingen hitta kuddfodral med en stjärna på, eller örngott eller kudde med stjärna på.

Men vart hittar man sådana?

TIPS någon????






16.54


2009-07-22 @ 16:59:06

Nu är jag äntligen här på bloggen igen! Har haft en del projekt på gång idag vilket inneburit att bloggen blivit lite åtsidosatt. Vad har vi gjort idag då? morgonen börjades med en promenad. Sedan gick vi hem o busade lite elliott o jag, sedan blev de fika vid elva. Efter det gick vi ner till mitt jobb en sväng eftersom A ville att vi skulle komma o hälsa på lite. Han saknade väl sin son antar jag =), sedan gick vi fram till bynn o handlade lite o gick hem. EFter de har de blivit städning av elliotts rum..har röjt undan massor som inte får stå där inne längre. Torkat av allt jättenoga, o dammsugit o torkat golvet därinne för hand. Nu när golvet torkat så tänkte jag lägga upp hans lekmatta o lite.

Får dock se hur de går, för just nu ligger han o sover..o antar att han kan vakna snart. A ska ju åka o träna fotboll ikväll så!

Men de hinns väl imorn annars. Imorn är det marknad här i bynn, så den måste vi väl gå igenom Elliott o jag. Sedan ska vi till BVC vid tre med. ska bli spännande o se hur mkt han gått upp. Va ju en o en halv månad sedan vi va där sist.


Ja, hade väl inte så mkt mer o tillägga just nu.






Fotografering


2009-07-21 @ 20:04:52
Sitter här o funderar smått på om man skulle ta o boka tid hos en fotograf. Ända sedan elliott föddes så har vi pratat om att när han kan sitta stadigt själv så ska vi ta honom till en fotograf o ta massa kort på honom. Och nu har han ju suttit stadigt ett bra tag- så nu är de nog dags!


Såhär mkt kan jag ju säga- bilderna kommer att vara i svartvitt..för de e riktigt snyggt.

Funderar på att ta korten på samma ställe som vi tog bb-nytt bilden- fotoateljen i gamla linköping. De kan nog bli fint de =)

Kommer nog att skriva nåt i anknytning till detta ämnet som ett skyddat inlägg me nu.

lösenskyddad fortsättning





Hemma.


2009-07-21 @ 19:03:45
Blev en riktigt bra dag idag.A väckte mig vid 5 på morgonen då han skulle åka iväg till jobbet. Jag hoppade in i duschen o grejjade lite. SEdan vid tjugo i 6 kom mamma o systrarna o hämtade upp mig. SEdan bar alla vägar till Ullared =)

Det regnade lite bitvis, och mitt i allt regn så lade ena vindrutetorkaren på mammas o pappas bil av. Som tur var så va det den på passagerarsidan..men den andra vid förarsidan lät lite lustigt o så så vi vågade inte använda den så mkt trots att den ändå funka! HAHHA..började ju bra. Men som tur va så klarnade det upp några minuter senare o inge mer regn fick vi se varken på dit eller hemresan.

När vi kom dit va klockan 5 över 8 vilket är fem minuter efter de öppnat. Och då va de inte så mkt folk. Visst..var mer bilar än de brukar på parkeringen. Men fanns ju ändå parkeringsplateser nära.  Och ingen kö va de heller för den delen in..vilket kändes jättehärligt. E alltid bra o hänga på låset typ :P

Väl där inne roffade man åt sig det ena o de andra som man behövde. Blev schampo, balsam, tvål, pincett..o en hel del fler förnödenheter.  SEdan gick jag till barnavdelningen, och jag skojar verkligen inte när jag berättar att jag inte hittade ett shit! De fanns verkligen ingenting som jag kunde tänka mig o köpa till elliott. Tyckte att kläderna var så pluttinuttiga med nallar o andra motiv. Visst det kan va jättegulligt på en nyfödd bebis eller en bebis på ett par månader. Men inte när de är över halvåret! Några strumpor med halkskydd fick iaf följa med hem till elliotts små fossingar me spring i =) 

Det blev att man slängde en bläng på damavdelningen med. Tyckte inte att de fanns så mkt vettigt där heller faktiskt. Hittade dock en vit topp med svarta ränder, och en klänning me mönster. MEn mkt mer än så blev det inte där heller. Hittade en snygg korg som det stod tvättklämmor på till klädnyporna, blev ett diskställ till nappflaskorna, en smart doseringsförvaring till välling/grötpulver, lite bambinoskedar, och så köpte jag lite leksaker till elliott. Blev bland annat en sån där snurra me skrammel på och så är det en sugpropp i änden så man kan sätta fast den i bordet, stapelburkar i plast, ett par plastbilar, en pussellekmatta till elliotts rum. Blev även en vanlig rund matta med stjärna på till hans rum. sällskapsreseboxen hamnade på nåt lustigt sätt i kassen me..haha!

Ja, de va nog i stort sett det jag köpte o lite grejjer till som ja inte kommer på i skrivandets stund.Summa summarum så blev de faktiskt inte så dyrt, gick inte ens på 1500 kronor-Trodde aldrig att jag skulle handla för så lite som jag gjorde när vi var på väg dit i morse. Hade räknat me o hitta mkt mer grejer..

O när vi kom ut därifrån runt 12-halv ett.. ja då va man glad att man åker så skapligt som man gör. DEt är verkligen värt o gå upp så tidigt, speciellt när man ser hur lång kön är sen när man är klar. Va kö genom hela parken ju!!

Kan ju avslöja att de sovs en hel del på vägen hem då jag knappt sovit nåt inatt pga att elliott inte va hemma (saknade ju honom) och sedan när jag kom hem så hann jag o grja en stund innan A kom hem med elliott från svärmor o svärfar. De första jag gjorde va att ta honom ur A's famn. O gud va han gosade me mig. Han hade nog saknat mig lite iaf =D Jag var verkligen världens lyckligaste när jag fick hålla min son i min famn igen. haha..nu ska jag inte va ifrån min son på ett tag igen.

Som ni kanske förstår nu så ska jag imorn börja mojja me elliotts rum lite smått. Städa ur det ordentligt och sedan sätta upp lite tavlor, lägga in mattorna.. och till helgen så räknar jag me o ställa in lillemans säng så han får sova i sitt egna rum. Tror de kommer bli lite lustigt för honom de första nätterna..men sedan går de säkert jättebra. Han är ju världens snällaste bebis så..eller kan man fortfarande kalla dom för de när de är 7 månader?

Nää..nu ska jag se om de finns några snygga wallies o beställa hem till hans rum.

ha de gott alla balla!





lösenordsskyddat inlägg


2009-07-21 @ 17:22:33


lösenordsskyddat inlägg





Hur ska de här gå?


2009-07-20 @ 18:06:19
Ullared, ullared, ullared here I come imorn. Yes..ni läste rätt. Imorn är de dags att trängas med en miljon semestefirare som ger sig ut på roadtrip när vädret är halvdåligt!
Fixade o donade förut idag för o hitta barnvakt så elliott slipper följa med. Tror inte han uppskattar trängseln o alla hysteriska männskor där. Då e de bättre att han stannar hemma.

Frågade svärföräldrarna men de visste inte eftersom de lovat o vakta elliotts kusin en liten stund imorn. MEn sedan så sa de att de kunde..så redan nu är elliott där! Eftersom vi kommer att åka runt kvart i 6 imorn bitti så tyckte både A's föräldrar o vi att de vore bättre om han sov hos dom inatt. Känns taskigt o släpa upp elliott klockan 5 på morgonen när han sover som bäst.

Vi va nyss o lämnade av elliott.så nu är det tomt här hemma. ännu tommare blir det snart då A ska åka o träna fotboll. USch..e andra gången elliott kommer att vara borta över natten..känns lite jobbigt. O de känns ännu värre nu när man vet att han inte är långt bort, han är ju i samma kommun just nu!
Saknar honom massor redan. Men man måste ju kunna va ifrån varandra ibland ändå. Vi ses ju imorn eftermiddag igen.. att försöka intala sig själv det mina vänner- ja det är det som är det svåra!!






imorn


2009-07-20 @ 12:30:26
ååh..jag vill så gärna..hoppas de löser sig!!


får svara på era kommentarer senare för nu känner jag en stark doft av bajja.





tralalala- detta händer i veckan


2009-07-20 @ 09:22:36
Som ni kanske märker så har jag inge och göra just nu. Så sitter här vid bloggen o skriver lite inlägg o läser andras bloggar. Tvättar lite samtidigt med!

Denna veckan sker de nog inte så mkt direkt. Ska nog iaf ta o se till så elliott o jag kommer ut på vift någon av dagarna så de händer lite. Skulle kunna tänka mig o åka in till motala nån dag o hälsa på sis o hennes sambo o kanske kolla på slussarna? Vill till ULLARED me ju, se om nån kan följa me. Känns som alla runtomkring en har semester så de kanske inte är så svårt?

Måndag promenad
Tisdag promenad
Onsdag promenad
Torsdag promenad, Johanna Marken, BVC 15.00
Fredag promenad





vad är det med honom


2009-07-20 @ 09:06:05
hihi.. man kan ju verkligen undra va som hänt me våran son. Han sov i bilen när vi åkte hem från kalaset igår, sedan när vi kom hem så somnade han nästan direkt i min famn o sov där i en o en halv timma. Sedan en o en halv timma senare så somnade han inne i sin säng. Då va klockan runt halv nio o han somnade direkt utan nåt gnäll alls (vilket är ovanligt för de brukar bli nån halvtimmas bökande innan han somnar) sedan vaknade han vid sju i morse o fick välling, jag trodde att han skulle vilja komma upp efter det. Men nejdå, han somnade om. Och nu när klockan strax är fem över 9 så ligger han fortfarande inne i sin säng o sover.

Vilken sömntuta vi verkar ha diag, fast de kanske beror på vädret? e ju lite mulet o halvkallt ute idag.

Hoppas han vaknar snart så han kan få lite gröt.





Nya tag idag


2009-07-20 @ 08:47:39
Ja, nu blir de nya tag igen. A har börjat jobba igen, o jag har börjat de nyttiga livet igen..det gav ju utdelning faktiskt..gick ner ett par kilon på ett par veckor. Men sedan så blev de svull i två veckor me så..så nu efter ölandsresan så kan jag ju me facit i hand säga att jag gått upp de två kilona igen..inte lustigt de med tanke på hur mkt onyttigt man ätit..men nu så e de i full rullning igen.

Morgonpromenaden har dock itne hunnits me än. Elliott vaknade vid sju o fick vällingen i sin säng, sedan somnade han om igen och sover fortfarande..så jag får snällt vänta till efter han fått sin gröt sen så går vi ut =)

Men, FY vad de blåser idag då!! Men i ur o skur ska vi gå ut..så de så!





fy vad hemskt


2009-07-20 @ 08:30:37
hittade en artikel på aftonbladets hemsida riktigt hemskt o läsa.

Bebis avled efter att blivit påkörd

Pappan flyttade på familjens husvagn - men när han backade med bilen hamnade hans elva månaders bebis under hjulen.

Pojken fördes till sjukhus med livshotande skador.

Men avled under natten.

Den tragiska olyckan inträffade i går i ett villaområde i Falkenberg.

Polisen fick larmet strax efter klockan 10 på förmiddagen.

Bebisen kröp omkring på tomten samtidigt som pappan höll på att parkera en husvagn.

I ett obevakat ögonblick kom barnet i vägen för ekipaget.

Skadades svårt

- Det var flera personer ute i trädgården, men just i det här ögonblicket var det ingen som höll ögonen på barnet, säger Stefan Dahlhielm, vakthavande befäl vid polisen i Hallands län.

Pojken hamnade under bilen och skadades mycket svårt.

Ambulans och polis kallades till platsen.

Och barnet fördes med svåra skador till intensivvårdsavdelningen vid Länssjukhuset i Halmstad.

En tragisk olycka

Under kvällen och natten vårdades pojken i en respirator på sjukhuset.

Men under natten kom beskedet att han avlidit.

Polisen misstänker inget brott, utan säger att det handlar om en tragisk olycka, men kommer ändå att utreda vad som hänt.

Enligt de första uppgifterna från polisen i går så omkom barnet i olyckan, något som senare inte visade sig stämma


det är ju lätt för mig o säga, men man ska aldrig lämna ett litet krypande barn ensamt UTE! det finns alla möjliga faror därute o barn kan va så snabba så på bara ett par sekunder kan de vara borta! tänk o behöva leva med att man kört över sitt egna barn, fy vad hemskt! (ryser bara jag tänker på de, min värsta mardröm är att något skulle hända min lille kille...det är nog varje förälders fasa)






true blood


2009-07-20 @ 08:11:16
någon som vet när true blood börjar visas på canal+ igen?





la familia


2009-07-20 @ 08:08:57


lösenordsskyddat inlägg





anonym kommentar


2009-07-20 @ 07:55:42

fick en anonym kommentar

"lösenordsskydda bloggen eller ingenting"



kan ju bara säga såhär: varför tror du att du har rätten att ställa sådant ultimatum? Det är min blogg, vilket innebär att jag själv bestämmer hur jag vill göra. Och du kan få läsa de lösenordsskyddade inläggen- om du inte går under beteckningen "anonym" o visar vem du e istället..så det är inte kört för alla nyfikna ännu!


nyfiken i en strut..haha :P






"campinglivet.." lösenordsskyddat inlägg


2009-07-19 @ 21:57:56


Lösenordsskyddat inlägg





gammal bild


2009-07-19 @ 21:30:26


lösenordsskyddat inlägg





anna nichole smith


2009-07-19 @ 21:29:20
det går en film på femman som baseras på anna nicholes liv..sitter o sneglar lite på den samtidigt som jag läser bloggar o e på facebook. undrar om den kan va bra? e lite skeptisk faktiskt





Någon


2009-07-19 @ 21:24:22
Haha..Någon därute som känner för o hitta på nåt någon dag eller? känns som att både elliott o jag kommer att klättra på väggarna om dagarna nu när A börjar jobba igen..





anna nichole smith


2009-07-19 @ 21:23:04
det går en film på femman som baseras på anna nicholes liv..sitter o sneglar lite på den samtidigt som jag läser bloggar o e på facebook. undrar om den kan va bra? e lite skeptisk faktiskt





SÖndag


2009-07-19 @ 11:07:45
Söndagen är här, och det fullkomligt öser ner regn utanför! Man blir så seg när det regnar ute ju! Elliott ligger o sover i sin säng sedan nån timma tillbaka, a spelar FB o jag sitter här o bloggar/surfar runt.

I eftermiddag ska vi åka på kalas då A's bror fyllde år i torsdags..annars kommer vi nog inte göra många knop känns de som. Försöker få igång canal digital i vardagsrummet så vi kan kolla på tv. Vi hade ju haft boxen avstängd medan vi va borta så den hade inte kunnat gjort några uppdateringar vilket i sin tur innebar att de inte gick o se på några kanaler alls igår! Men testar o göra en grej nu så får vi se om de funkar sen!

nu har lilleman vaknat till liv igen hör jag

ha de





Några bilder från öland


2009-07-19 @ 11:03:29

A går me Elliott i vagnen i mörkret. Va en jättefin gång med lampor.va verkligen jättemysigt i mörkret.



utsikten över stranden allra längst bort är magisk på kvällen





 utsikten från campingplatserna

fler bilder kommer komma upp under dagen, men då i lönseordsskyddat inlägg!





HEMMA


2009-07-18 @ 21:18:45
Hej på er alla!

Nu är vi hemkomna från Öland. Så underbart vi har haft det då. Det regnade när vi åkte till öland i lördags, när vi kom dit så regnade det inte. Varit sol/molningt varje dag så det har inte regnat något alls knappt =) O brunare har man blivit me för den delen. Köpingsvik är verkligen himmelriket. Det är precis som att vara utomlands! har nog säkert badat nästintill 10 gånger i havet me.

Måste erkänna att det kändes väldigt trist att åka hem idag. Elliott har trivts som fisken i vattnet o då det som sagt varit sol o värme nästan varje dag så har han krypt runt o suttit i gräsmattan/på filt o busat massor. Han har verkligen älskat all uppmärksamhet han fått från sina mostrar o deras karlar samt mormor/morfar o kusin =) O  när vi åkte hem så skötte han sig verkligen exemplariskt då han sov nästan hela färden, förutom ca 40 minuter då han va vaken/illskrek om vartannat. När vi åkte dit däremot så va han hård i magen så han satt o illskrek i bilen under hela färden (tog ca 5 timmar) . Sena kvällar har de blivit för skrutten med då vi inte har gått till stugan förrän 10-11 på kvällen o elliott då har somnat i sin vagn. Elliott vill ju gärna vara med när det är liv o ståhej runtomkring honom!

Ja, de va v¨r semester det..på måndag börjar A jobba igen =( Men de flesta har ju semester fortfrande så elliott o jag kan säkert ge oss ut på lite äventyr trots att hans pappa har börjat jobba!

hoppas alla mår brA?

Har så många blogglovin inläggo läsa så jag vet itne va jag ska ta mig till..får se om jag läser..blir ni arga på mig om jag läser de ni skrivit nu istället??  O missat massor verkar jag gjort me..några har lösenskyddat sina bloggar o ja har ju inte hunnit fråga om lösen =(  (Emma bland annat)

jaja..hoppas alla mår bra, för de gör jag..kommer säkert sova som en prinsessa inatt efter en veckas dålig sömn i en kokhet stuga.

kramis





från mobilen


2009-07-10 @ 21:15:25
datorn blev överhettad och stängde av sig när jag skulle skriva ett inlägg så skriver nu på mobilen. ville bara önska alla en trevlig semestervecka. åker ju till öland imorgon med familjen. är borta i en vecka. får se om de blir några inlägg eller inte. ha de gott





fredagen e snart avklarad den me


2009-07-10 @ 17:19:33
Sitter i skrivandets stund o kikar på elliott som fått tag på ena ftrådgardinen o försöker stoppa in några fransar i munnen..Den söt pojken e inte riktigt klok..allt ska han ha i munnen..han gapar efter allt just nu. O nu är han visst o mojar med paketsnöre o papper som visst ligger kvar här på soffbordet från förut idag.

Känner mig ltie halvt stressad nu..vi har bestämt att vi ska plocka iordning allt ikväll nu.. o Elliott ska snart lägga sig..o Jag har redan plockat fram mina kläder från sovrummet så att vi inte ska störa el´liott när han sover sedan. För han är väldigt lättväckt.  Men a han håller på å pysslar med allt möjligt annat o så har han spenderat hela dagen me att spela fotball manager på datorn, så han har inte plockat fram kläder än. Han verkar itne bry sig ett jutta om att allt ska va klart för o dra imorn bitti.,han tror väl att de hinns med..va vet jag? vi e rätt olika där ändå!

Förstår inte va de e med mig idag..vart helt plötsligt out of the blue sugen på potatissallad o kycklingfile förut...o bara kände att jag måste äta det ikväll.. så till ica åkte vi o köpte grillad kyckling o potatissallad..MUMS =)

A kom nyss in o frågade mig hur man gör me bilbarnstolen..vi har aldrig flyttat den o de installerade ju den åt oss i framsätet. Men nu när vi åker så långt imorn så är de bättre om elliott sitter bak. För det är lite träligt för den som kör o hålla på å trösta en gnällig liten elliott som verkligen inte vill sitta i stolen. Visst han gillar o åka bil till en början..men efter ett tag kan han säkert bli rastlös, o då e de bra atth an sitter bak så man kan underhålla honom o serva honom med leksaker..haha!

nää.nu ska jag försöka slita snöret ur elliotts mun..

ha de





Elliott sju månader


2009-07-10 @ 12:28:51
Idag är elliott sju månader. De senaste månaderna har de hänt massor ju

nu kan han

krypa fort
sitta själv utan stöd
ställa sig upp med stöd

och såå mkt mer

dessutom har han hunnit att få Två tänder min lilla buse


lösenskyddad bild





Lite störande.


2009-07-10 @ 12:25:43

har varit på jakt i hela bynn idag känns de som .Va o handlade på enda mataffären här i bynn ICA, frågade en på golvet om de hade kylklampar. Ja de skulle finnas bredvid servetterna där borta i hörnet. Fanns de några- NEJ! Åkte vidare till östgötaportens OKQ8- fanns de några där- NEJ! Åkte sedan till skattegårdens handelshus o där hittade jag. Men hur fräscha va de? Det var fågelbajs på varenda en nästan eftersom de legat i en korg i ett öppet handelstält utanför. Men men..jag behövde ju verkligen kylklampar så fick köpa där ändå. va ju sista utvägen typ!

Så nu har jag stått här o skrubbat o skurat på kylklamparna så de blivit riktgit fräscha. nu åker de in i kylen dessutom.

Det är de som är lite trist me o bo i ett litet samhälle. Bara en mataffär finns.. o de har verkligen inte alla varor man behöver. Så man måste oftast åka 3-4 mil ibland mer för o hitta de man ska ha. Men men.. e ju rolig o komma iväg lite. Man skulle nog inte uppskatta de lika mkt om man bodde i nån stor stad, alltså just att åka några mil för o handla. Då skulle man nog va trött på allt bara för de fanns inom räckhåll!


over and out






Godnatt alla underbara läsare


2009-07-09 @ 22:12:10
Om ni bara visste hur glad man blir över o få så mkt snälla o fina kommentarer. O hur roligt det är att läsa andras bloggar som är i samma situation som en själv. De finns mkt tips o inspiration att hämta från dessa bloggar, o man får sig många skratt o leenden på läpparna av o läsa vad andras busfrön har för sig med mera.

Nää..nu ska jag snart entra drömmarnas värld, måste bara se till o somna först.

Imorn blir en tuff dag. Grejer ska läggas fram o packas ner. ALLT som ska med ska vara packat imorn kväll..för på lördag morgon så ska de bara vara o packa in allt i bilen!!

ISCH,.hur ska detta gå???

imorn blir ännu en stor dag för en viss liten person. Han har ju en speciell dag en gång i månaden nu tills han blir ett år- sedan lär man väl bara räkna hela år.


godnatt alla
kramis





Wiiie


2009-07-09 @ 19:52:18
Blir visst många inlägg här idag..men så är de o inte ha nån tv o plus att det är ritkigt regnigt ute O då menar jag RIKTIGT..det fullkomligt ösregnar ute ju!!

Va inne på expressens hemsida förut o läste att de va fint väder på ingång igen..gissa vem som blev glad då? man vill ju inte att de ska vara ösregn i en hel vecka nu när vi åker till öland..man vill ju ha lite sol med. Men visst, vädret är ju sådant man inte kan påverka. Man får ju göra de bästa av situationen.

"De senaste dygnen har regnet sköljt över stora delar av landet. Kraftiga åskskurar har orsakat trafikkaos och förödelse.
Under torsdagsförmiddagen regnade det kraftigt över stora delar av Mellansverige, Gotland, södra Norrland, Östergötland och stora delar av Svealand drabbades hårt. I Dalarna blev det till exempel översvämningar i ett hundratal källare.
Och det handlar om stora regnmängder, med upp till 100 millimeter på sina håll, enligt Väderkanalen.se.

Men trots de stora regnmängderna går vi mot ljusare tider. Och det snabbare än väntat.
- I morgon blir det fint väder. Det kommer fint väder från Gotland och in mot landet. Det kommer spricka upp i Stockholmsområdet, och långsamt går det västerut, säger Jonas Höglund, meteorolog på SMHI, till Expressen.se.
Enligt SMHI och Väderkanalen.se började regnovädret successivt att klinga av på torsdagseftermiddagen. En trend som håller i sig de kommande dagarna. Både i södra, mellersta och norra Sverige är tendensen densamma. Med undantag för fjällen och delar av inlandet.
Störst solchanser har kusterna.
- Vi går mot bättre tider. I nästa vecka kan det bli riktigt varmt, om vi har tur. Men det är en långsam uppvärmning, säger Johan Sohlberg, meteorolog på Väderkanalen"
                                                                                                från expressen.se





lösenordsskyddat inlägg


2009-07-09 @ 19:35:31


lösenskyddat inlägg





alltså


2009-07-09 @ 18:53:24
Nu får folk ge sig.. jag är itne feg för att få kritik eller rädd för att folk tycker annorlunda.tycker bara att det är kul o ventilera en del grejer med folk som är på samma våglängd. En del som läser denna bloggen verkar inte vara det..så då tycker inte jag att de heller ska få ta del av en del grejer jag skriver o gotta sig i de när de kanske e känsliga saker man kommer ta upp..jag vill veta vilka det är som läser de här inläggen som kommer att skrivas i den skyddade bloggen!

Dessutom vill jag inte längre lägga ut massa bilder på elliott hur som helst.. nån bild ibland går väl bra..men inte massvis, o så kanske de inte bara kommer va bilder på elliott utan på andra jag träffar mkt med så.

SÅ så e de alla ni anonyma som inte vill berätta vilka ni är! ni kanske e lite putta på att man måste kunna ge sig till känna me med blogg för o kunna få tillgång till de skyddade inläggen, verkar som så era nyfikna o envisa männsker!!

nu tänker jag inte förklara mer ;)





kära läsare


2009-07-09 @ 15:15:54

det är inte så att jag ska sätta lösen på hela bloggen..utan jag kommer bara att låsa vissa inlägg som jag inte tycker att alla ska få läsa..that's the deal :P Men de som jag tycker förtjänar att få läsa dessa inlägg kommer att få lösen o användarnamn till dom inläggen.

annars kommer ni kunna läsa alla andra inlägg som vanligt..

skickar ut anv o lösen senare






Pannkakor


2009-07-09 @ 13:35:15
Ja, nu ska jag vara riktigt seriös o ställa mig framför spisen o göra pannkakor. Ska till o med vara så överabitiös så jag vispar grädde till dom oxå!





lösenordsskyddat inlägg


2009-07-09 @ 13:27:39


lösenordsskyddat inlägg





Torsdag


2009-07-09 @ 13:26:28
Sitter här nu o lyssnar på när regnet slår på altantaket..vAd de regnar ute då!!

Idag är en sådan där dag när man gott kan unna sig att bara vara inne. A har hållit på å städat i groventren, jag har handlat inför ölandstrippen,. vi har varit hos min mormor o fikat. OCh nu tänkte jag pula me o plocka undan massa bebiskläder som ligger i en byrålåda i strl 62-68. roligt va. Blir mkt nostalgi bara genom o kolla på kläderna. Man kommer säkert komma i håg minsta lilla fläck..haha!

Vad händer hos er idag då?





lösenordsskydda en del inlägg


2009-07-09 @ 12:35:47

lägger ut en länk här på hjälp hur man fixar lösenskydd

http://www.designadinblogg.se/2008/july/losenordsskydda-inlagg.html






lösenskyddat inlägg 2


2009-07-09 @ 08:55:59


lösenordsskyddat inlägg





ett litet tillägg


2009-07-09 @ 08:33:19
Ja, har fått en anonym kommentar där de står att solen lyser igenom molnen o att de ska ha mössa ändå de små liven. MEn då va de ju så den dagen att lilleman dessutom låg under parasollets skugga..så ingen mössa behövdes då varken solen var framme o parasollet skyddade!!! Nu harjag klargjort de!





Lösenordsskyddat inlägg


2009-07-09 @ 08:14:33
lösenordsskyddat inlägg





Nu- lösen till vissa inlägg


2009-07-09 @ 08:08:18
Nu har jag skaffat en underblogg som jag har lösenord till där jag kan skriva precis vad jag vill. De som e intresserade av o även kunna läsa de lösenordsskyddade inläggen får skicka en kommentar. OBS- för o kunna ta del av de inläggen måste du ha en blogg så jag vet vem du är!!

O ni som får lösen får lova att absolut inte dela ut det till nån utan att höra om det är okej med mig först ;)





jahopp


2009-07-08 @ 21:28:28
bajs, A får inte parabolen o fungera..så jädra typiskt bara för man va grymt sugen på att ligga på soffan o kika på tv ikväll. Istället har ja suttit o läst lite bloggar, o skrivit en inköps/packlista till lördagens åktur. Får se om datorn följer med, läste att de finns tillgång till trådlöst internet på campingen. Annars så kan de bli ett par mobilinlägg kanske?

men kommer absolut att skriva inlägg tills dess ju.,

fy vad A e sur o tjurig nu..usch. MARDRÖM- hoppades ju på att de skulle fungera direkt!





jag är elak


2009-07-08 @ 20:23:29
Gav A en pik om att vi inte haft tv på över en vecka nyss..o va gör han stackarn? han går ut o sätter upp parabolen trots att det emellanåt regnar kraken.. Men men..de e ju skönt när de väl e uppsatt sen.

har shoppat lite grann idag me. Blev en tunika från kappahl o två bhar o sen ett nyckelskåp till hallen.





Om tre dagar


2009-07-08 @ 14:50:47
Om tre dagar är vi på ÖLAND-..så gött de ska bli =)


längtar som en tok tills dess..hoppas de inte blir regnigt hela veckan bara..





SOMMAR BILDER på elliott


2009-07-08 @ 14:03:16



elliott sitter o kikar på när hans farfar o pappa snickrar på huset.


elliott har fått tag på ett kamerafodral


min lilla smilfink =)


"åå..kamerasnöret..de ska jag allt ha tag på"


mamma funkar bra som klätterställning i brist på annat (man tager vad man haver)







fy va trist


2009-07-07 @ 20:56:42
Usch vad tråkigt jag har de just nu. Elliott sover sedan kvart i sju, a kollar på nån big svensk film som han köpt en gång för längesedan. Själv sitter jag här vid datorn o tänkte läsa lite bloggar, men e ju inte många som uppdaterat på bloglovin. Vad jag hatar o inte ha nån tv just nu!! tycker att a kan ta o sätta upp vår parabol snart igen, de verkar som att de ska vara regningt o dant ett tag framöver dock- så han kommer väl inte hinna måla knuten en sista gång innan vi åker till öland- vilket innebär ingen tv innan öland o ingen tv efter öland =( SURBULLE!!!!

nää..får väl ta o gå o lägga mig så man e pigg imorn.


ha de gott.





Halloooj


2009-07-07 @ 17:56:52

Nu e vi äntligen hemma efter en dag "ute". I förmidags gick vi en liten sväng o då stannade vi förbi sis e, f och deras w. Blev att vi bestämde att vi skulle åka till stan i hop en sväng o shoppa lite grann. O vi va faktiskt inte hemma förrän 4 hugget. Sedan blev de fika hos mor, o där satt vi en liten stund. Det är skönt o va hemma nu dock. Blev ett par shorts o en tigertshirt o en vit body till elliott. A köpte massa t-shirts som vanligt :P

Jag köpte nog ingenting tror jag. Eller ja..köpte en liten termos på ikea o lite sånt tjoffs.

vill till sist bara tacka för era värmande kommentarer angående en del anonyma kommentarer..ni är så underbara =) känns så skönt o veta att de flesta tycker/tänker i mina banor för de mesta.

O eva: hoppas allt e jättebra med er, blir ju inte att man sitter här så ofta nu när A har semester o allt. Har ju iaf sett att eran ligga goding växer så de knakar =)

ha de gott alla






Släktträffen


2009-07-06 @ 15:38:06
va ju på släktträff på pappas sida i lördags. Hade verkligen superduper trevligt =) vi var totalt 36 stycken med de små barnen. Var farbrödrar/faster till mig, massa kusiner o så kusinbarn till mig me o farmor =)

kommer några bilder


elliott o ja

elliott o ja fick sällskap av mitt kusinbarn petter som är 14 månader


mina systrar elinor o ellen


elliott o elinors sambo jimmy (lekfarbrorn)


Elliott o a


elliott börjar bli trött ohungrig i vagnen


de blev brännboll


elliotts kusin william o mina kusinbarn petter o johan slåss om traktorn






Sommartider i bilder


2009-07-06 @ 15:24:41


midsommarhelgen elliott o a midsommarafton, elliott o a på filten midsommardagen, några badar i vättern (fin utsikt va?) elliott busar med nyvakna moster elinor o lekfarbror jimmy i förtältet.



elliott badar för första gången, elliott stöttade u21 truppen..men de hjälpte visst inte =/



a målar huset första gången, våra fina rosor, resultatet av målning (har bara hunnit måla altanen en gång änsålänge)





sommarbilder


2009-07-06 @ 15:09:04
Nu har jag äntligen tömt kameran på lite bilder..va bilder ända från midsommar..så här ska de laddas upp några nu!





tvestjärtssäsongen


2009-07-05 @ 23:26:13

tvestjärtssäsongen verkar vara i full gång, tog nyss upp en liten rackare från sovrumsgolvet med hjälp av papper när jag skulle stoppa in nappen i munnen på elliott..usch!! hatar verkligen tvestjärtar..har verkligen bävat för den dagen man hittar dom i sovrummet..förra året kröp de i skarven i sängbottnarna..fy fan!! ryser bara jag tänker på de. Förra året duschade man dessutom aldrig ensam, var alltid nån rackare som kröp i skarven till duchkabinen..


BLÄ BLÄ

nu ska jag lägga mig o se om de e nåt som rör sig i sängen..törs jag sova??






Över ett dygn senare


2009-07-05 @ 23:15:55

Över ett dygn senare efter ja bloggade sist..o nu sitter jag här. Trött som ett as o tänkte gå o lägga mig! ieftermiddag har det regnat här..skönt för både elliott o växtligheten runtomkring me.. allt e ju verkligen snustorrt, speciellt gräsmattan! Elliott låg faktiskt o sov i sin egna säng i ca två timmar i eftermiddags, han vaknade vid halv 5 o sedan somnade han för natten vid halv åtta. måste vara vädret som gör att han äntligen kommer till ro =) det har ju varit så varmt innan, men idag har de varit riktigt behagligt o skönt, o elliott har trivts med det =)

Idag har svärfar varit här o hjälpt a med panel så nu e båda husknutarna klara =) nu ska ena sidan målas en gång till, sedan ska andra sidan målas 3-4 gånger o sedan ska vi ju måla vindskivor me. Sedan ska panel upp på garaget med. Mkt som ska hända på kort tid.Vi åker ju till öland på lördag o stannar där i en vecka. Sedan är faktiskt A's semester slut. Känns lite surt..för de har varit så mysigt o umgås hela familjen..men så är de med de!

imorn förmiddag ska a o jag testa på hur de känns o ha två barn..ska vakta syrrans son william som är 13 månader gammal, blir kul. Elliott har så roligt me honom i närheten så de ska nog inte va några problem. Det är verkligen Elliotts idol om nån!

har en del bilder jag vill dela me mig, men orkar inte nu

kanske hinns imorn??

kramar






Usch..


2009-07-04 @ 11:13:39
varmt här i dag med, men de gör inge. måste ju va fint väder till i eftermiddag när det är dags för släktträffen =)
Glömde ju berätta va vi gjorde resten av dagen igår me. När vi hade hämtat elliott så åkte vi o badade i poolen, elliott fick bada lite med..han tycker det är så kul o sitta o plaska o blaska =) Sedan på kvällen var vi hos svärmor o svärfar o grillade. Va nog hemma runt niotiden o då satte jag mig med tipspromenadfrågorna som jag fått i uppgift att fixa tills träffen idag! Sedan däckade man i sängen!

Just nu ligger elliott o sover. Han har dock blivit så svår att söva. han vill itne somna vid 18-tiden på kvällarna längre. Nu somnar han inte förrän 21 tiden o då har han oftast legat o bökat o grejat i sängen i över en timma innan. O på dagarna är det skitsvårt me, det blir ju för varmt o svettigt för honom o ligga i vagnen här hemma så han får sova i sin säng..o då tar de ca en timma innan han somnar me =/ jaja.det är säkert värmens fel alltihop..blir förhoppnignsvis annorlunda i höst!

Nää..ska ta o plocka o dona lite grann nu!!


hoppas alla mår fint





snabbt inlägg


2009-07-03 @ 22:17:00
ja, de får allt bli ett jättesnabbt inlägg idag me =)


Idag har de varit full rulle. Vi kom hem från göteborg strax efter tre o åkte till svärmor o svärfar o hämtade lilleman. Gud vad glad han blev över o se oss...han sken upp som en sol =) o jag blev såå glad o lycklig över o få träffa honom igen. Har verkligen saknat honom jättemycket även fast vi inte var borta i mer än ett dygn!!

Göteborgsvistelsen va jättehärlig. Vi åkte hemifrån runt halv tio tiden o va framme i göteborg runt 12 (efter en hel del körande i stan letandes efter hotellet vill säga). Vi fick inte tillträde till rummet förrän två så vi parkerade bilen o gick på nordstan en sväng. Vi hittade lite kläder till elliott bland annat =), sedan gick vi till hotellet o checkade in; var jättefina rum o mysig lobby med- var massa vatten överallt!

Sedan gick vi iväg till liseberg för att åka lite karuseller blev många turer i lisebergsbanan, en tur i balder..o så en tur i fllumriden med såklart. Vi kände båda att det räckte o upptäckte att det inte alls va lika roligt längre som de va förr..förr kunde man ju åka hur många gånger som helst utan o tröttna. Men nu vart vi uttröttade av lisebergsbanan efter fyra åk typ. Men vi åkte ju lite iaf =) sedan spelades de massor på hjulen med. A vann en stor chipsväska med 4,5 kilo chips i..sedan blev de några plopp med. Idag har vi gått o strosat på stan. A köpte kläder o jag hittade en bikini o två linnen som A köpte till mig =)

Tack världens underbaraste sambo för en härlig tripp till Gbg =)

Meeen.. just nu känner jag- aldrig mer utan min son, han är världens finaste o tyckte de va jättejobbigt o va ifrån honom..även fast jag visste att han hade det jättebra här hemma. O jag vet ju att både föräldrar o barn mår bra av o vara ifrån varandra lite grann..

nää, nu ska jag sova.

Imorn blir det släktträff..ska bli kul!!

hoppas alla mår bra =)





wohooo


2009-07-02 @ 07:57:39
tänkte  bara skriva ett kort inlägg innan vi åker. har egentligen inte tid för de e en miljon elliott grejer som ska packas ner inför han vistelse hos hans farmor o farfar.....

YES.. NI SER RÄTT.. IDAG ÅKER VI TILL GÖTEBORG =) =)

blev inge mer me elliotts kräkande igår så vi boakde rum igår kväll. tror ärligt talat att han hade fått värmeslag eller nåt o att de va därför


nu har ja inte tid mer..återkommer på fredag kväll när vi e hemma, svara på kommentarerna då för nu hinns de inte


hoppas alla mår bra =)