HUUUMM.


2009-08-20 @ 18:33:02

här sitter man nu då. lilleman står o slår sin napp mot sängen hör jag..och smågnäller lite. Men sålänge han inte gapskriker rätt ut så får han va därinne i rummet. För jag vet ju att om han bara är i sängen en liten stund till så somnar han.
Hoppas han somnar snart så man kan göra lite nytta. hade tänkt o träna lite grann till o börja med..sedan äta lite kvällsmat o dona..men de väntar jag bestämt me till han sover.
Shoppingen på city gross gick jättebra. vi fick med oss de vi skulle ha- elliott satt där o pilla o greja me varorna..hihi.
Det var riktigt roligt att gå bland mathyllorna för barnmat o kunna ha större valmöjlighet än hemma. Elliott får fortfarande mat från 6 månader. tycker att det är för stora bitar i de som är från 8 månader o uppåt. hade varit skillnad om han hade haft framtänder med. då hade han kunnat tugga lite mer. men de kan han ju inte eftersom hörntänderna kommer före framtänderna där uppe på honom. Iaf, hemma finns det bara tre olika sorter o v älja bland typ.. den ena kräks jag nästan av för den luktar så illa, den andra är fisk o de gillar inte elliott, sedan har vi lasagnen som elliott diggar massor, o sedan biff stroganoff i plastbytta som gör så elliott stinker vitlök. nu fick man ju med sig spaghetti o köttfärssås o lite annat smått o gott hem ju =) Lite variation är nog bra för de små liven med ju!

nu börjar de låta som om han somnar snart kanske?

glöm inte o rösta på en finalist  i veckans blogg tävlingen.


veckans blogg v34 Anne-Lies bloggKommentarer
Postat av: Emma

Det där med tänderna har ingen betydelse med maten :) Utan det är bra att låta de få större bitar. De ska lära sig tugga. I början spottar de ut de större bitarna. Men man ska bara fortsätta ge för de behöver lära sig att tugga också. Ebba har ju inte haft sina tänder länge. de är ju bara två där nere hon har. De används inte för att tugga med, mer Hugga :P Men pasta med skinka är det bara pastan som är hel. skinkan är smått smått. I grönsaker med kyckling är allt malet utom små riskorn :) Så vet du innehållet lite iaf tills när ni sedan börjar :)

2009-08-20 @ 19:42:06
URL: http://www.gaffelroad.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback