VILL DU BLI VECKANS BLOGG V37?


2009-08-30 @ 20:33:55

Nu drar det igång en ny tävling om veckans blogg..tänkte ha en tävling varje vecka nu sålänge intresset finns. HAr ju precis utsett veckans blogg för v 36, så nu blir tävlingen om att bli veckans blogg v 37.

såhär går det till: kommentera detta inlägget och skriv där vilken blogg du vill nominera. Man får nominera sin egen blogg.
kl 20.00 onsdag 2/9 så kommer 5 finalister av dessa utses. Detta kommer att bli de bloggar som blivit nominerade mest! är det så att de nominerade bloggarna  bara fått en nominering var så är det de fem första bloggarna som blivit nominerade som kommer till final.
Sedan kommer man att få rösta på finalisterna fram till söndag kväll 6/9  kl 20.00 då vinnaren kommer utses.
Den bloggen som vinner kommer att få en länk till sin blogg efter varje skrivet inlägg i denna blogg. dessutom kommer den få en länk till sin blogg i en av flikarna längre upp.


OBS: en nominering per person, och en nominering per ip-adress. flera kommentarer från samma ip adress kommer att räknas som en enda nominering.

låter det intressant? sätt igång o nominera vet ja =) de bloggarna som varit med och tävlat nu får givetvis vara med o tävla igen. (Har man dock vunnit tävlingen så får man vänta en vecka till innan man kan vara med o tävla igen.)

hoppas vi får en tävling denna veckan me nu då =)

man får väldigt gärna göra reklam för tävlingen i sin egna blogg om man vill.

lycka till!


veckans blogg v35 Amanda o Oscars bloggKommentarer
Postat av: Carolina

Det tycker jag du gör rätt i. Visst är det gott med lite pizza när man äter det så sällan? :)Låter som en bra idèe med vägningen. Om det skulle stå på ett litet plus i morron så slipper du ju förhoppningsvis se det om du väntar till på fredag med att väga dig. :) Det är så deppigt att behöva se ett plus ju. Men med tanke på hur duktig du är tror jag det blir ett fint minus på fredag. :)

Nu kämpar vi! ;)Kram

2009-08-30 @ 20:57:01
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback