DET BÖRJAR NÄRMA SIG..


2009-12-02 @ 11:28:31
Ja ni..börjar faktiskt kännas lite vemodigt ändå.. igår va det exakt 2 månader kvar tills jag hade tänkt börja jobba igen. Vart har tiden tagit ivägen egentligen? helt sjukt ju!!
Är så van vid att gå hemma o gosa,busa med min lille pojk ju =/ MEn jag tror att bara man väl kommit igång med jobbandet så kommer det nog att gå bra.
O sen har jag ju en liten morot med; Ska ju bara jobba ca 4-4 1/2 månad..sedan är jag o elliott hemma under HELA sommaren =)

MEn de kommer ändå att kännas trist att få bryta de vanorna vi fått in nu för jobb och dagis..
O sen har vi ju alla dessa tankar som surrar runt i mitt huvud..

man måste ju liksom köpa uppsättningar av allt så de har på dagis..ligger o undrar vad det är man ska tänka på att köpa tills han börjar dagis.

ÄR det någon mamma med barn på dagis som kan lämna tips på vad man ska köpa för kläder osv till dagisstarten så vore jag evigt tacksam =)






Kommentarer
Postat av: johanna med tyra och pyret i magen

hihi jag ska säga till elina:P



ja så tänker vi osså, att det inte spelar ngn roll vilket kön det är bara den är frisk... så tänker nog alla! tack för dina fina komplimanger..



kul att du börjat igen, saknat att läsa:)



kram

2009-12-02 @ 11:55:24
URL: http://tvamanaderkvar.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till meja

Han behöver ju overall, gärna två. Sen regnkläder som är tillräckligt stora för att ha utanpå overallen. Är perfekt för sen till våren är dom säkert lagom att ha utan :) Ordentlig mössa och två/tre par vantar. Raggsockar och ordentliga vinterkängor. Tunna fleecekläder/ullunderkläder att ha under overallen när det är kallt är också superbra.



På sin hylla på förskolan behöver han ju också extra tröjor, byxor och strumpor. Är ju förskollärare så fråga på om du undrar något mer :)



Kram

2009-12-02 @ 13:51:09
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: vera

mjukiskläder!

det köpte jag en massa på ullared till isabelle. sköna kläder över lag, så dom kan röra sig bra!

dubbla uppsättningar av stövlar och regnkläder, så man slipper ta hem dom över helgen, för någon gång så glömmer man, det är helt klart :P

2009-12-02 @ 18:12:22
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

jag har också börjat fundera på vad som sak med till dagis... jag hittade ju nån lista för ett tag sen med allt som behövs, ska leta fram den så kan jag dela med mig ;) tänkte också att jag skulle hälsa på på hans blivande dagis när jag vet vilket det blir och höra med dem...=)

2009-12-02 @ 18:50:51
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Postat av: Förskollärare

PÅ familjeliv.se under Forum (Kategori Föräldrar, underrubrik Barnomsorg) hittar du massa såna listor för inköp till förskolestart.

2009-12-03 @ 22:25:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback