GÅRDAGSKVÄLLEN =)


2009-12-31 @ 10:05:16
Runt 5-tiden kom systrarna och mor förbi här och hämtade upp mig. Bredvid mig i baksätet satt en förväntansfull lillasyster som var den enda av oss som inte hade en aning om vart vi skulle. Vi åkte åt jönköpingshållet och stannade på a6 för att springa in snabbt på ikea där. Syrran vart lite funderandes o undrade om det var det som var överraskningen- men icke! Sedan åkte vi in mot stan i jönköping och parkerade. När vi gick där längs trottoarerna gick vi förbi flera restauranger o sis trodde att vi skulle gå in i många av dom. Till slut stannade vi och gick in till Jensen's Bøfhus.
Hon har nämligen länge pratat om att hon så gärna skulle vilja äta där- så hon blev riktigt glad =) Vi beställde alla fläskfilén med pommes och deras egna sås, till efterrätt beställde jag mjuklass..var riktigt najs eftersom man fick ta själv och äta hur mkt sådant man ville =)
SEn när vi var klara där runt 8 tiden så trodde hon att vi skulle åka hem- men vi överraskade henne igen genom att gå in på sf-biografen! O hon vart såå glad över att vi skulle gå på bio med. Den senaste göta kanal filmen blev det! Den var väl ganska bra men det är väl som vanligt med uppföljare- att den första filmen alltid är bäst (de gjordes bättre filmer förr) Efter bion åkte vi hemåt- hemma var vi väl runt 11 tiden!!

TAck för en superdag systrar o mor!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback