snön ligger som ett stort , tjockt vitt täcke.


2009-12-16 @ 08:58:37
Snöandet fortsätter idag med, inte mig emot- ju fler dar de snöar desto större chans är de att det blir en vit julafton ju =)
Hur mysigt vore inte det?
Pluttesnutten vaknade vid 6 imorse- han fick välling o så gick vi upp- sedan har de busats o busats..lyckades plocka in ögonbrynsplockningen samtidigt som allt detta bus försiggicks som mest- men nu är de äntligen plockade!
Idag blir det nog ganska lugnt o skönt tror jag..tänkte börja o städa lite grann. Byte av sängkläder står dessutom på tapeten. Skulle va skönt o få städningen avklarad idag kan jag känna =)
Igår va de pyssel till tusen här hemma. Slog in nästan alla julklappar- är bara några till A kvar! känns jätteskönt! o sen blev det två omgångar med knäckkok i micron, samt 5 minuterskola. Så nu har vi lite julgodis i alla fall..sen hur länge de finns kvar är en annan sak- vet ju att sambon min gillar att smaska knäck. Men då är de ju bara att göra mer!

kanske att man skulle ta o ge sig ut på en liten promenad i snöandet med? skulle va så skönt med lite frisk luft. Undrar om Elliott godkänner det? han gillar ju inte när regnskyddet är på för då blir det ju begränsad sikt!

önskar er alla en trevlig morgon.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback