BVC AVKLARAT.


2009-10-16 @ 14:29:39
Då va vi då hemma igen. EFter ett ganska meningslöst läkarbesök hos bvc, och shopping på ica efter det.
Fast iofs, så meningslöst va de ju inte..vi fick ju reda på längd o vikt. 
Var 1 1/2 månad sedan vi var där senast. Nu väger han 10425 gram, har ett huvudomfång på 45,5 cm och är 77 cm lång. Tror dock att det är lite vajsing med längden då hans huvud inte var riktigt ända till kanten. de e lite dåliga med mätningen här! O läkarbesöket hade väl kunnat kvitta i min mening. Han kollade Elliotts hjärta snabbt med stetoskopet och sedan så öppnade han blöjan på elliott när han satt upp o kände på "stenarna". Han höll även två klossar i olika färger framför elliott som han ville att han skulle leka med. Men Elliott va inte ett dugg intresserad. HAn satt mest o kikade på farbror doktorn o va jätterädd. Han började illtjuta, vart jätteledsen. Då tyckte läkaren att de var bra så, att vi fick nöja oss så.
Tycker inte de va lustigt att elliott blev ledsen. MEnar att träffa en vitt främmande karl som klämmer honom där, o sedan så hade han ju sovit precis innan o han fick ju inte sova klart!

O sen va vi ju på ica då o skulle handla. Har sedan i måndags försökt att köpa de där setet med stekpannor de gjort reklam för på tv. Men finns dom tror ni?? NEJ! i måndags sa de att de skulle komma på tisdagen- i tisdags sa de att de skulle komma idag för de va restnoterat på ICAS lager. O NEJ! inte några idag heller!
Tycker det är väldigt dåligt av ica att göra reklam för saker när de är slut redan på måndagen. De ska väl ändå räcka i några dagar eller? Ursäkta att jag låter så otrevlig. Men vi har bara EN matbutik här i bynn, kan man göra annat än att haka upp sig på att varorna är slut när man väl ska ha nåt?

de va skönt o få skriva av sig lite nu känner jag =)


Kommentarer
Postat av: vera

hmm, det låter väldigt konstigt.

när bea var på läkarbesöket så kolla dom hela hennes kropp, lyssnade på hjärtat. kollade om hon kunde ställa sig upp, om hon hade tum&pekfingermetoden, om hon kunde klappa med två klossar. och sen väga självklart.

så det var ju betydligt mer här hos oss.

2009-10-16 @ 15:54:03
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja men visst är det härligt med all denna kräk ;)

Ja det kan jag tänka mig! Jag hoppas de vänder för oss snart oxå. Vi tänkte börja lite med smakisar nästa vecka :) Sen sa dom på bvc att det brukar börja bli bättre efter 4mån. Mycket för att man börjar med annan mat oxå. Så vi håller tummarna för det! :)

Hoppas ni får en trevlig helg!

Kram

2009-10-16 @ 16:41:52
URL: http://elinedvinsson.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja här börjas de i tid:P Ja haha.

Ha en trevlig kväll

Kram

2009-10-16 @ 19:36:47
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Mad

Stora killen! =)

2009-10-16 @ 20:29:01
URL: http://mamamad.se
Postat av: Nina ♡

ledsen för sent svar.. varit fullt upp i veckan..tiden springer iväg! hysteriskt.. men så skoj..

din kille börjar bli stor han med! lång! roligt..hoppas ni får en kanon helg nu!

kramkram

2009-10-16 @ 22:14:03
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag måste ha en tillfällig blackout för jag kan inte för min värld komma på vem du menar, men det kanske kommer.. Ha ha.. Källaren är rätt okej, bara man har radio.. Kram Jenny

2009-10-16 @ 23:54:21
URL: http://smulis74.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback