LÖRDAG


2009-09-12 @ 12:24:45
det är lördag, o vi lever! MEn mkt mer än så är de inte..haha..nävars! Lilleman har haft en riktigt jobbig natt o vaknade vid ett o va ledsen o vägrade somna om. Han somnade inte om förrän tre halv fyra, o sen vakna han kvart över 6 igen så! Riktigt snorigt är de här.de bara rinner o rinner på honom. Man hinner inte torka av snoret förrän de kommer nytt. O näsdroppar? de funkar knappt o ge honom. Man ska ju bara ge 2-3 gånger står de så vi törs inte ge honom mer. O ja..de skulle behövas ges många fler gånger

ja, de va väl allt just nu
hoppas ni får en fin lördag






Kommentarer
Postat av: Förvirrade Morsan

känner igen det där... hoppas de små blir friska snart!

2009-09-12 @ 14:48:23
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Postat av: emma - mamma till meja

Vet du, vi ger Meja näsdropparna som är från 2 år. Blev tillsagda att man kan göra det en kortare period. Hon får det en gång precis innan läggdags och det räcker nästan hela natten :)



Kram

2009-09-12 @ 16:07:15
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Carolina

Stackars liten. :( Hoppas det blir bättre snart igen. Låter som om ni får ha en riktigt mysig hemma dag hela familjen. :) Men det är ju inte fel alls.



Skönt att dom kom och bytte ut varmvattenberedaren så snabbt. Då slipper ni tänka mer på den i alla fall. Är det mycket jobb att få tillbaka allt på plats nu? Tur att ni inte hann få några vattenskador i alla fall.



Hoppas ni har en riktigt trevlig lördag.

Kram

2009-09-12 @ 17:46:55
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback