TOORRRSDAY


2009-09-24 @ 08:04:58

här framför datorn sitter en riktigt bortskämd mamma dagen till ära. För vet ni vad? idag fick man sova till ca halv åtta (de dagarna är fåräknade) han vaknade runt  5 o fick sin välling. Sedan somnade han om i sin egna säng. Har iofs själv sovit rätt dåligt. Vaknade innan fyra o kunde inte somna om. Men hann ju iaf somna om en liiten stund =)
Idag blåser det storm ute med verkar de som MEn vi kommer att trotsa blåsten o gå en liten promenad i varje fall. Lite luft behöver man ju alltid!!
Det är öppet hus idag med, men elliott o jag bestämde att vi inte skulle gå. De verkar som att det är så mkt folk på torsdagar. När vi var där förra torsdagen så räckte inte ens barnstolarna till när vi fikade, flera stycken barn fick sitta i knäet på sina föräldrar. Det har aldrig hänt förut! o så tyckte jag att det nästan vart föör rörigt på nåt sätt. Tisdagarna har en tenens till att vara lite lugnare, så på tisdag ska vi satsa på att gå en sväng.
Annars då? JA ni, idag är det nästan helg kan man säga. A är ledig imorn eftersom vi ska åka in till linköping o ta kort på Elliott. Efter det blir de lite shopping o lunch kan jag tänka mig =)

nu ska jag försöka läsa lite bloggar ;)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback