Tisdag.


2010-11-30 @ 09:34:47
Godförmiddag.. Ja för morgon är de inte längre väl med tanke på att vi varit vakna sedan 5 ca?
O de första busungen sa när han kom in till mig i sängen på morgonen var självklart som i vanlig ordnin (iaf de senaste dagarna) "bil" "bixen" och så pekade han ut mot tvn i vardagsrummet. Men jag sa bestämt att "nej- vi får titta på de senare" då kröp han ner hos mig o vi låg o myste med barnkanalen i bakgrunden. Sa till honom att "Nu får vi sova lite till Elliott, SOVA" varpå jag fick svaret "mmmm".
Men inte somnade han om inte. Vi fick iaf ligga o dra oss en stund o de va väl alltid nåt. Inget dagis idag så busungen är alltså hemma o leker o donar för fullt. JAg satte igång filmen för en stund sedan så jag fick steka kötbullar i lugn o ro. Så nu har vi ungefär ett kilo färdigstekta kötbullar att ta upp ur frysen. SKÖNT o SMIDIGT!!
ÄR rätt seg idag med- men de är väl inte så lustigt antar jag, varit uppe o pinkat en gång i timmen förutom en omgång då jag var två gånger på en timma =/ man får väl trösta sig me att snart är de över...o då får vi träffa bebisen =)

De värsta är att jag egentligen som sagt vet med mig på nåt sätt att de kommer dröja ett par veckor till tills h*n kommer iaf. Men trots det så har jag faktiskt i ärlighetens namn börjat o leta efter tecken på att nåt är på gång. Varje gång man går på toa så hoppas man typ att slemproppen ska ha gått eller liknande... hur ska detta gå? kommer leta ihjäl mig- är ju ändå bara vecka 38+4 ännu. måste försöka tänka på annat.

Nähä, om jag skulle ta med mig elliott ut en liten sväng så vi får lite frisk luft? de är iofs -12,5 grader ute..men de går ju o ta på sig lite extra kläder ;)

önskar er en trevlig förmiddag,
kramar






Kommentarer
Postat av: ruby, Milo och magen

jaadu..att leta efter tecken är ngt jag gör oxå! :) Nu vill man bara att bebis ska visa sig!!

KRAM!

2010-11-30 @ 12:58:02
Postat av: eva

haha jag känner igen det där med att leta tecken =)

jag lovade mig själv att jag inte skulle leta tecken och bli otålig...men sista dagarna mådde jag verkligen inte bra =/

hoppas det är över snart =)

2010-11-30 @ 13:19:46
URL: http://fonmo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback