Dagens..


2010-10-12 @ 18:51:55
O göra finns alltid iaf när man går hemma såhär, det är ett som är säkert. Blev som sagt en röjning i skåpet under hon, bakskåpet o pasta/flingskåpet, kryddskåpet och sen blev de diskning av alla hyllorna i kylskåpet samt torkning av det. De tog sin lilla tid- men ack så skönt de va när de va gjort =)
Sen blev de matlagning; raggmunkar..o de va mums kan jag ju säga =)
Lyckades hitta ett sånt där bra skoskavsplåster i medicinskåpet så med de på hälen kunde elliott och jag ta oss en liten promenad i de soliga vädret nu på eftermiddagen..kändes att man faktiskt behövde lite luft.

Läggning av lilleman pågår nu, verkar bli tyst därinne nu så får väl hålla tummarna för att han ska va lika smidig som igår/inatt =)

Imorn är de en ny dag, och bäst av allt så är de ju mitt i veckan igen! Imorn hade jag tänkt o ta mig an o putsa alla fönster om vädret tillåter, sen tänkte jag ta o rensa ogräs o klippa lite buskar (om orken finns) är lite sugen på att köpa lite ljung o plantera ut i nån snygg kruka o ställa på framsidan, men vi får väl se hur de blir med de!

önskar er alla en trevlig kväll,
kramar






Kommentarer
Postat av: Nina

jo ja gick på 8 citodon om dagen. men sluta efter en vecka för att theo vart så påverkad av dem.. men nej det va inte roligt,..

2010-10-12 @ 19:05:31
URL: http://deliciously.se
Postat av: Ruby, Milo och Magen

just det. en till fråga ang sängen. Hur gör Elliot på morgonen?? går han upp till er när han har vaknat eller går han upp och börjar leka? Har han stängt eller öppet till sitt rum på natten?



Milo sover i sin säng inne hos oss fortf men vi vill försöka vänja honom att sova i eget rum nu innan bebis kommer men ja är lite orolig om vad han kommer göra på mrogonen.. komma till oss eller smyga upp och göra bus?

2010-10-12 @ 20:26:17
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: Lena - Mamma till Ian

Ojoj, vad du har planer att fixa nu när du är hemma igen. Men ta inte ut dig dom första dagarna nu. Försök att vila mellan åt med.



Hoppas natten går bra igen...vi tog bort ena sidan i söndags på spjälsängen och det gick bra, inatt mötte jag honom i dörren.



Hoppas det är bra med dig och magen...



Kram

2010-10-12 @ 21:16:38
URL: http://trollflikka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback