Halsbränna from hell.


2010-10-19 @ 10:48:34
Nu har de roligaste symptomet av alla kommit för o stanna verkar de som. De senaste dagarna har jag verlkigen haft världens halsbränna, har fått ta gaviscon som bara den för att de ska släppa =( törs inte dricka juice, läsk o annat starkt/sött/surt.. får leva på vatten nu känns de som. O jag som är så grymt sugen på apelsin ju!

Va som vanligt o lämnade elliott på dagis runt nio- o han bara springer in där utan något o vinkar o säger hejdå när jag går. Idag stod han till och med vid dagisets fönster och vinkade när jag gick ut..skönt att de går så bra ju =)
Sen drog jag en sväng till ica för att handla lite grann. Väl hemma blev de upplockade av varorna samt vikning av massa tvätt. Tvättmaskinen o tumlaren får gå för fullt idag med!

Annars vet jag inte va jag ska göra riktigt idag, skönt o bara ta de lugnt faktiskt. Känns som man behöver det just nu!  MEn måste erkänna att de känns riktigt tomt här hemma utan min lille plutt ju, känns som jag sitter här o tar de lugnt medan han sover. Som att han ligger därinne i sitt rum i sin säng o snusar för fullt...men de gör han ju inte.

Nu ska jag fortsätta pilla lite grann här..

vi hörs senare,
kramar


Kommentarer
Postat av: Lena - Mamma till Ian

Vad skönt att det går bra att lämna honom på dagis. Jag funderar själv på hur det ska gå för Ian när han väl börjar på dagis. Just nu är han väldigt mammig och det har han vart sen han föddes. Kan knappt gå ut med soporna när sambon är hemma utan att han börjar gråta och skrika. Har ni haft det problemet någon gång? Att Elliott har vart väldigt mammig och du har knappt fått lämna honom?Kram

2010-10-19 @ 11:08:18
URL: http://trollflikka.blogg.se/
Postat av: Louise

Halsbränna är såå drygt. Hade det i båda mina graviditeter, så mycket så det kändes som om hjärtat knöt sig. Man fick käcka novalucol som en galning, men man glömmer allt det där fort efter de kommit:) Men jobbigt är det..

Tittade lite på dina inrednings/renoverings bilder, så fint ni har det:)

2010-10-19 @ 12:23:45
URL: http://www.myworldofsunshine.blogspot.com
Postat av: Bokhunger

HejsanDu blev den lyckliga vinnaren av de 2 fina Muminböckerna.Sänd din adress till mig, så kommer böckerna snarast.Vänligen Bokhungerbokhunger@live.se

2010-10-19 @ 12:30:56
URL: http://bokhunger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback