Imorn <3


2010-10-13 @ 10:29:04
Imorn är de inte vilken dag som helst, imorn händer de grejjer.. då blir de först barnmorskebesök på morgonen. Ska bli skoj o höra hjärtljuden igen. Sen på eftermiddagen vid 15-tiden är det dags för Ultraljud igen. Hoppas verkligen att moderkakan flyttat på sig nu...kejsarsnitt är nog inge för mig inte! Men hon sa ju faktiskt lugnande att i de flesta fall så hinner moderkakan att flytta på sig till de är dags för detta UL i v32. Förhoppningsvis får vi kanske reda på nåt sånär hur mkt h*n väger ungefär nu me..vore skojs!

ååå..va jag längtar <3 vill se o höra bebben igen nu!!






Kommentarer
Postat av: Carolina

Precis. Hade aldrig velat lägga ut pengar på en mobil just nu. Är ju som sagt en massa annat som ska köpas. Vi ska laga bilen också i nästa vecka så där går en massa pengar vi tänkt lägga på annat. Så surt. Nu när huset närmar sig är det ju mycket pengar vi vill lägga där också ju.



Ja, jag tror och hoppas allt är bra med bebisen i alla fall. Är riktigt nojjig just nu. Undrar hur magen kan vara så liten medan bebisen enligt all fakta ska vara hyffsat stor ändå. Men så försöker jag tänka på alla spinkisar som det fortfarande inte syns nått på förrän efter v 20. haha.. Tur jag ska till barnmorskan och lyssna på hjärtat på fredag, annars hade jag nog inte kunnat lugna mig.



Kul med så mycket kring bebis i morgon. Spännande! :)



Hoppas du får en riktigt bra onsdag!

Kram

2010-10-13 @ 11:38:29
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback