Vitt ute på marken..


2011-12-06 @ 13:28:16
Det var en kille som vart superglad imorse när vi drog upp rullgardinen på hans rum o han fick se att det var vitt ute på marken. "mamma snöö" sa han glatt- och sedan började han att prata om att åka pulka såklart =)

Så efter vi hade sysslat med alla morgonbestyr tog vi oss en liten tur med vagn o pulka. Det är inte så lätt att i ena handen försöka putta en vagn med en tung liten tjeja framåt, och sen i andra handen dra en tung 3-åring inte... men en bit gick det iaf.

Det som är mest trist nu är ändå att solen är framme så allt smälter bort. Hade ju varit roligt om snön kunde fått stanna några dagar iaf så man kunde va ute o busa lite mer utan att bli dyblöt direkt ju!

Det är lite si och så med bloggandet just nu som ni kanske märker- inte alltid man hinner starta datorn- då blir det oftast nåt bildinlägg med iphonen..
Annars går mkt av tiden till bus med barnen och funderingar kring kommande kalas i helgen/ kommande julen och såklart alla julklappar vi inte hunnit köpa ännu..shit!

Har så mkt just nu som jag skulle vilja göra men det känns omöjligt. Och så virrig jag är just nu! Hoppas att det lugnar ner sig snart; )

Igår skulle jag åka och köpa lite tyg- åkte kvart i 6 o affären stängde vid 6. När jag kom till parkeringen upptäckte jag såklart att plånboken inte var med. Så det var bara att åka hem igen. Blev inget sytt igår inte =(
Får se om det blir ikväll! är så grymt sugen på att sy ju och jag har värsta planen på vad det ska bli med ju!
Men det får ni se sen när jag väl påbörjat/avslutat projektet ;)



hoppas allt är fint med er kära trogna läsare <3






Kommentarer
Postat av: Jennie ♥

sv: visst är de fint :D så mysigt! och nu när snön kommit med :D

allt bra med dej?

var gärna med i min fredagsintervju!

2011-12-06 @ 14:15:40
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: matilda

åh vilken söt blogg du har :D

2011-12-06 @ 14:30:43
URL: http://matildaaw.blogg.se/
Postat av: ☆ Fru Eriksson

Jaaa,visst är det mysigt nu mé sön ♥...

/Kram på Er fina!

2011-12-06 @ 16:05:45
URL: http://frunsblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback