en snärjig dag o BVC


2011-01-12 @ 20:49:53
Usch, morgonen började inte alls bra..Som vanligt när Elliott ska till dagis så blir de stressigt o snärjigt att hinna dit till nio. Fick skotta undan lite snö så vi kom ut me bilen,annars var vi iväg skapligt tidigt o hade typ tio minuter till godo. Men när vi hamnar utanför dagis så är de inte plogat nånstans så vi har typ ingenstans o stanna.
Så får ta en annan väg så vi kommer från ett annat håll o kan ställa oss på annat sätt. Men för att göra de tänkte jag ta kioskensvägen med bilen när jag väl svängt in på vägen så kommer en lastbil körandes framför oss och jag inser direkt att vi inte kommer kunna mötas- så jag får ta o backa till vägkorsningen. Får ta en annan väg förbi ett annat dagis istället som resulterar i att vi kommer till dagis några minuter över 9 istället för att ha några minuter till godo. SEdan ska de ju kläs av o pussas o kramas osv.

JAg hatar verkligen att stressa sådär på morgonen för att alla tre ska vara färdiga o så.. de går liksom inte att planera i förväg när man ska börja göra oss iordning-för alltid händer de ju nåt på vägen. Fast det är väl så det är att vara småbarnsförälder?

JA och sen va de ju då dags för leila att äta runt halv 2- och vi skulle hämta storkillen vid två. Så tänker när jag sitter där och matar henne vid fem över halv två att det är ingen fara vi hinner gott och väl. Vad händer då? Jo, hon sätter igång o bajsa såklart..sötfian <3
Eftersom hon äter ersättning så är de ju lite jobbigare och tar längre att baja ut de som är därinne än om man ammar..hon blir alldeles knallröd o tar i som den- då är klockan kvart i två och hon har ätit så långsamt så hon typ har hälften kvar av ersättningen dessutom.
Efter en stund så slutar hon att ta i- jag får i henne lite mer NAN. Sen går vi o byter bajsblöja- då är klockan fem i två. O sen så händer de som alltid händer när hon ätit- hon kräks o kräker ner kläderna. Så är bara att springa in o hämta en ny uppsättning me kläder oxå.

Vi kommer iaf fram till dagis tio-kvart över två och då är de bara att gå in o försöka få Elliott intresserad av att följa med till hans mormor. Efter mkt om och men så får jag med mig honom- och fem i halv 3 kan jag släppa av Elliott hos sin mormor som ska vakta honom medan Leila och jag åker till BVC.

När vi är framme så är klockan precis halv- och vi får komma in direkt.

Leila var för en vecka sedan 55 cm lång, vägde 4170g och hade ett huvudomfång på 36,5cm.
Idag var hon knappt 56 cm lång (Fattades nån millimeter), vägde 4370g och hade ett huvudomfång på 38 cm.
200 Gram hade hon gått upp på en vecka =)

Tänkte de kunde va kul o jämföra med storebror när han var runt månaden gammal:;
då va han 56 cm lång, vägde 3970 o hade ett huvudomfång på 37 cm

nähä..dags för lite bebismys  innan lhon väl somnar

ha en trevlig kväll,
kramis






Kommentarer
Postat av: Ingrid

Vad roligt att du är med och tävlar! Kika gärna på mina andra tävlingar som är igång också ifall du inte redan deltar i dem :) Lycka till! Kram, Ingrid

2011-01-13 @ 09:30:24
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hihi självklart! Användarnamn är Lilleman och lösenordet är Stefan880121

2011-01-13 @ 10:12:17
Postat av: Emelie, mamma till Lukas

Blogg ville publicera min kommentar innan jag skrivit klart tydligen .. =P Jobbar på Tre på deras kundservice =)

2011-01-13 @ 10:13:01
URL: http://mellemus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback