Dagens


2011-06-28 @ 19:58:59
Idag har de varit en varm dag! Visst; en annan klarar ju av värmen- de är ju värre med barnen. Dessutom blev Leila förkyld inatt så de har varit gnäll o pippel under nattens/ dagens gång. Stackars hjärtat att va så snorig när det är så varmt!

På förmiddagen tog vi oss en promenad fram till byn. Hittade en jättesöt villervalla dress till leilan på kidzshoppen som nu med sin rea säljer ut märket 20% billigare. Ypperligt att ha på henne nu i värmen! Sedan inhandlades det jordgubbar och en piggelin.

När vi kom hem från promenaden var barnen jättevarma så slängde i måånga hinkar med vatten i elliotts plaskpool så han fick svalka av sig.
När vi kikade på storebror som satt där och badade så blev Leila ledsen igen- så jag ställde henne med fötterna i poolen. Hon sa inte ett knyst utan bara stod där och log :)
Till slut fick mamman för sig att klä av henne o se om hon också ville bada. Och gudars så glad hon blev- hon tyckte det var jätteskönt!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos


Efter att barnen hade ätit o lite så packade jag ihop lite grejer och sen åkte vi till e, w och m o badade i poolen. Hemma var vi nog inte igen förrän runt 5-snåret.

Sedan det har vi hunnit äta middag bestående av grillad kycklingfilé med pasta och kall citronpepparsås. Och nu när barnen sover sitter jag ute o njuter av lugnet o att de blivit svalare i väntan på att klockan ska bli nio då ett av mina favoritprogram ( förutom Leila bakar i Frankrike då) börjar

ha en trevlig kväll allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback