godmorgon torsdag.


2011-03-03 @ 07:47:09
Torsdag- en dag kvar till HELG =) En helg som kommer innebära en del pill o fix. Leila ska ju döpas på lördag- så är en del o plocka med tills dess. Ska göra lite pajer o så ska jag STOR städa..frågan är bara när jag ska hinna det?

Lillan ligger o sover gott inne i sängen fortfarande, storbus har börjat me o riva ur sina leksaker ur alla lådor för andra gången idag..han ska envist se på blixten på tvn men sen springer han iväg o gör annat. När jag byter kanal o han kommer ut igen så blir han jätteilsken o tjurig..haha inte lätt!

Om ca en timma bär de återigen iväg till dagis, sen hade jag gärna tagit en långpromenad så lillan sover. Men med tanke på att hon verkar ta sig lite sovmorgon idag så kanske hon inte är så sugen på att ligga i vägnen en längre stund? Sen strax innan elva ska jag lämna av sessan hos moster E o kusin M en liten .(vore ju bra om hon låg ute o sov en stund då kanske)
Ska ta o bege mig till hårsalongen o bli klippt. JApps- de stämmer..för första gången på över ett år ska jag unna mig en klippning igen..skoj va?

Nu är lillan vaken,

ha en trevlig morgon!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback