På discovery channel i höst.


2011-09-05 @ 14:07:34
Jag måste ju bara tipsa er lite extra om tv kanalen discovery channel.

Som många av er vet sedan innan så tycker jag det är riktigt spännande att kolla på serien Dödlig fångst som går på just denna kanalen. När jag zappade förbi kanalen i söndags morse så fick jag ju till min förtjusning se att de visade repriser av två avsnitt just då. Så jag bara låg där med en sovande leila på mig o stormtrivdes =) Och i reklamen så visade de att det från och med den 13/9 kommer nya avsnitt varje tisdag kl 21.00 =) då ska vi sitta bänkade minsann!

När vi ändå pratar dödlig fångst så kan jag ju även säga att teamet bakom dödlig fångst nu även kommer med en ny serie, kolgruvan. Där man kommer få följa hur livet i en modern kolgruva ser ut och följa de som ägnar sig åt det komplicerade och livsfarliga arbetet att bryta kol.I varje avsnitt följer vi en ny medlem av teamet, från männen som arbetar uppe vid ytan, till skiftförmännen som övervakar hela verksamheten
sänds tisdagar kl 22.00

Sen gjorde dom faktiskt reklam för en serie till som jag tyckte föll mig i smaken.

Rising: rebuilding ground zero.
förenar arbetarna, överlevande familjemedlemmar, myndighetsutövare och räddningpersonal i deras gemensamma syfte att än en gång se världens mest storslagna stad resa sig ur askan. Folk som är fast beslutna att bygga det nya 104 våningar höga One World Trade Center.

Dokumentärfreak som jag faktiskt är så tycker jag att det kommer bli en riktigt spännande höst på discovery channel.

På söndag den 11/9- är det dessutom 10 år sedan terroristattackerna mot world trade center- så det kommer att visas en hel del dokumentärer om detta just denna dag.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback