När olyckan är framme


2012-07-04 @ 22:07:49
Som småbarnsförälder försöker man konstant att hålla alla farliga saker borta från sina barn. Men ibland lyckas de små liven få tag på förbjudna saker ändå. Idag var en sådan dag här hemma...

Elliott gick som vanligt in på toaletten och skulle tvätta sina händer efter lunchen. Jag satt kvar vid bordet och matade Leila som inte ätit klart än. Rätt vad det är hör jag ett skrik följt av en gråtande kille inne på toaletten. Ser Elliott stå med handen högt upp, blod i massor som rinner och min rakhyvel. Tar snabbt fram papper och ser att han skurit sig i ena tummen... Inte särskilt djupt men en liten skinnremsa hänger och det blöder en hel del.

Elliott var verkligen helt förstörd. Tog en bra stund innan han lugnade ner sig. Man vet ju själv hur ont det gör och svider när man råkar skära sig när man rakar benen (ja, det har allt hänt några gånger det!) och efter plåster sattes dit så slutade det att blöda ganska fort. Men att bada nu i eftersmuddsgs det gjorde ont. Såfort han fick vatten på fingret så vart han ledsen och ville inte bada mer!

Fy vad man känner sig hemsk som förälder när sånt här händer. Det får ju bara inte hända. Han har ju aldrig rört något därinne förut! Tur att det var fingret så det inte car handleden eller liknande. Nu gäller det att ha koll på vart allt ligger och att det ligger tillräckligt högt upp i fortsättningen!!

Kan ju säga att de var en kille som somnade lätt och tidigare ikväll. Och nu väntar sängen snart för min del med! godnatt kära ni!!


Kommentarer
Postat av: Fnulan

Men lilla lilla sötnosen!!! Och du mamman, det har nästan hänt här med...
Kramen

2012-07-04 @ 22:59:11
URL: http://bloggfamiljen.se/fnulan
Postat av: ☆ Fru Eriksson

Nae...Lillkillen då..
/Kram Kram

2012-07-05 @ 09:38:22
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

fy stackarn! tur i oturen :( tur som du skriver att de "bara" va i fingret å inte nån annanstans

2012-07-06 @ 10:55:55
URL: http://melissasprinsar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback