Att tvinga sitt barn till prostitution.


2012-10-22 @ 19:29:54
Idag har jag fått höra något som fått mig att bli mörkrädd. Något som fått mig att undra vart denna världen är på väg, något som fått mig att undra hur sjuka människor kan vara som håller hårt på tradition och religion.
 

Pratade lite med en arbetskamrat idag om det här med att skänka pengar tilll olika organisationer och om att veta att pengarna verkligen kommer fram. Då berättade hon för mig om en organisation som hennes kyrka stöttar med pengar som hjälper flickor i Nepal.
 
Hon berättade om ett folk som är kastlöst- alltså ligger allra längst bland alla kaster i hinduismen. Folk som är så fattiga så de gör det mest avskyvärda man kan göra för att få ihop pengar till sina familjer och har haft detta som "tradition" hur länge som helst. Detta folket kallas Badi. 
 
hustrun försörjer sin familj genom prostitiution. När dottern får åldern inne sker ett generationsskifte och hon får ta över mammans jobb. Kan ju poängtera att det här med att ha åldern inne i bland kan innebära att man låter sin sjuåriga dotter ta över. Dessutom så är det väldigt vanligt att papporna säljer sina döttrar, och makar säljer till och med sina fruar för att få pengar.
 
Tänk er en liten oskyldig flicka som tvingas till prostitution av sina föräldrar och kanske har runt 30 kunder om dagen. 30 stycken sjuka gubbar som gör övergrepp på henne för att hennes föräldrar vill tjäna pengar. Ett oskyldigt litet barn, som tvingas in i vuxenlivet alldeles för tidigt. Som tvingas göra det hennes föräldrar vill, som till slut inte vet om det de utsätter henne för är rätt eller fel.
 
Det är fan helt sjukt! Vart är denna värld på väg? Ens barn är väl ändå det finaste man har? man är ständigt orolig för att något ska hända dom (exvis att någon ska försöka något otillåtet med ens barn). Och alla dessa sjukt äckliga människor som då betalar pengar för att utsätta alla dessa stackars flickor för övergrepp...de borde ju buras in på livstid.
 
Tänk vilken skillnad det är på olika religioner och ursprung. Här är det det absolut värsta tänkbara man kan göra mot något barn- det är hårda fängelsestraff på detta. Men där är det helt tillåtet och vardagsmat. Usch..får rysningar!
 
Tackar gudarna för att detta har blivit uppmärksammat i medier och att det finns hjälporganisationer som hjälper alla dessa stacarks flickor! Stor eloge till dom.
Så om jag ska skänka pengar någon gång i framtiden så lär det gå till dessa stackars utsatta flickor!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Ja fy! Det är verkligen sjukt!

2012-10-22 @ 21:48:45
URL: http://www.lawendelgoteborg.blogg.se
Postat av: Solveig Lundin

Tyvärr, världen är inte så perfect som vi tror, de fins så sjuka saker, somtex de som Ewa skriver om 2-åringar som plockar tobaks blad ocg blir beroende, 4 åringar som jonnar 18 timmar om dagen med att binda mattor och annat skit, där de rika männen äger dom och behandlar de som de vill, SJUKT

2012-10-22 @ 22:21:46
URL: http://lillboda.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback