sunwing resort west side; bilder på rummet


2012-10-04 @ 10:00:00
när vi var iväg för ett par veckor sedan så hade vi ju ett så himlans fräscht och fint "rum". Eller lägenhet kallas det väl egentligen. Välstädat varje dag. Och ville man ha nya handdukar/lakan/täcken eller liknande så slängde man det smutsiga i en tvättkorg så tömde dom den och bäddade/hängde upp nytt rent och fräscht. Vi hade dessutom som sagt balkong med utsikt till havet.
 
Det var ett sovrum med dubbelsäng, sedan stod det en resesäng till Leila där som hon sov i. Man kunde dessutom stänga igen till sovrummet med ett par skjutdörrar.  I "vardagsrummet" var det en stor hörnsoffa och i ena änden var det uppbäddat till Elliott, och där sov han. Sedan fanns det ju ett litet kök med kok, kylskåp och frysfack.
 
Badrummet var riktigt frächt. Världens största dusch med fint kakel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 






Kommentarer
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Fint rum!

När vi bor på Side Resort så ser det nästan likadant ut, faktiskt finare rum på de hotellen (Sunwing och Resort) än på hotell här i sverige så tillvida man inte bor på Designhotell. Älskar badrummen. Vi har haft dubbla duschar så hela familjen kan duscha samtidigt... det gillar Melvin :-)

2012-10-04 @ 21:30:23
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback