vart tog lördagen vägen?


2008-01-05 @ 22:05:30

Tycker denna lördag gått fasansfullt fort. Har varit i huset o grejat idag. Målat klart vardagsrummet som numera går i ljusgrått, vilket kommer passa fint till den gråa fondväggen med blommor på som snart kommer sättas upp. Sedan höll vi på o riva tapeter i hallen med. Det var inte roligt..de satt som berget. Idag har luckorna o lådorna kommit upp i köket. Alla lådor förutom två förstås. När de tog upp lådfronterna så va de en front som var sprucken, så den måste vi åka o reklamera imorn tror jag. SEn ska vi även ta o åka till jula o kolla på duschdörr, o så ska vi till ikea o köpa ett högskåp till badrummet.

Det börjar verkligen o hända massor i huset nu..är så kul. Men man börjar o gripas av panik eftersom vi måste flytta om senast tre veckor. Och elektrikern o rörmokarn har inte varit än trots att de lovat o lovat..man blir lite besviken. Men förhoppningsvis så ser de till o hålla vad de lovat nästa vecka. Annars vet ja inte va vi gör.

kollade på en rolig o mysig film förut. underbar o älskad av alla. Tyckte faktiskt att den va jättebra. Fast andreas gillade den inte. Den va nog lite mer av en tjejfilm :)


nähä..ska nog ta o sova lite strax nu. kommer nog lite bilder imorn kanske.

ha de gott alla.

puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback