Ljuslykta


2012-11-30 @ 16:37:02

Häromdagen hade fröken på dagis sagt till om att Leila skulle ha med dig en glasbruk till dagis eftersom barnen skulle få göra ljuslyktor.

Idagstod ljuslyktan färdig och fin vid Leilas låda. Kunde ju inte låta bli att tända ljuset och sätta den på kaminen.






Glöm inte att tävla!


2012-11-30 @ 06:44:33
Ni glömmer väl inte att vara med och tävla om ett valfritt paket med antingen mössa,dregglis,napphållare eller mössa,halsvärmare, vanthållare från underbara butiken lillaGrodan design?
 
 
 
 
klicka på bilden för att komma till tävlingen som avslutas ikväll kl 18





Vilken stank


2012-11-29 @ 20:32:46

Fy vad det luktar här hemma just nu. Har alltid hatat vitlöksbröd- men för nån månad sedan lärde jag mig äta det. Nu är dock frågan om jag nånsin kommer tycka om det igen? Hela huset stinker bränt vitlökssmör.

när jag gör vanliga baguetter i ugnen så lägger jsg dom direkt på gallret i ugnen. Och idag skulle min smarta sambo göra vitlöksbaguetter i ugnen och lägger dom direkt på gallret. Detta resulterar såklart i att massa smält vitlökssmör hamnar inne i ugnens botten och resulterar i att det ryker som den och luktar apa.

hoppas innerligt att han håller det han lovat och städar av ugnen imorgon- för det går ju att tänka att smör smälter och droppar eller?

Nu ska jag nog gå och kräkas!






Större


2012-11-29 @ 19:56:05

Det är någon som gillar att låna storebrors kläder här hemma. Det är roligt med större kläder! Kanske längtar Leila själv till hon blir så stor som Elliott.






veckans vara v 48


2012-11-29 @ 07:03:50
Veckans vara hos bus och rackartyg denna vecka, v48, är maxomorras härliga överdelar som du just nu kan få upp till 30% billigare. Så skynda fynda ;)
 
http://www.busochrackartyg.com/data/archive/product%20images/tunika%20stars.jpghttp://www.busochrackartyg.com/data/archive/product%20images/Morra%20tr%C3%B6ja%20moln.jpg





tävla med ellos


2012-11-28 @ 20:59:09
I samarbete med Ellos tävlar jag hos HemmaPåVåranGataIStan.
 
mina favoriter är:
 
http://media3.redcatsnordic.com/ellos/images/products/thumb_list/92-99/92-9921.jpg
http://media2.redcatsnordic.com/ellos/images/products/thumb_list/91-90/91-9020.jpg
http://media2.redcatsnordic.com/ellos/images/products/thumb_list/81-16/81-1680.jpg
Jag skulle så gärna vilja vinna detta som en födelsedagspresent till mig själv då jag fyller den 5:e december. Sambon åker iväg på jobb nästa vecka och är inte hemma när jag fyller år- så blir inga födelsedagspresenter.





Den kommer att bli min ;)


2012-11-28 @ 20:44:32
Kan ni förstå hur glad jag blev när jag kollade in zalando i helgen och till min förvåning fick se att de hade sänkt priset på klänningen jag suktat efter ett bra tag nu. Dessutom hittade jag en rabatt som gav 100:- rabatt så nu är klänningen äntligen på väg hem till mig. Och nu kostar den visst till fullt pris igen ;)
 
Nu får vi hålla tummarna för att den passar med (kanske sitter som en påse skit?) Så roligt det är att man för en gångs skull kan unna sig något man verkligen suktat efter länge. det händer inte ofta det, lycka! Antar att man ska ha lite tur nån gång.
 
http://i1.ztat.net/large/BY/22/1C/02/W8/02/BY221C02W-802@1.1.jpg





Slagsmål?


2012-11-28 @ 20:38:48
Ojojoj, det är inte lätt att komma intill och få sitta vid datorn längre här inte. Har de senaste dagarna hållit mig till att blogga några inlägg från blogg.se appen.
 
Och varför då? Jo, sambons dator som han brukar sitta och spela sitt fotbollsspel på har gått sönder. Och då var det en snäll emelie som sade att han kunde låna "min" dator och spela på en stund i helgen.
 
Nu har han suttit och spelat vid den om kvällarna. Så ikväll när jag kom hem från spinningen så hade jag tänkt att jag äntligen skulle sätta mig vid datorn en stund och surfa lite eftersom jag inte suttit på flera dagar då den varit upptagen. vad möts jag av då? självklart har han startat upp fotbollsspelet.
 
Men då sa jag- va? har du startat spel? Jag som hade tänkt att sitta vid datorn en liten stund. lite sur blev han när jag sade det- men stängde iaf ner. Så nu får jag äntligen sitta här och försöka ta igen lite missat ;) Någon måtta får det väl vara på't ;)





Eight years!


2012-11-27 @ 20:55:13

Idag firar vi 8 år tillsammans. Åtta år fyllda av en salig röra- för mkt har hänt dessa år! Bara för att nämna hus, barn, Volvo!

Smidde planer på jobbet idag och lyckades ordna ihop så vi fick barnvakt och kunde åka på bio.

en halvimma innan barnvakten kom sade jag åt A att han skulle fixa fram välling och tandborstar till barnen- för sen skulle vi få barnvakt. Väl i bilen avslöjade jag att vi antingen skulle ut och äta middag på fin restaurang, eller gå på bio ich äta något snabbt innan. Han fick välja

snabbmiddag på ett kebabhak och senaste bondfilmen, Skyfall blev det! Riktigt bra film och en trevlig kväll! Och stort tack till barnvakten, systermoster E, som gjorde detta möjligt !






Godmorgon tisdag


2012-11-27 @ 07:40:23

Grått och regn ute- men vad gör det när man har det kyligt och mysigt?

ha en fin dag






Önskar jag hade en snopp!


2012-11-26 @ 20:47:17

Idag är sannerligen en sådan dag där jag är trött på alla jäkla måsten. Hur man än vänder och vrider så är det något som måste göras!

Idag är nog första gången jag önskar att jag hade snopp/ var en Karl för en dag. För tänk att slippa alla måsten en dag. Tänk att slippa plocka med disken, tvätten, laga mat, och allt annat. Tänk att bara kunna ligga i soffhörnet en hel eftermiddag utan att stressa o tänka.

Skulle jag strunta i det en dag nu så skulle allt typ förfalla ;) för vem skulle göra det då?






Stake och mer därtill


2012-11-26 @ 19:40:58

Ligger i soffan och beundrar den fina staken jag köpte på gekås igår som står och lyser i fönstret. Har dessutom hängt upp nya gardinerna jag köpte med; röda öljettkappor.

Nu längtar jag till barnen sover ordentligt så jag kan gå upp på vinden och hämta resten ;)






Lite i smyg


2012-11-25 @ 21:08:37

Gud så skönt det är o vara hemma igen efter en hel förmiddag på Gekås. Var där när de öppnade vid 8- och åkte sedan hem runt 2-tiden. Nu är det mesta köpt till barnens födelsedagar och till deras julklappar. Nu ska bara en spis beställas till den lilla donnan oxå!

Här hemma har kvällen gått till att plocka upp allt. Och eftersom jag köpte lite julprydnadssaker så kunde jag ju bara inte med och ställa undan det ett par dagar. Ställde istället fram sakerna och smygstartade med att ställa fram stjärnorna i köks- och tvättstugefönstrena. Har även förberett till barnens rum så det bara är att ställa dit och koppla in stjärnorna i deras fönster också. Dessutom köpte jag en fin ljusstake idag med som kommit upp i vardagsrumsfönstret.

Ja, den där julkänslan börjar vins infinna sig i alla fall ;)

kanske var det bland annat för man möttes av detta när man steg in på Gekås?






Kaos?


2012-11-25 @ 11:20:11

Kundvagnar här och där- armbågaväder hit och dit. Nu har vi varit här på gekås en stund.






Ute på äventyr


2012-11-25 @ 05:57:12

Klockan är strax 6 och mamman är uppe med tuppen. Åkt bil i en halvtimma har vi gjort ;) undrar vart vi ska? Hmmmm....






Väntan och hjärtan och stjärnor


2012-11-24 @ 14:55:42

Nu sitter vi här och väntar på att kalasgästerna ska komma. Fixat lite myspysstämning här hemma- klätt barnen fina och det är framdukat. Nu fattas som sagt bar gästerna.

på förmiddagen garnerade jag dessa två tårtor- den ena med hjärta och den andra med stjärna på.Hoppas de smakar gott!






En månad kvar...


2012-11-24 @ 08:58:30
Tiden går bara så fort just nu. Tänk att idag är det bara en månad kvar tills det är julafton. Helt sjukt ju.
 

Känner att jag har väldans svårt att hinna med i detta supersnabba tempo just nu. Alla går runt och pratar om att de ska julpynta med gardiner och ljusstakar. Det har jag inte ens hunnit börja tänka på än. Förr om åren har ljusstakar/stjärnor och gardinerna alltid kommit fram just denna helg..Men i år- jag har varken hunnit eller haft nån lust att tänka på det. Känns inte som att det är jul snart.
 
Kanske infinner sig känslan bättre när det blivit lite kyligare ute och första snön kommit? Det får vi hoppas på!
 

Idag är det dags för ett släktkalas igen. A fyllde ju år i veckan, så i eftermiddag blir det kalas här hemma! Så ska strax göra lite chokladbollar med Elliott och sen ska jag ta och städa huset (känns som det var nyss jag städade?) Sedan hoppas jag på att man kanske kan ge sig ut på en snabb löptur? vore riktigt skönt med lite frisk luft känns det som!
 
Vad gör ni en dag som denna? När kommer du ta fram dina ljusstakar/stjärnor/gardiner?
 
 
 





Filmen


2012-11-23 @ 20:22:44

Filmen kom inte med ju ;)






Fredagsmysigt!


2012-11-23 @ 20:16:36

Efter en eftermiddag fylld med shopping på Ica, bakning av två tårtbottnar (samt ihopläggning) och ett spinningpass på gymmet så är det äntligen dags att inta soffhörnet för lite fredagsmys.

Ikväll blir det denna filmen och ett glas vatten till såklart ;)






skit kan man säga..


2012-11-22 @ 21:13:21
 
 
lösenordsskyddat viktbloggsinlägg
 

kommentera om du vill läsa så kanske du får tillgång till viktbloggen.





Tårta


2012-11-22 @ 18:22:36

Stressig dag. Info från olika företag med jobbcoacher som ev ska hjälpa oss varslade i jobbsökandet resulterade i att jag kom försent till dagis. Sedan till Ica för att handla, sen hem och plocka och göra tårta. Sedan, en halvtimma efter vi kommit hem kom svärisarna på kalas.

Nu blir det läggning av barn om en stund och sedan kanske en promenad?

tårtan- som jag gjorde!






Pest eller kolera?


2012-11-22 @ 09:40:33

Denna lapp pryder fint dagis dörr. Har hört från flera håll att det härjar på andra ställen- och nu kom det till barnens dagis.

Kan ju säga att jag pustade ut lite iaf- för när jag först såg att det satt en lapp så trodde jag att magsjukan kommit till deras dagis. Men inte! Alltid nåt positivt.

har bi nån epidemi av nåt på era barns dagis?






Vad är det för dag?


2012-11-22 @ 07:34:52

Vad är det för dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är pappa A's födelsedag. Hurra, hurra, hurra!

Grattis A på din da' <3






Lyckas jag?


2012-11-21 @ 20:22:42

Åå vad jag vill ha denna B-YOUNG klänningen. Den är så himla fin. Kostar dock över 1200:- klarar jag av gå ner över 3 kilo nu på 3 veckor så SKA jag beställa den ;)


Finns hos http://zalando.se -I loove it!






Inte mer än människa


2012-11-21 @ 19:54:53

Jag är trött gnällig och grinig idag känns det som. Huvudet sprängs nog snart! Så kan det vara när man varit så beroende av sötsaker och slutar tvärt!
Har fullt upp känns det som. När man kommer hem vid fyra är det plock av disken, tvätt som ska tvättas/hängas upp, mat dom ska lagas och sen vill man ju hinna med att mysa med de små. Sen är det kalas här hemma imorn! Mitt i allt detta ska man hinna röra på sig oxå. Idag blev det ingen motion alls, Klockan är alldeles för mycket nu ju!

Ska i alla fall försöka pallra mig upp för ett pass på gymmet tidigt imorn bitti- för imorn eftermiddag har vi ju gäster här hemma! Frågan är om det är mer lockande att stanna i sängen?

närå- jag är inte bitter ;)






Påmind mest hela tiden ;)


2012-11-20 @ 20:04:46

Igår blev jag flera gånger påmind om vad jag skulle göra minsann. Först när Elliott kom med son elefant och senare när en arbetskamrat kom fram med en värdekupong som hon hittat när hon sorterat. Så det var skönt att äntligen komma ihåg att boka in sug den 23-24mars ;)






Sämsta morsan ever!


2012-11-20 @ 19:33:32

Idag känner jag mig verkligen som en virrpanna till mamma.. Borde knappt ens få va mamma ;)

Fick på något sätt för mig att det var onsdag idag och då hade sonen tid för 4-årskontroll. Så berättade för fröknarna imorse att hans pappa hämtar honom en liten stund mitt på dagen för ett BVC besök. Och sen att han ska till tandläkaren imorgon så han blir hämtad lite tidigare av pappan.

Står sedan och pratar med A på jobbet 5 minuter innan det är dags för BVC och undrar varför han inte hämtat elliott... Är ju bara det att det är tisdag!

haha, fröknarna måste tycka jag är jättevimsig! så nu är det ju BVC imorn och tandläkaren i övermorgon, kommer jag ihåg detta??






Symönster någon?


2012-11-20 @ 12:52:29

Är igång med ett litet projekt, ett syprojekt som jag ser fram emot att få färdigt! Men måste ju ha mönster. Tror ni det skulle finnas mån bok med mönster i att låna på exvis bibliotek?

mottager gärna tips på vart man kan få tag på barnmönster till att sy klänning :)






bokat och klart =)


2012-11-20 @ 07:06:55
Då har man bokat sig till bloggminglet 2013. Ska bli så himla roligt att åka iväg och umgås med massa andra bloggande mammor. Skönt att komma iväg ibland o bara vara sig själv-utan barn och karl ;) Kommer att dela ett fyrabäddsrum med Sofia, Annika och Anna. längtar massor redan*!
 
 
 





Uppdaterar i viktbloggen


2012-11-19 @ 12:53:25

För er som vill följa min viktkamp så kommer jag att uppdatera här:
http://viktkampbloggen.blogg.se

för att kunna läsa måste du ha användarnamn och lösen och det får du maila mig om ;)

[email protected]






Nu är det skärpning


2012-11-19 @ 07:02:30
Nu är det dags för mig att verkligen skärpa till mig rejält! Är så trött på hur jag lever; fortsätter jag såhär så kommer jag rulla fram. Känner själv att jag inte mår bra men på något sätt så lyckas jag förtränga detta! Hur kan man skada sin kropp på detta sätt som jag gjort?
 
Nu kör vi igång på allvar. Mitt mål är att gå ner ett kilo i veckan framt till jul- klarar jag det?
 
kommer att uppdatera allt i viktbloggen allt eftersom- vill ni ha lösen dit så hojta till ;)
 
bättre mat och träning- det ska hjälpa mig fram...lite pepp gillas med =)
 
wish me luck!





Baakdag


2012-11-18 @ 16:26:23

Idag har det varit lite av en valdag här hemma inför veckans kommande kalas. A fyller ju på torsdag.

blev brysselkex och dessa gula






En apa som liknar dig


2012-11-17 @ 23:15:38

Att det råder Darin-hysteri runtom i detta avlånga land just nu är ändå ingen tvekan. För ikväll gjorde Darin det igen. Gjorde om en svensk gammal hit, Astronauten, till en nytappad Darin version...så jäkla bra!

Och en apa som liknar dig spelas flitigt i bilen nu- både Elliott och mamma vill höra låten om apan! Heja Darin!






Ny tävling; presentkort babyliv


2012-11-17 @ 13:48:00
Wow, har fått äran att inleda en riktigt bra tävling såhär när julen kommer närmre och närmre och det är dags att köpa julklappar till barnen. För leksaker till barnen går väl alltid åt? Och det känns extra roligt att starta en tävling i samarbete med ett företag som bara ligger ca 3 1/2 mil härifrån.
 
Nu startar vi upp en tävling i samarbete med Babyliv- barnbutiken med allt för de små.
 
 
Det du är med och tävlar om är ett presentkort på hela 500:- från babyliv.
 
"jag tävlar hos emlisch om ett presentkort på 500:- från babyliv, tävla här du också"
 
 
 
för att vara med och tävla:
 
- kika in hos babyliv och kolla vilken din favoritprodukt är.
 
- gilla babyliv på facebook (klicka här) och anmäl dig till Babylivs nyhetsbrev  längst ned i vänstra hörnet på deras hemsida.
 
lämna sedan en kommentar med länk till din favoritprodukt, ditt facebooknamn och mailadressen, eller att  du anmält dig till nyhetsbrevet med. Glöm inte detta.
 
 
extra chans:

kopiera bild och kursiv text och tipsa om tävlingen i din blogg eller på facebook. Lämna länken här.
 
 
tävlingen håller på i två veckor och avslutas den 1 december.
 
lycka till!
 





Konstiga dejtingprogram?


2012-11-16 @ 15:00:00
Blev totalt chockad när jag så detta klippet förut idag då det varit en snackis på aftonbladet. Hur kan man komma på en sådan serie? Och stackars killen som sedan blev vald för detta var han nog verkligen inte beredd på... Det handlar ju ändå om folks känslor. Fick sedan veta att alla som var med gick ihop och stämde bolaget..iinte så konstigt!
 
 





Bloggminglet 2013- kommer du?


2012-11-16 @ 12:19:00
http://mgroup.se/wp-content/uploads/2012/11/Bloggminglet-2013-04-1.jpg
 
Nu har äntligen biljetterna och informationen om bloggminglet 2013 släppts. Var så himla roligt förra året så kommer definitivt gå detta år med. Och nu detta året har underbara mgroup fixat så det kommer gå av stapeln i Kolmården/Vildmarkshotellet. Så himla roligt det är när det ordnar något som är lite närmre än Stockholm- ända nackdelen är kanske att det blir svårt för en del att ta sig dit (alltså de som inte åker från stockholm och inte har egen bil). 
 

Den 23-24 mars kommer detta härliga event gå av stapeln på Kolmården. Du kan läsa mer om detta här
 
Ser så fram emot att få träffa alla härliga loggare- nya bekantskaper som gamla =)
 
 
Nu är jag såklart nyfiken på vilka som bestämt sig för att gå/ kommer att gå?
 





Thank god och en massa snor


2012-11-16 @ 07:13:08

Godmorgon fina Idag är dagen som flest går och längtar och ser fram emot, thank god it's friday!

Nu sitter bi och myser framför mr Bean i soffan. Det hostas och smitas en hel del från båda barnen- man kan ju undra vart allt snor kommer ifrån? För hur mkt kan det få plats i en 2-åring och en 4-åring såhär på morgonkvisten?

Leila är fortfarande febrig så blir inget jobb/dagis för flickorna idag- däremot får Elliott åka iväg och leka av sig mellan 9-2 sen. Då blir han glad!

Idag ska Leila och jag bara mysa och ta det lugnt när elliott är iväg- för alla måsten gjordes igår- hur skönt är inte det?

ha en fin morgon så hörs vi senare!






ny tävling; lillaGrodan design


2012-11-15 @ 19:37:00
Då var det dags att dra igång en härlig tävling för alla mina tävlingssugna läsare. Julen börjar närma sig med rusande steg. Och vad passar då inte bättre än en liten tävling till dom små?
 
Berättade för ett tag sedan för er att jag startat ett fint samarbete med LillaGrodan design som syr massa fint; bland annat mössor, dregglisar, halsvärmare, napphållare och vanthållare. Barnen har ju fina mössor och halsvärmare därifrån. Så nu har jag äran att presentera en härlig tävling i samarbete med LillaGrodan design.
 
 
 
"jag tävlar hos emlisch om ett valfritt set från lillaGrodan design, tävla här du också"
 
 
Det du tävlar om är ett paket med en mössa/dregglisp/napphållare eller ett paket med en mössa/halsvärmare/vanthållare.
 
för att vara med:

kika in hos LillaGrodan Design och klicka på webshop och kolla där under kategori "mössa" "dregglisar" "halsvärmare"  vilket mönster du önskar och kolla även in vilket band du önskar under kategorin"napphållare" eller "vanthållare". Berätta sedan detta i en kommentar.
 
 
för extra chans:
- kopiera bild och kursiv text och tipsa i din blogg eller på facebook.  lämna länk i samma kommentar som ovan.
 
 
tävlingen håller på i två veckor och avslutas den 30 november kl 18.00
 
lycka till!





Vilken metod är bäst?


2012-11-15 @ 19:16:03

Har under de senaste veckorna gång på gång försökt att tänka på figuren, dvs att gå ner i vikt med hjälp av dieter. Är ordentlig ett par dagar sen slutar jag och är grymt onyttig igen :( Detta kanske av för dåligt med receptinspiration etc.

frågan är vilken metod man ska köra. Att unna sig nåt litet godisaktigt på lördagarna vill jag helst- hur kul är det annars?

träna på gymmet/springa/gå är såklart en självklarhet oxå!

någon som har ett bra tips på en fungerande diet?






Envisheten själv.


2012-11-15 @ 17:11:37

Elliott är verkligen envisheten själv personifierad för herregud vad han väl är bestämd när det är nåt. Han ger sig inte och börjar hoppa och studsa och tjuta- värsta dansen är det!

Som häromdagen när de hade ritat flygplan på dagis och han envist skulle ha med sig flygplansteckningen hem och fortsätta måla hemma. Både jag o fröken sa att han fick komma tillbaka och måla dagen efter. Men då kom den där protestdansen. En dans som man inte orkar med när man jobbat en hel dag och har två barn att försöka få med hem från dagis, så den fick följa med hem!

Nu på eftermiddagen har barnens mormor o moster varit här och fikat. Då fick han för sig att han skulle måla på det där nedrans planet. Men då sade jag bestämt att han fick vänta till gästerna åkt hem. Då började han "Ska du inte åka hem snart mormor"? Så gärna ville han måla så han sjasade bort mormorn ;)

Så nu sitter de här och målar- den ena mer koncentrerad än den andra ;)






Sambon var i Borås igår...


2012-11-15 @ 09:48:22

Ja som ni ser så var sambon i Borås igår ;) haja, skämt åtsido- han var i Göteborg på besök igår sen stannade de över natt i Borås så han var där igår- men inte hade han sett nåt av "dramat" som pågick.

Var ju tvungen att smsa o se så han var okej ;)






Here we go again


2012-11-15 @ 06:53:11

Efter att ha kunnat jobba så man får en hel månadslön så är det nu dags för lite VAB. Precis när man började drömma om en hel månad till så vaknade lillan upp sent igår med feber.

Nu på morgonen när hon vaknade så låg hon och sjöng och pratade och for runt så hon väckte Elliott så febrig är hon inte just nu ;) men vi stannar hemma idag o vilar upp oss. Elliott har dock propsat på om att få gå till dagis en stund, så det är väl bäst för husfridens skull ;)

önskar er alla en trevlig morgon!






Denna himla hysterin efter denna stora näsa.


2012-11-14 @ 20:31:27
Jag bara undrar när denna jäkla hysteri ska ta slut? När ska folk inse att det inte bara är en enda person som gör ett lag- en enda person som gör mål hela tiden?
 

Det räcker väl med att Zlatan fick en låt och hyllades så mkt för några år sedan? Varför ska han få ännu mer uppmärksamhet nu? Vi har fått höra alla hans intervjuer som tv gjort med honom- men ändå gör de nya gång på gång som låter exakt likadana. Inte ett dugg intressant om ni frågar mig! Tycker så synd om alla andra i landslaget som hela tiden hamnar i skuggan av Zlatan. Är det Zlatan som gör mål så lyfts det aldrig fram vem som passat till honom så han gjorde målet minsann, men när någon annan gör mål ja då pratas det inte ens om vem som gjort målet. Bara att Zlatan passade så det blev mål.
 
Det är helt sjukt !Vi svenskar måste bli bättre på att visa uppmärksamhet gentemot de andra som är med och spelar i landslaget med- så de verkligen känner sig som ett enda lag. Inte Zlatans lag.
 
När ska guldbollarna sluta ges till denne? de andra behöver ju inte ens bli nominerade för både han och vi vet ju att det är bestämt att han ska vinna bara för att.
 
Och de som säger att Zlatan är "vacker" och är så förälskade i honom som tjejerna på P3 häromdagen kan ju bara ta o kiss my ass. Vart är han vacker undrar då jag? jag ser bara en enda stor näsa! Kanske har han ett vackert inre? vad vet jag- men det får man ju aldrig se. Tycker han mest verkar självsäker på sig själv och det är inget vackert om ni frågar mig- men smaken är som baken.
 
 
Finns det någon mer än jag som stör sig på detta?
 
 





Ett paket kommer lastat..


2012-11-14 @ 17:01:00
Tänka sig att idag när vi kom hem från jobb och dagis och kollade i brevlådan så låg det ett litet sött rosa paket däri till våran glädje =)
 

 
och vad låg då i paketet tror ni? Jo en superfin maxomorra tröja med hästar på till Leila från bus och rackartyg =)
Fullkomligt älskar rosa ju =)
 
 
ni glömmer väl inte att ni får 20% rabatt på ett helt köp hos bus och rackartyg denna vecka om ni anger koden vecka 46
 





Att ta farväl.


2012-11-14 @ 09:44:00
Nu på morgonen tog jag och barnen farväl av pappan i huset- han ska nämligen åka iväg med jobbet ett par dagar så en natt utan pappan blir det. Men man lär ju direkt inte känna sig ensam- har ju barnen. Så Elliott lär nog eventuellt få sova bredvid mamman i sängen inatt om han vill.
 
Det värsta är att Leila är en riktig pappagris- och har blivit det ännu mer på sistone..får se hur det går.





Morgonbestyr och Bananätande


2012-11-14 @ 07:07:39

Godmorgon kära läsare Då startar vi en ny morgon som innebär att vi är mitt i veckan :) vad det blåst ute- helt otroligt..kändes som att altantaket skulle flyga med.

Igår var jag så trött så jag gick faktiskt och la mig redan strax efter nio- livet som småbarnsförälder i ett nötskal?

snart bär det av mot jobb och dagis igen ; det är bara lite tandborstning kvar. Elliott var jättehungrig och törstig nu på morgonen när han vaknade sa han så varsin banan fick de- mer gick inte ner. De får ju frukost på dagis sen runt 8-tiden.

såhär såg det ut när barnen käka banan nyss. brukar era barn oxå vilja sitta på konstiga ställen och äta?






När traumat är över


2012-11-13 @ 17:48:33

Wow vilken härlig känsla det är när traumat äntligen är över. Satt och höll stenhårt i armstöden och spände mig som bara den. Och fy vad det isade när de borrade- och värre blev det när de tog fram borren som låter mest! Rysningar i hela kroppen vill jag lova.

en borttagen amalgamlagning, ny lagning, och en halvt bedövad käft senare så blev det färdigt och betalt skulle de ha med- strax över 1000 spänn är rena rama rånet ju ;)

bu sitter jag och myser med barnen i soffan och njuter av att det dröjer ett bra tag innan jag behöver gå till tandläkaren igen!






Fy vad det är synd om mig :(


2012-11-13 @ 12:53:24

Buhu vad det är synd om mig just nu. För går och bävar inför det jobbiga som kommer att hända i eftermiddag.

var så glad sist jag var hos tandläkaren och tröstade mig själv med att det var sista gången. Tror ni inte att tandläkaren vräker ur sig att hon vill ta bort min lagning och lägga dit en ny? Panik blev det!

med andra ord måste jag sätta mig hos tandläkaren i morse med massa skräp i munnen och rysa när de borrar. Hatar't

hoppas att de har åtminstone ett helt armstöd när de är klara med mig i eftermiddag- för de lär jag hålla hårt i ;)

Wish me luck!






Vart är världen påväg?


2012-11-13 @ 09:46:37

Ja det undrar jag iaf när den största nyheten på P3's nyheter denna morgon var att allt fler amerikaner skadar sina könsorgan?


det är väl inget en svensk bryr sig om eller? Att höra statistik över detta en morgon det framkallar inget annat än skratt!

händer det inget viktigare i världen?






någon som vill ha en PT?


2012-11-13 @ 06:56:32
här får du värsta bästa tipset om en riktigt bra manlig personlig tränare. kolla bara in videon ;)
 
 





en lång- en kort.


2012-11-12 @ 21:22:25
har återigen spenderat en liten stund av kvällen med att leta efter en klänning till bröllopet vi ska på annandag jul. Det är inte lätt det här..
 
har iaf hittat en lång och en kort klänning som skulle kunna funka om man tar ett rött band runt om midjan (då alla gäster ska ha någon röd detalj)
 
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/917354-0014_1?$ProductLarge$http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/770154-0014_1?$ProductLarge$
 
frågan är nu mest lång eller kort? Båda klänningarna kommer från nelly.se 
vet inte om jag kommer välja nån avdom men något liknande är jag ute efter. eller en sånd där peplum klänning kanske?





tävlar om en jumpsuit i Fröken M's bröllopsyra


2012-11-12 @ 20:29:27

”Hos Fröken M råder Bröllopsyra i veckorna TVÅ !! 

Jag tävlar om en jumpsuit från VillerValla sponsrad av Kidzshoppen !

Tävla HÄR du oxå !!”






Kallt och mys


2012-11-12 @ 18:08:09

Sitter i soffan och småhuttrar lite grann. Har precis tänt en brasa så hoppas att det blir riktigt varmt och skönt här snart. Finns det nåt mysigare än att tända upp en brasa och sedan lyssna på det sprakande ljudet? Tror inte det ;)

Barnen de sitter fastklistrade vid tv nu- det är ju Bolibompa tajm tänk vad barnprogrammen gått framåt jämfört med när en annan var liten ;) fast inget slår väl björnens magasin? Speciellt inte när Robert Gustafsson var på besök ;)

Nu är det snart dags för lite kvällsmat här- vi hörs senare <3






veckans vara hos bus och rackartyg.


2012-11-12 @ 09:30:00
 
http://www.busochrackartyg.com/data/archive/product%20images/top%20horses.jpg
(min favvotröja just nu)
 
Denna veckas vara hos bus och rackartyg är 20% rabatt på ett helt köp. uppge bara koden vecka 46
 





ni har väl inte missat denna?


2012-11-11 @ 21:18:07
Höll på att skratta ihjäl mig häromdagen när jag såg denna videon nedan..vilken go film alltså =)
 
kika själv får du se ;)
 





Svullet värre.


2012-11-11 @ 17:12:42

Vilken dag detta varit! Först lite farsdagsfika här hemma för att fira pappan i huset. Sen iväg på middag för att fira min pappa. Potatisgratäng och fläskytterfile med kantarellsås var verkligen inte dumt! Lägg då på chokladpudding på detta med ;)

Sen iväg till svärföräldrarna för o fira svärfar. Kakor och tårta...

kan allt förstå att man känner sig liite svullen !

hur har ni firat fars dag?






Boll och rumpa


2012-11-11 @ 12:14:01

Vi kikade igenom bilder som vi framkallade när Elliott var liten; och herregud vad många bebisbilder det var. Flera högar ju!

hittade iaf en bild som jag vet är pappans favorit få han ju är tokig i fotboll. När denna bild togs vet jag att hans hopp om en fotbollsspelande son drog igång på allvar ;)

för mig är denna bild oxå en favorit; men enbart för det är en så gullig rumpa ;) tänk att Elliott snart är 4år- helt otroligt!






Pappornas dag och något litet


2012-11-11 @ 10:10:07

Idag är det pappans dag här hemma som i nästan alla andra hem. Han fick lyxfrukost imorse och kramar och grattishälsningar av barnen. Paketet kommer senare idag berättade Elliott förut ;)

Vill passa att gratulera alla pappor därute på deras dag och speciellt min egna då och barnens ;)

Annars håller vi på att rensa lite här hemma idag; framförallt i barnens garderober där det är massa bråte på översta hyllorna.

önskar er alla en trevlig söndag och avslutar med en bild på nåt litet. För vart tar tiden vägen?

denna bebispyjamas hittade A i Leilas garderob, storlek 50...svårt att tro att hon varit så liten






Tid att älska?


2012-11-10 @ 15:37:19





En vinnare framtagen.


2012-11-10 @ 12:58:50
Igår vid 23,59 avslutades tävlingen om ett presentkort på 200:- från bus och rackartyg här i bloggen. Och nu har en vinnare äntligen blivit utsedd =)
 
och vinnaren är......
 
"Jag är gärna med och tävlar! = ) Har länkat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2012/november/tavling-rackartyg.html

Om jag vann skulle jag vilja ha: http://busochrackartyg.com/data/archive/product%20images/Top%20penguin.jpg"
 
Ett stort grattis till Emma!(klicka på namnet för att se hennes blogg.) Du kommer få mail under dagens gång =)
 
 
Ett stort tack till bus och rackartyg som sponsrade tävlingen och såklart tack till Er som tävlat.
 
 
Anger du koden emlisch hos bus och rackartyg så får du 15% på ditt köp- glöm inte detta ;)
 
 
Ett tips till er som är tävlingssugna är självklart att lägga till bloggen på bloglovin' eller att följa oss på facebok (emlisch heter sidan där) så ni har koll på om det är någon mer tävling på g i framtiden ;)





Ett enda ord!


2012-11-09 @ 18:21:38

Det finns ett ord i denna värld som får mig att bli så ledsen,rysa och som får blodet att frysa till is! CANCER

jag hatar vad detta ord kan göra mot såå många människor och deras anhöriga. För en envis sjukdom är det allt- en envis sjukdom som ofta röjer allt i sin väg :(

värst av allt är att den kommer närmre och närmre! Nu är det inte längre nån i den kommunen; nu är det kanske en släkting, eller någon man träffa på varje dag på exvis jobb, i affärn eller liknande. Någon man känner.

Och livrädd är jag- livrädd för att den ska komma alldeles alldeles för nära!

ikväll skickar jag en tanke till alla som är drabbade av cancer och deras släkt! Ibland är livet bara såå orättvist!






Desperat behov av hjälp...


2012-11-09 @ 09:30:00
Som jag kanske berättat för er innan så är jag bjuden på bröllop efter jul. Och det är valfri klädsel men man måste ha något rött på sig.
 

Har kikat runt lite grann på röda klänningar på nätet och hittat några- men känns som det borde finnas fler. Eller kanske multifärgad klänning med lite rött i? Någon som har tips på någon bra sida med klänningar? eller någon som har tips på någon fin klänning samt något rött att ha till (om klänningen inte är röd) Behöver tips som bara den =)
 
 
vore er evigt tacksam <3





När en förälders värsta mardröm händer...


2012-11-09 @ 06:51:53
Jag är så himla glad just nu. Så skönt det är att gå upp nu på morgonen, gå ut på nätet och läsa att de hittat 9-åriga Anna som försvann igår. Hon hittades iförd pojkkläder med en man i 20-årsåldern.
Tack gode gud för att de hittade henne!
 

Det är verkligen varje förälders mardröm att ens barn ska försvinna tror jag. Det är något som jag ofta drömt mardrömmar om i alla fall. Antingen att ens barn blir bortrövat, eller att det blir så sjukt att det går bort :( Att något ens ska hända ens barn usch- man bara ryser av tanken.
 
Nä, idag är vi tacksamma och glada över att Anna är funnen vid liv, och att våra barn är friska och krya.
 
Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och krama om min son en liten stund. Kvalitétstid innan jobbet kallas det. De andra tre i familjen är lediga idag..fredagslyx för dom iaf ;)
 
ha en trevlig fredag!





Slappekväll när den är som bäst!


2012-11-08 @ 19:49:16

Vilken härlig kväll detta är. Kaminen ör tänd och värmer för fullt, ljusen är tända och i ett soffhörn ligger jag och slappar. Ikväll är det äntligen en rejäl tv kväll då det nu är halv åtta hos mig, sedan Böda camping och sen hela Sverige bakar.

Så skönt att bara ta det lugnt utan att behöva tänka/göra nåt. Det behövs verkligen efter de senaste dagarna. Är mycket som snurrar runt i huvudet just nu och får mig att halvtappa gnistan :(

ha en fin kväll <3






här får du ett nytt bantningstips Katrin Z


2012-11-08 @ 07:05:58
ja fy bubblans vilka debatter katrin zytomierska skapat de senaste dagarna. Shit vilken egen liten bubbla hon måste leva i. Att alla som väger över 70 är feta? det är något som hon verkligen inte tänkt efter tror jag? ja menar..alla har ju olika kroppsformer och sedan kanske en del tränar så mkt så det bara är muskler?
 
Och att sedan gå ut sådär och ge sig på en grupp människor, det är mobbing. Alla har rätt till att se olika ut- ingen ska behöva ge sig på folk för det. Det är upp till var och en hur man vill se ut- sålänge man själv är nöjd så är det faktiskt huvudsaken!
 
Nu har iaf jag kammat fram en diet som skulle passa henne och hennes till synes hetsiga, elaka och arroganta humör. för lchf verkar ha tagit fram det elaka i henne, är som att hon inte tänker.
 
PMS dieten.
 
PMS-dieten är som den låter, en diet för bara kvinnor. PMS står för premenstruellt syndrom som innebär olika typer av psykiska och fysiska problem under förstadiet till menstruation och som i vissa fall kan utgöra begränsningar i en kvinnas liv och denna diet är framtagen för att kunna hjälpa kvinnor mot deras PMS besvär. PMS-dieten pågår i 4 veckor och går ut på att lära kvinnor äta rätt kost och motionera för att på så vis få bukt med problemen.

Det som PMS-dieten rekommenderar är kost med mycket kalcium och D-vitamin, detta eftersom dessa sägs kunna lindra PMS besvär. Kvinnor med PMS besvär bör också äta flera små mål per dag, gärna fem till sex mål, eftersom blodsockret hjälper till att hålla humöret stabilt. En hungrig kvinna med PMS bevär är inte det roligaste och därför är det bra för henne att äta regelbundet så att måbra ämnen som serotonin kan bildas. Kvinnor med PMS besvär bör inte äta sött godis när de får sug efter detta eftersom det kan göra att blodsockret åker berg och dalbana. Många kvinnor upplever att de blir enormt sugna på choklad, men blir man det bör man enligt dieten i stället fokusera på att äta mörk choklad eftersom mörk choklad är betydligt nyttigare och svårare att överäta.

 

Daglig motion rekommenderas också eftersom motion kan förebygga PMS. När kvinnor, som män, motionerar frigörs endorfiner och dessa gör susen för vårt välmående vilket motverkar nestämdhet. Att sova tillräckligt och på regelbunda tider gör också susen mot PMS besvär eftersom kroppen återhämtar sig under natten och motverkar bröstspänningar och humörsvängningar. PMS-dieten rekommenderar även kvinnor att inte stressa eftersom stress sägs påverka PMS besvären till det negativa. PMS-dieten ställer sig även positiv till mediciner som kan hjälpa mot PMS besvär och varje kvinna bör därför söka upp gynekolog som kan ge lämpligaste medicin utifrån varje kvinnas behov.

Mat som rekommenderas enligt PMS-dieten är följande:

  • frukt
  • torkad frukt
  • grönsaker
  • bär
  • sojabönor
  • sojamjölk
  • nötter
  • ägg
  • smör
  • lättmjölk
  • lättost
  • yoghurt
  • fullkornsprodukter i form av bröd, pasta och ris
  • kyckling
  • kalkon
  • lax
  • tonfisk
  • hummus
  • olivolja
  • solrosolja
  • frön
  • te
  • kaffe
  • linser
  • tofu
  • kryddor i form av chili, timjan, kanel, kardemumma, basilika, oregano, ingefära mer mera
  • Ev. kosttillskott i form av vitamin- och mineraltabletter

Mat som bör undvikas enligt PMS-dieten är följande:

  • all snabbmat
  • söt kost
  • godis
  • glass
  • chips
  • kakor
  • kex
  • alkohol
  • salt
all info hittar du här
 
 
 
fuck you right back Katrin Z säger jag bara!! testa får du se...du kanske blir människa igen?
 





tävla på ett och två ;)


2012-11-07 @ 20:51:05
Ni glömmer väl inte att vara med och tävla om ett presentkort från bus och rackartyg här i bloggen nu bara va?
 
 
presentkort på 200:- har du alltså chans att vinna och det är jättelätt att vara med. Klicka här eller på bilden ovan för att tävla. på fredag (9/11) kl 23.59 avslutas tävlingen.





småortsidyll eller storstadsidyll?


2012-11-07 @ 19:38:17
ÅÅh, vad störigt det är ibland. Man vill så mkt men ibland går det bara inte. Som det här med att få inbjudningar till massa trevliga event. Vill så gärna gå på vartenda ett och träffa alla underbara bloggvänner- men tyvärr är det alldeles för långt att åka till Stockholm en vardagskväll o sedan åka hem igen ju. Kan säga att jag var riktigt ångerfull igår när jag såg allas uppdateringar om att de var på bloggmiddag. Varför ska allt ske i Stockholm för?
 
Vet inte hur många gånger jag tänkt att "tänk om man bodde i stockholm- så nära man skulle vara allt". Tänk att inte behöva sitta och fundera och försöka planera resa dit tur och retur samt försöka hitta hotell. Tänk att inte behöva tacka nej till massa underbara event utan istället kunna tacka ja och gå =)

Men sen när man väl är uppe i Stockholm så blir man alltför väl påmind om just varför man inte bor där. För sist jag var i Stockholm så varnade de för att man skulle hålla hårt i sina väskor när man gick av tåget på centralen, och så var det massa polisbilar ovanför slussen… Ja sånt en annan nästan aldrig ser här i ”bynn” som vi kallar vårt lilla samhälle.

Jag känner att vi har gjort ett bra val när det gäller vart vi bor ändå. Barnens mormor/morfar/farmor/farfar bor här. Vi har gångavstånd till allting- det är billigt att bo här. Vi har nära till Jönköping/linköping. Det är ett förhållandevis lugnt och harmlöst här i lilla bynn.  Att sedan alla känner alla- ja det är väl både på gott och ont. För visst blir det att det snackas en hel del ”skitsnack” om folk hit och dit. Är det någon som gör nåt får alla veta det !!

Hellre att mina barn växer upp i en trygg och lugn miljö än i en stressad storstad (ja för jag tycker faktiskt allt att många verkar stå stressade i storstan) fylld med hemlösa,kriminalitet.  Men sedan har ju allt i grund och botten med och göra var man själv vuxit upp antar jag ;) En familj från Stockholm skulle kanske inte vilja bo i denna lilla skethåla ;) och en familj härfirån skulle kanske inte palla o bo i Stockholm?

Om du bor på mindre ort- skulle du vilja byta mot storstan?

Om du bor i storstan- skulle du vilja byta till mindre ort?






Morning' sunshines


2012-11-07 @ 06:46:24

Nu är vi tjejer uppe o har varit en stund med. Pojkarna ligger och sover men snart måste vi väcka dom ;)

igår kom den första leksakskatalogen i brevlådan till Eliotts glädje- han blev som ett barn på julafton och pekade på allt och sa att hAn ville ha det. Sen blev han förtvivlad när stormen Leila kom och började riva ur massa sidor!

nu har jag ju iaf ett hum om vad de önskar sig- elliott allt och Leila inget (om inte en katalog o riva ur sidorna från ;)

Nähä, bäst att fixa iordning sig och barnen för snart är det dags att bege sig!

Godmorgon alla






Ett framtida beslut som gynnar alla...


2012-11-06 @ 20:03:08
Har de senaste dagarna kommit underfund med något som jag tycker kommer kännas bättre för framtida samarbeten/sponsringar/tävlingar i bloggen.
 

Det här med att hitta sponsorer till tävlingar i bloggen är inte alltid så lätt. Man kan sitta och leta länge innan man hittar ett företag som man känner att "wow, dessa skulle jag vilja samarbeta med" och även om man skickar ett mail och visar intresse så är det ju inte alltid företaget är intresserat.
 
Oftast när man fixar en sponsor till en tävling så blir det ett så kallat samarbete där man lägger upp företagets logga under samarbeten och sedan har man ett tävlingsinlägg att lägga upp-dessutom får man oftast gå in i olika forum/bloggar och tipsa om tävlingen. Så oftast lägger man ner en hel del arbete på det här med samarbeten och tävlingar ändå.
 
Därför kommer jag numera att be/fråga företagen om de inte kan ge en något som tack för att man håller i tävlingen eller som tack för loggan/reklamen i bloggen. Det kan vara att man får samma produkt som man tävlar ut i bloggen eller att företaget överraskar med något annat fint. Detta är ju faktiskt om man tänker efter något som gynnar företagen med- eftersom jag alltid skriver ett inlägg och berättar om vad vi fått för fina paket.
 
Ger en stor eloge till de fina företag som faktiskt bidragit med att göra oss i familjen så glada genom att skicka hem deras produkter till oss; det är så roligt att se barnens reaktioner när det kommit hem paket. Vi är så tacksamma ♥
 
Rabattkoder har  ofta erbjudits- det kan väl vara trevligt med.  men det känns som att 20-30% rabatt inte alltid räcker till- speciellt inte när man är varslad från jobbet och måste försöka lägga undan lite pengar för framtiden då köper man inte hem massor bar för man har en rabattkod dessvärre!
 

Som sagt- som bloggare lägger man ändå ner en hel del på det här med samarbetena/tävlingarna och då känns det som att något litet vill man ändå ha för det. Ni får väl tycka att jag är girig ;)

kan för övrigt berätta att jag har ett litet projekt, eller en idé på hur det ska tävlas i december månad. Kommer att berätta för er om projektet blir av ;)
 
hoppas ni rara läsare kommer vilja fortsätta vara med och tävla, och är du som företagare intresserad av att starta ett samarbete/sponsra en tävling? maila på [email protected]





wow vilket paket.


2012-11-06 @ 19:24:16
Igår var jag iväg till ica och hämtade ut ett paket som kom häromdagen. Och vilket paket det var...det är alltid så roligt när man får chansen att testa nya saker och sedan dela med sig av vad man tycker om det ju!
 
(obs..det är jag själv som rivit bort lite av pappret)
 
 
I paketet befann sig alltså detta underbara spel kattens pyjamas. Ett spel från tactic för barn mellan 3-8 år. Elliott var i eld och lågor här förut idag- hann tyvärr inte att spela spelet idag men lovade honom att vi skulle testa att spela det imorgon. Tack snälla rara tactic- tror detta spel kommer bli en hit här hemma om jag känner sonen rätt =)
 
kommer självklart att berätta för er läsare och visa lite mer av spelet sen när vi väl spelat det =)





Bloggerskan som försvann


2012-11-06 @ 09:39:22

Det ekar visst förhållandevis tomt här just nu. Brukar sitta vid datorn en stund på kvällen och skriva lite tidsinställda inlägg till dagen efter. Men igår var jag så trött så orkade ärligt inte. Kunde inte komma på nåt att skriva om heller.

jag kommer tillbaka ikväll med ny anda- det lovar jag! Ha en fin dag sålänge!






En måndag med Rivjärnet


2012-11-05 @ 09:49:57

På jobbet och har frukost. Känner mig typ överkörd av en bil idag eller liknande. Näsan rinner- hes som den; känns som nån rivit mig med ett rivjärn i halsen :( men ingen feber så jobba på ett och två ;)

idag ville elliott inte gå till dagis, är nog första gången det. "Nej mamma, jag vill vara hemma... Jag är sjuk" sade han. Frågade om han hade feber "ja det har jag" fick jag till svar. Men det var inget där inte!

avslutar med en bild på min prinskorv. För prinskorvar är han favvo- o i lördags var han en prins när vi var på Burger King!






måndagslistan 5 november


2012-11-05 @ 07:02:09
- att vi trots envisa förkylningar för övrigt är friska (peppar peppar)
 
- att vi haft en så trevlig helg med festligheter
 
- att det är måndag så det snart blir helg igen,för är bara måndagen gjord så går resten fort.
 
- att jag har ett paket att hämta ut med posten
 
- att jag har startat ett så härligt och fint samarbete med lillaGrodan design, så glad över att barnen fått så fina mössor!
 
 
vill du oxå göra en måndagslista? kika in hos jennyn vet jag ;)
 
 
ha en fin måndag kära ni!





Jamen titta; det finns fördelar med att fylla sent på året.


2012-11-04 @ 21:01:24
Jisses så chockat glad jag blev när jag läste denna artikel på aftonbladets hemsida.
 
Tänka sig att folk som är födda sent på året har bästa årsinkomsten. WOW! Tyvärr stämmer ju såklart detta inte i mitt fall inte.. nää, för ett tvätteribiträde tjänar inte de feta cashen inte (sen är jag ju varslad med så) meen sambon är ju född i slutet av november och är platschef..lite mer cash för honom kanske?
 
Och sen är ju barnen födda i december så vi får väl helt enklet hoppas och tro att de hittar bra jobb som gör att de tjänar de stora pengarna så de kan försörja sina föräldrar sen när de vill gå i förtidspension ;)
 
Ni ser- det fanns allt en baktanke med att vi alla fyller i slutet av nov/början av december... och nu har jag äntligen hittat den ;)





Veckans vara


2012-11-04 @ 20:54:31
Nu har bus och rackartyg börjat med kampanjen "veckans vara" där man varje vecka kommer kunna hitta fina plagg till nedsatt pris. Och först ut vecka 45 blir maxomorra's härliga stars onepiece.
 
269:- istället för 329:-
 
 
psst..ni glömmer väl inte att ni kan tävla om ett presentkort hos bus och rackartyg här i bloggen? klicka här.
 
 
 
 
 
 





120-årsfest och lockar


2012-11-03 @ 20:54:40

Godkväll, efter letande efter kläder i Linköping denna eftermiddag har vi lämnat av barnen hos farmor och farfar och nu är det partaj som gäller. För nu ska vi fira mina föräldrar som båda fyllt/fyller 60 år inom det närmsta.

önskar er en trevlig allhelgona.






Vinnaren är...


2012-11-03 @ 16:05:41
Igårkväll avslutades det ju en tävling här i bloggen. Nämligen den i samarbete med lilla fabrik. Det var många tävlande och sammalagt var det 30 kommentarer..inte illa ;)
 
 
och vinnaren av ett presentkort på 200:- hos lilla fabrik är Chanette Andersson 
 Du kommer att få ett mail inom det närmsta med instruktioner om hur du ska göra för att få ditt presentkort.
 
Ett stort tack Grattis till vinnaren och självklart ett stort tack till lilla fabrik och ni som varit med och tävlat.
 

för er som inte vann denna gången så kan jag ju säga att det är en annan tävling igång där man kan vinna ett presentkort hos bus och rackartyg, tävlingen hittar ni här. Glöm inte att kika in här lite då och då- för rätt vad det är kanske det dyker upp en ny tävling, vem vet?
 
ha en fin lördag
 
 





Evigt tacksam!


2012-11-03 @ 12:00:24

Idag känner jag mig så tacksam för allt bra som händer runtomkring. För alla trevliga människor man träffat/träffar både här i bloggen och annars med. För allt fint ni skriver, för att ni tipsar och finns där och ställer upp. Både läsare, släkt och vänner.

Ni är guld värda, ni skulle bara veta <3

Idag är det allhelgona och då tänder vi ljus och minns dom vi inte längre har med oss<3






Fina fotobarn


2012-11-02 @ 09:00:00
Igår kom barnens katalog hem med gruppbilder från dagis i. Barnen blev såå fina. Nästan alla barn på Elliotts avdelening stod och flinade-verkar minsann som att fotografen måste sagt något riktigt kul =)
 


 
mina fina barn =)





Sömnlös i ödeshög


2012-11-02 @ 06:34:04

Jag förstår bara inte hur svårt det kan vara att sova en hel natt? Och när man varit vaken några timmar- borde man inte sova längre då?

vår dotter fortsätter leva rövare om nätterna. Häromnatten var hon vaken 3 timmar och vaknade ändå upp strax innan 6. En timma natten till igår- och hon sov ändå vara till strax innan 6 ( med så många timmars sömn förlorad så tycker man att hon borde behöva sova igen ju)

inatt var det likadant igen; hon var vaken 2 timmar men vaknade ändå tjugo i 6. När ska hon förstå att man sover om nätterna? Och att msn behöver sova igen lite för att orka med?

A och jag går runt som zombies här hemma ju- för hur det än är så tar det ju tid att komma till ro och somna om! Funderar ärligt på att ta bort hennes middagsvila- men då vaknar hon väl 5 på morgonen istället när hon varit vaken mitt i natten ;)

tufft läge- men hoppas innerligt att det vänder snart!

Nu ska vi la inte gnälla mer, det är ju fredag och då ska man va pigg och glad! Godmorgon och Ha en bra dag allihopa!






Jag blir tokig på er, fatta!


2012-11-01 @ 19:08:00
Jag blir precis tokig på detta nu alltså! Någon gång får det väl vara nog. Det känns som att en del bara är riktigt desperata och inte godtar ett nej, ett stort fett nej som jag sagt gång på gång!
 
För nån månad sedan ringde de från ett låneföretag och ville kolla igenom våra lån med mig. Jag sade nej, att jag var nöjd med det jag hade och att jag inte var ett dugg intresserad. Jag fullkomligt sket i att han ville fortsätta att prata (för att försöka få mig intresserad) och lade på telefonen. För jag var ju faktiskt inte intresserad och jag höll på att fixa med barnen. Då ringde han upp mig direkt efter- sambon svarade i min telefon och sade att jag inte var intresserad. Han bad Andreas att lämna över telefonen till mig varpå jag sa att jag inte ville ha något. Sedan accepterade han det.
 
Kvällen efter ringde det en kille igen; förklarade vänligt men bestämt att en kille ringde dagen innan och jag redan då sade att jag inte var intresserad. Sedan lade jag på.
 
Igår ringde de igen- jag sade att jag inte var intresserad och att de kunde ta bort mig från deras ringlista.
 
Ikväll ringde de igen- sade att de hade ringt igår, att jag inte var intresserad och att jag redan igår bett dom att ta bort mig från deras ringlista.
 
ärligt talat? när ska detta företag fatta..blir tokig. Inte nog med att de ringer och stör om kvällarna när man ska fixa barnen för natten- de accepterar inte ens vilja. jag har det bra där jag har det- betalar hellre lite mer i ränta och gynnar den enda banken som finns kvar här i byn dit jag själv kan gå när de har öppet och få hjälp utan att behöva åka långa sträckor för att få hjälp. Så är det bara!
 
Just nu skiter jag ärligt talat i om de tycker att jag låter otrevlig i telefonen när de ringer- för vill man inte så är det faktiskt så! Har väl annat för mig än o lyssna på dom.
 
 
Någon av er som blivit utsatta för "telefonterror" från ett och samma företag flera gånger trots att ni sagt nej?





tips för shoppingsugna.


2012-11-01 @ 09:00:00
http://www.busochrackartyg.com/data/archive/product%20images/Morra%20onepice%20stars%20r%C3%B6d.jpghttp://www.busochrackartyg.com/data/archive/product%20images/Morra%20onepice%20stars%20bl%C3%A5.jpg
 
Nu har maxomorra nyheterna anlänt till Bus och rackartygs butik där ni hittar  dom under rubriken NYTT I BUTIKEN
Ovan ser ni min absoluta favorit från maxomorra. Älskar ju stjärnor- och dessa är så fina! Skulle sitta fint på lillan eller sonen =) På önskelistan tror jag bestämt!
 
Ni vet väl att om ni anger koden emlisch så får ni 15% rabatt på eran beställning? Och just nu som ett litet höstlovserbjudande  får ni dessutom denna och nästa vecka 15% rabatt på alla reakläder med denna kod (som redan är sänkta med 30%).
 
missa inte att tävla om ett presentkort på 200:- från just bus och rackartyg här i bloggen. Tävla här
 





Ny månad, nya tag.


2012-11-01 @ 07:35:06

Godmorgon alla. Här sitter vi i soffan och myser lite framför tvn. Tänk att det redan är en ny månad, november månad. Vilket innebär att det bara är en månad kvar till det händer massa. Först fyller jag, sen elliott, sen är det lucia, sen fyller Leila, sen är det jul, sen är det bröllop. Ja massor att se fram emot.

men nu tar vi en dag i taget först va? Om en stund blir det dagis o jobb. Ska försöka få i mig en smoothie nu tänkte jag innan det är dags att fixa vid oss

ha en fin dag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/91685/images/2012/pic_50920dd09606ee58674acd9d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/91685/images/2012/pic_50920dd09606ee58674acd9d.jpg" class="image">