Lördag.


2013-08-31 @ 10:20:53

Två nyduschade tjejer ska nu bege sig till byn för att handla lite lördagsgodis och en kalaspresent till Elliotts kompis.

Pojkarna är på Elliotts första fotbollsträning- var en taggad liten kille som kom upp imorse och frågade om han redan få skulle åka och träna fotboll.

Annars består dagen av kalasfirande av barnens morfar bland annat. Önskar er en fin dag ❤

idag blev det stickat och en fiskbensfläta minsann






Ingen är gladare än jag


2013-08-29 @ 19:52:39

Sitter här proppmätt och fylld av ett litet lyckorus. Har haft besök av systrarna och mor. Var jättelängesen bara vi var samlade...men nu blev det av. Gjorde pizzor , pizzasallad och bjöd på vilket verkade gå hem hos alla. En vanlig vesuvio och en med kyckling,lök,paprika och tomater på..mums. Sedan blev det en kladdig variant av kladdkaka.

Sedan har vi anledningen till detta lilla lyckorus...jag fick förlängt på jobbet. En lånad till får jag vara kvar till att blrja med. Sedan får vi se vad som händer! Blev glad över detta samtidigt som jag ju vet att nästa månad blir det lika ångest och orosfyllt igen-innan man vet om man får förlängt igen.

Nåja, detta ger mig iaf lite tid till att luska ut vad jag vill syssla med sedan. För en dag kommer det att ta stopp på dessa förlängningarna- det vet jag ju. Runt slutet av året brukar lågsäsongen dra igång och då blir det mkt mindre att göra om det blir som det varit förr!

Nu ska jag försöka natta en purken argbigga som absolut inte ska sova själv. Har jag tur somnar hon snart.

Hoppas allt är fint med er ❤






Sova i hundra år


2013-08-29 @ 06:36:00

Åå snälla gode gud- låt mig få sova ut någon gång. Tänk att få sova en hel natt nonstop utan att barnen fnölar o utan att behöva gå upp o pinka.

Fast just nu går jag ju faktiskt skylla mig själv lite som var uppe ända till fyra i helgen. Men ändå- natten till igår kunde jag ju inte sova alls istället. Värkte o brände i magen dom bara den. Oro är inte bra för själen. Det är mycket av den varan just nu :(

Nä, nu kör vi inte ner oss i deppardiket mer- åter till glada o positiva Emelie.

Godmorgon kära vänner- nu åker jag strax till jobbet!






Två veckor...


2013-08-28 @ 19:50:22

Alltså- helt otroligt. Idag är det 14 dagar tills vi åker till Side i Turkiet. Känns som att man längtat och väntat hur länge sim helst-och snart är vi där :)






Att inte veta


2013-08-28 @ 12:54:23

Just nu går jag runt i ett enda virrvarr känns det som o vet inte någonting om hur framtiden ska se ut.hur det blir nästa vecka osv.

Har bara jobb till den 31 augusti- sedan vet jag inte om jag får förlängt! Denna undran och oro tar faktiskt snart död på mig tror jag.

Någon som känner någon som behöver mer personal i ödeshögtrakten ( kan åka några mil om det är så) så kommentera gärna ;)

Vill veta nu!






Myspys i Linköping


2013-08-27 @ 20:41:45

Myspys i Linköping med sambon i form av mat på New York legends. Så skönt att sitta och äta i lugn och ro, kolla lite på folk o bara relaxa.
Pepparbiff med potatisgratäng var inte fy skam!kan inte fatta att vi varit förlovade i 8 hela år. Undrar hur länge till det blir innan nästa steg? Många tror jag ;)






8 år...


2013-08-27 @ 09:44:14

Idag firas det åttaårig förlovningsdag...vad tiden går! Detta ska vi fira med att gå ut och äta på New York legends i Linköping.

en fyra år gammal bild från när vi var på kryssning tänk vad unga vi var






Smider planer


2013-08-27 @ 06:28:43

Hemska jag håller på att smida lite planer inför morgondagen med hjälp av denna app. Kommer säkerligen inte vara någon trevlig människa imorn kväll..

Vad tror du jag ska göra?






alla är vinnare och min fina vinst


2013-08-26 @ 21:01:00
Under prisutdelningen på kryssningen så delades det ut olika vinster till alla bloggmamas som varit med och tävlat i de olika tävlingarna som mgroup lagt upp på facebook.  Var med och tävlade om i princip allting men såklart hade man ju favoriter som man önskade vinna extra mycket ;)
 
Och så står/sitter vi alla mammor där förväntansfullt och väntar på att första vinnaren som dessutom vunnit en goodiebag med bland annat brun utan sol produkter från vita liberata ska ropas upp. När Madeleine precis ska säga namnet så tänker jag "Emelie Johansson" inombords (eftersom jag så gärna ville vinna detta) och vad förvånad jag blev när hon faktiskt ropade upp just mitt namn. Helt amazing.
 
Kan ni fatta att jag slipper att skrämma iväg allt folk i bynn med mitt bleka zombieansikte i vinter..jag kommer få vara bruun utan sol i vinter..helt underbart! Tack så mkt mgroup och Vita Liberata. 
och vilken härlig grej- att alla som var med och tävlade blev vinnare för alla vann något (mycket vinster va?)
 

 
 
 
 
tinted self tan gel, tinted self tan lotion rich face,super fine skin polish, illuminating skin finish.
 
Tummen upp!
 
 
 
 
 





mammabloggkryssningen 2013


2013-08-26 @ 20:23:00
klockan 11 i lördags var det en styck nervös och förväntansfull mamma som satte sig på Birkabussen som skulle ta oss upp till Birka terminalen i Stockholm.
 
Efter några svettiga timmar o knappt någon känsel i röva så var vi ialla fall framme runt halv 4 tiden. Väl där mötte mina hyttkompisar Sofia, Sofie, Jenny och en massa andra underbara bloggmamas♥
När vi väl blev insläppta på båten så fick vi vänta på att få tillgång till hytten- så satte oss i baren och tog oss lite vin och pratade.
 
Väl inne i hytten var det bara att slänga in väskorna, dividera om hur vi skulle sova och hämta andan lite. Sedan fick den nyblivna 30-åringen öppna ett litet paket med.  Sedan blev det dags att gå till konferensen för mingel. Det bjöds på massa bubbel, frukt, kära återseenden och nya bekantskaper och SÅKLART världens tyngsta och goaste goodiebag till min glädje =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blev sedan "egentid" fram till middagen med taxfree och vissa av oss "harkel" duschade och sminkade sig och gjorde sig iordning medan de andra som redan var så fina innan o inte behövde detta tog det senare. Vi begav oss till buffén som bjöd på god mat i form av (för min egna del då) oxfilé och potatisgratäng samt rödvinssås till detta..blev även ett par glas vitt vin och lite mjukglass från världens trögaste och segaste mjukglassmaskin ;)
 
(mitt taxfree armband -love it!)
 
Sedan följde några timmar med vin och snack och skratt. Har nog aldrig skrattat så mkt som när vi var strax över 10 morsor som satt och körde jag har aldrig med varsitt vinglas i händerna ;) Och tänk då sedan att gå till dansgolvet och få SKAKA RUMPA till långt in på morgonkvisten (det gäller ju att passa på när man väl får chansen)... vilken kväll.
Dagen efter bestod av en sen frukost som vi höll på att missa, "mässa" med Stadens hjältar (Catarina Hurtig var där tillsammans med dom),  Restylane och Vita liberata. Vi fick även gratis spraytanning från Vita liberata,det blev taxfree shopping, prisutdelning där jag vann värsta vinsten  (separat inlägg för detta) och så blev vi bjudna på smakprov av två olika drinkar. Vi hann även med  lunch i form av kycklingfilé med risotto och rödvinssås (vilken kombo va?) Sedan blev det en massa tråkiga farväl och så hamnade man där resan startade- flera timmar på den där förbenade birka bussen o bortdomnad rööv ;)
 
(fler bilder än såhär blev det inte då jag inte hade med systemkameran o så var jag faktiskt lite lat- jag erkänner)
 
Tack mgroup som ordnat allt detta, mina hyttkamrater Sofia, Sofie och Jenny samt alla andra härliga bloggmamas (inga nämnda o inga glömda) för en helt fantastisk helg♥ ses nästa år ;)
 
 





Straffad


2013-08-26 @ 19:25:11

Och där kom straffet för att jag åt choklad i helgen samt sminkade mig som ett brev på posten. Hej finnar!






Hemma efter knappt ett dygn till havs


2013-08-25 @ 21:47:43

Vad skönt det är att ligga i sin egna säng igen. Vet någon som kommer somna på stört strax.

Vilken härlig helg detta varit. Så mycket Goa människor man träffat och så mycket skoj man haft! 10-15 pers i en liten hytt funkar fint när det är partaj. "jag har aldrig" lockar visst de flesta. Så mycket jag skrattat!! Och dansade till halv 4 innan det blev läggdags :)

Och vet ni vad? Tog till och med bloggledigt från bloggen- o hade inte ens någon kamera med mig. Blev i alla fall nån bild tagen med iphonen..men inte många.

Ett stort tack till mgroup som återigen levererar ett härligt event och tack alla mamas.

Imorn kanske ni får se vad denna stora o välfyllda goodiebag innehåller ;)
Godnatt ❤






Vi är på gång, vi är laddade....


2013-08-24 @ 11:16:00

Och där hamnade jag på bussen som denna soliga dag ska ta mig till Birkaterminalen i Stockholm.
Är så grymt pepp på att åka iväg på mammabloggkryssningen- det ärligt detsamma gått o sett fram emot länge och äntligen är dagen här!

Vilket härligt dygn vi ska få :)

de rosa converseskorna som jag fick av familjen är såklart på






heelt...


2013-08-22 @ 20:56:33
Just nu går allt i 120 istället för 100 känns det som. Man vill få tiden att räcka till så mycket men det är inte alltid det lättaste. Att ha börjat jobba heltid känns faktiskt... just på eftermiddagen när man kommit hem och ska göra alla måsten som man alltid gjort efter jobbet så märker man att kroppen inte riktigt orkar med. Helst av allt skulle man bara vilja sätta sig ner och hämta andan lite grann...men går icke ;)

Sedan på kvällarna känns det som man är bra mycket tröttare nu med. Men det hela handlar ju helt enkelt om att anpassa sig. Man vänjer sig ju efter några veckor =)
 
Det som tar emot mest nu när man börjar en timma tidigare är att det där morgonmyset jag kunde ha med barnen förut nu uteblir. Oftast när jag åker till jobbet så har barnen precis blivit väckta- eller så sover någon av dom, Så blir bara att pussa dom hejdå och sedan åka =/  Men samtidigt får jag ju träffa dom på eftermiddagen när jag hämtar dom- och då blir det massa mys efter det så!
 
nu ska denna sega mamman lägga sig- imorgon är det fredag och sedan helg =)
 
hann iaf att mysa 5 minuter med en nyvaken Leila imorse innan det var jobbtajm ♥
 





3 dagar kvar.


2013-08-21 @ 20:33:18

Om 3 futtiga dagar bör det av ut på det böljande blå med MASSOR av trevliga människor :) ser så fram emot detta dygn. Mammabloggkryssningen here I come






Over-all


2013-08-21 @ 06:30:00

Nu är sommaren typ slut och framför oss har vi hösten att se fram emot- sedan kommer vintern. Redan nu kan det ju vara bra att bunkra upp och förbereda inför vintern.

Här hemma vet jag att båda barnen behöver vinterjackor och Leila behöver overall. Är helt inne på att köpa didriksons jackor och en overall. Visst de plaggen är dyra-men det är bra kvalitet. Dessutom så är det faktiskt inte så mycket som skiljer rent pengamässigt om man köper någon annanstans (om det inte är Ullared då- men då är kvalitén sämre).

Sedan älskar ju jag deras nya påfund dör man faktiskt kan göra overallen en storlek större genom att ta bort några sömmar i overallen/jackan. Då kan de ha plaggen en säsong till ju!

Denna overallen kan det nog allt bli till Leila :)
Tycker dock det är svårt att veta storlek eftersom det är stl 90, 100, el 110. Just nu har hon 98/104 i kläderna...undrar om 100 kan bli bra då ;)


från kotteshopen.se





Dubbelt upp


2013-08-19 @ 06:21:55

När man är igång och tränar så behöver kroppen proteiner och en del långsamma kolhydrater.

Häromdagen hittade jag denna lättmjölk nedan. Kanon till frukostgröten med fullkornshavregryn- o lite ägg till det ;)






En förändring- full time.


2013-08-18 @ 20:57:07

Från och med imorgon kommer det faktiskt att ske en relativt stor förändring i denna familjs liv. För från och med imorgon börjar jag att jobba heltid.

Vi har haft den stora förmånen med att jag har kunnat jobba 87 procent istället för heltid vilket har inneburit att barnen inte behövt gå så många timmar på dagis.

förra året jobbade jag till och med 75 procent ett tag- men sedan märkte vi att barnen ändå vaknade inom såpass rimlig tid så jag kunde gå upp en timma i tid åtminstone. Och nu blir det alltså full tid och en timma till att jobba.

Förut har pappa A haft tidigare mornar och oftast oregelbundna sådana så det alltid varit jag som lämnat ensam vid halv 8. Men nu har han på sistone börjat vid halv 8(som han egentligen ska jobba)och detta är ju typ samma tid som jag börjar. Så nu får helt enkelt han lämna barnen på dagis- samma tid som de haft förut. Sedan får jag hämta dom halv fyra som jag alltid gjort förut-eftersom A slutar senare.

Så skulle A någon gång behöva börja tidigare någon morgon så är det bara att ringa till jobbet och säga att jag kommer en timma senare- det lär nog inte hända så ofta!

Barnen kommer inte märka så stor skillnad eftersom de går samma tider. Det är nog mest för mig det kommer va lite konstigt och jobbigt ett tag ;) är ju ibland kämpigt att jobba heltid med två små barn och ett hushåll att sköt. Dessutom arbetar jag ju med kroppen hela dagarna så kommer nog va ännu mer slut i kroppen till en början. Men alla andra klarar det ju så ;)

Nu tänkte jag faktiskt sova- Godnatt ❤






En enorm längtan


2013-08-18 @ 19:54:36

Snart snart snart :)






Underbara lördag!


2013-08-17 @ 23:10:54

Vilken underbar lördag detta varit ❤
Först en tur till gymmet, sedan mysfrukost med mina hjärtan. Sedan invigning av deras nya dagis skeppet som verkar bli riktigt bra!

Ikväll blev det kräftskiva- supermysigt och barnen hade det så kul. Våra kämpade ända in i det längsta och när de väl knappt höll upp ögonen längre fick vi skjuts hem. Bäst av allt denna dagen är nog ändå att projekt få upp altan innan snön är mycket väl påbörjat :) tack till S för all hjälp!

Godnatt.






TGIF och frukost


2013-08-16 @ 06:57:31

Godmorgon härliga fredag. Grått och trist ännu...men det kan ändras :) är nu igång och ska äta lite frukost innan jobbet. A och barnen ligger och sover då dom är lediga idag.

Dagis är stängt för planering- de ska fixa iordning på det nya dagiset som alla dagisbarn i byn ska börja på på måndag. Imorgon är det dessutom öppet hus och invigning på dagis. Klart man måste dit och se hur det ser ut så man hittar på måndag :)

Efter jobbet idag hoppas jag på att kunna hinna med en snabbis till gymmet. Sedan kommer en byggare hit för att hjälpa till med altanen...spännande!

Ha en fin dag ❤

Dagens frukost- havregrynsgröt med rivet äpple, äggvitor och så bvitamin, dvitamin och två omega 3 kapslar.






Dvala?


2013-08-15 @ 07:17:29

Vet verkligen inte vad som hänt med mig. Känner mig nästan som en zombie- med andra ord ingen vidare sömn inatt heller. Vaknar sju miljoner gånger om natten och har jättesvårt att somna trots att jag är supertrött. Igår satt iofs A och kikade på fotboll o hade på högt på tvn- va nog därför jag inte kunde somna då sovrummet ligger precis intill vardagsrummet.

Nog pratat om det. Igår hämtade jag ett paket innehållandes klänningen jag tänkte ha på mammabloggkryssningen och den passade, wiehoo!

Imorse blev det inget gym. Försöker köra varannan morgon så man hinner sova lite oxå. Blir en pw efter jobbet och sen lite styrka här hemma ikväll om barnen somnar tidigt vill säga ;) känns så skönt att va igång och röra på sig igen i alla fall!

Nu väntar snart jobb o dagis. Bjuder på en syskonbild på två trötta små fisar som är helt inne i tvn denna morgon. önskar er en fin dag ❤







Tungt huvud


2013-08-14 @ 12:50:11

Huvudet känns verkligen helt galet fel just nu. Tungt som bara den är det utav all rök.

För idag slog vi på stort på jobbet då det började brinna i en tumlare och rök överallt :( brandkåren var där på nolltid! Som tur var så spred branden sig inte och alla klarade sig. Men fy vad de luktar! Huvudvärk till tusen!






Ajoj tisdag.


2013-08-13 @ 07:44:05

Godmorgon fina. Idag har jag lite träningsvärk i kroppen. Skönt det känns att veta att man är på G igen ju!

Tröttare än tröttast idag med..hade svårt o somna igår och när jag väl somnat kom sambon hem o då vaknade jag. Sedan har han legat o petat på mig och legat på min sida o stökat- typ knappt haft nåt utrymme..Gaah! Även om det kan va mysigt så STÖR MIG INTE NÄR JAG SOVER ;) haha...han är ju nästan värre än barnen när de sover i våran säng. O vet ni vad? Skulle ställa in maten i kylen på jobbet- men gick ut påväg mot själva tvätteriet istället ;) trött rugguggla!

Ni blir det jobb- sen i eftermiddag en pw- o ikväll styrka för benen om barnen vill somna skapligt!

Ha en fin dag!






Olagligt!


2013-08-12 @ 19:06:11

Det borde vara olagligt att få vara såhär trött som jag är idag. Inte kunde jag somna igårkväll- och vaken har jag varit typ tusen gånger inatt. Dag ett på nya livet- gick upp tjugo över fem imorse (Leila hade ändå vaknat så kunde ju lika gärna gå upp så fick hon min sovplats) åkte till gymmet och körde styrkepass med hantlar.

Sedan har det varit jobb- och efter det tvätt o allt annat plock här hemma. Det lär bli en riktigt tidig kväll...såfort Elliott somnat så tänker jag gå o lägga mig! Nu tycker ni säkert synd om A som får sitta ensam resten av kvällen- men han är ju inte hemma! Han spelar just nu Fotbollsmatch ;)

Dagens lunch- chili con carne, fullkornsris och sallad.






Jag har bestämt mig!


2013-08-10 @ 08:41:00
 
Vet ni vad? Lyckades efter mycket velande bestämma mig för en av klänningarna häromdagen och igår fick jag mail :) snart kommer den! 
 
vilken det blev? Det ni- får ni se om jag kan ha den.
 
 
 





Mysig lördag


2013-08-10 @ 08:27:33

Godmorgon raringar från en säng fylld med bus och stoj. För här ligger vi fortfarande kvar i sängen och kikar på tv och bara myser. Så skönt med helg- att få ta igen massa förlorad tid med barnen.

Idag blir det lugnt som gatan- pappan åkte iväg och jobbade 5 imorse så på förmiddagen får bi klara oss utan honom ;)

Hoppas ni alla får en trevlig start på denna lördag ❤






Outfitalternativ mammabloggkryssningen


2013-08-08 @ 09:45:00
Herregud. Det här med att välja en klänning till kryssningen  är inte lätt. Har hittat massa olika men vilken kommer passa mig bäst männen? Vill ju ha en fin klänning utan att behöva känna mig för överklädd typ.
 
Älskar den med guld- men den kanske blir lite för mycket? Den sista svarta med strasstenar på är oxå Grym. Men sedan tänker jag att det kan va kul med färg.. HJÄLP!
 
vilken gillar du bäst/tror du skulle passa bäst?
 





Vad har egentligen hänt?


2013-08-07 @ 09:30:00
Vi har aldrig haft så mkt problem med våra barn egentligen. De har varit ganska lugna av sig. Lite syskongnabb här och där men det brukar ju vara så...kallas ju syskonkärlek! Men på sistone har vi börjat inse att det varit lugnet före stormen. Den som säger att flickor är lugnare och lättare att ta hand om än pojkar har banne mig fel.
 

Som ni kanske förstår så är det något som hänt med Leila. Hon har alltid hängt med och varit den där söta lilla filuren som kanske hittat på lite bus, kanske retat sin storebror lite någon gång ibland. Men allt detta är en baggis jämfört med hur det är nu, treårstrotsen har verkligen fått ett nytt ansikte.
 
Det enda Leila gör numera är typ att panikskrika och gråta och tjuta...såfort hon inte får som hon vill eller såfort inget går som hon vill. Är man och handlar och hon får gå runt själv så slutar det oftast med att hon lägger sig raklång på golvet i affären och gapskriker och tjuter och är så ilsken och stel som en pinne så man knappt får med henne upp.
 
Igår eftermiddag när vi kom hem från dagis lade hon sig utanför våran ytterdörr på plattorna och tjöt och reste sig inte upp förrän jag lyfte upp henne. När vi precis kommit in i huset så började hon att gapa och skrika och tjuta ännu mer- och stod typ panikartat och slog på mig samtidigt som hon tjöt och skrek så hon blev illröd. Jag försökte ta upp henne- me nä, det fick jag såklart inte. Sedan såg jag att hennes sko låg ute på plattorna..då var allt det för att hennes sko låg kvar ute. Herregud säger jag bara- kan man bara inte säga "mamma min sko är därute" istället för att skrika så det tjuter i mammans öron.
 
Sådanhär är hon typ varje eftermiddag nu..massa gap och skrik så det hörs fram till bynn och tillbaka- ibland hörs det nog till och med ända upp till Pajala.
 
Vill ju ha min söta glada lilla Leila tillbaka igen. Älskar henne trots hennes brister- men hon är ju såklart roligare när hon är glad. Befarar att söta Leila surpuppa troget kommer att hänga kvar.Vem vet? kanske ända fram till tonåren- och då kommer något ännu värre istället ;)
 
 
 
någon tjej mamma som känner igen dessa tendenser eller är det bara min snörpa?
 
 





snart dags för en tripp i det böljande blå.


2013-08-06 @ 21:17:04
Börjar undra vart det där ovädret de varnat för tagit vägen? skulle ju bli åska och regn här- men har inte sett en skymt av nåt oväder ännu.
 

Har spenderat kvällen framför diverse olika online shoppingställen i jakt på en klänning till mammabloggkryssningen 2013. Har jag hittat någon? en på ett ställe var jättesnygg. MEn jag lovar att det säkert blir som förra året när jag beställde därifrån- att inget kommer att passa. Fast iofs- beställer jag nu så hinner jag ju iaf att försöka hitta något annat innan det är dags.
 
Ni som ska med på kryssningen- har ni hittat något att ha på er?
 
Sedan tycker ju jag att många av dagens klänningar som säljs därute är alldeles för korta. Vem vill ha en klänning som slutar precis där rumpan slutar? kul med en visa stjärten klänning liksom- när det är så korta klänningar så borde fasiken ett hårnät få följa med oxå ;) Skämt åtsido- vem vill ha en klänning där man visar vad man har under klänningen så fort man gör minsta lilla ansträngning?
 
Nä- nu har nog nedräkningen allt börjat va? Eller vad säger ni?
 
 





Ny vecka och rutiner


2013-08-05 @ 07:18:29

hej måndag morgon så trevligt att du kom till oss (not). Ibland önskar man verkligen att helgen kunde fått vara en dag längre...vore perfekt ju!

Nåja- nu är det dags för en ny vecka, nya möjligheter och förhoppningsvis får vi ordning på alla vardagsrutiner igen. Strax dags för jobb och dagis- sen i eftermiddag blir det kanske bad om det är varmt?

Önskar er alla en trevlig måndag- för nu får barnen slita sig från tvn ❤ ha en bra dag!






Vill inte att det ska ta slut


2013-08-04 @ 07:51:25
Denna sommaren går verkligen till historien som en av dom bästa.
 
En sån här sommar med massa sol och bad har nog inte ens Elliott fått uppleva de fyra somrarna han varit med. Det är helt otroligt vad  sånt här väder gör med ens själ och sinne. Det är såhär man vill att alla somrar ska vara. Man vill bara inte att det ska ta slut!!
 
jag vill inte ha höst- och definitivt inte vinter. Sommar året om tack ;) tänk så mycket mysigt man hunnit att göra tack vare vädret. Så roligt både barnen och vi vuxna haft. Nu får vi hoppas på att vi får några fler fina dagar innan sommaren tar slut på riktigt :)
 
 
 
Sommaren 2013 kommer vi att leva på ett bra tag ❤❤ vi får ju dessutom lite extra sommar en vecka i september med.





Bårstad inte Båstad


2013-08-03 @ 17:37:28

Vilken varm men underbar dag det varit idag. Helt otroligt vad sol och bad gör med en människa :)

Idag efter lunch åkte vi iväg och badade i Bårstad som ligger ca 2 mil härifrån. (Råkade dock få till det på instagram så det stod Båstad )Så härligt och gott att få bada i vättern. Barnen de ville inte göra annat än att bada-såfort vi varit uppe i Max 5 minuter så skulle de i igen.

Fanns både brygga, och sedan var det så grunt så man kunde gå i också. Elliott gillade just att han kunde gå en bra bit ut och fortfarande bottna. Sedan finns det lite större stenar lite här och där mitt i vattnet som man sätta sig på och plaska.

Påväg hem var Leila så trött så hon somnade på stört...dock på dåligt humör nu tack vare detta ;)

Nu är grillen tänd här- det vankas grillade hamburgare ikväll...hoppas bara det inte blir oväder. Det ser lite mörkt ut bortigenom.

Hoppas allt är bra och att ni haft en härlig dag ❤






Emelie, en tå-lig en


2013-08-03 @ 08:27:09

Bara för att jag haft lite bloggtorka så tänkte jag dela med mig av en liten incident som hände i mitten av veckan.

För vet ni vad som hände på Ikeaparkeringen på A6? Sällskapet jag var där med fick för sig att jag satt i bilen när jag själva verket stod utanför bilen och försökte få upp det fällda sätet. Detta resulterade i att de sakta åkte iväg utan mig- och över mina tår med bakre däcket. Det kändes..men inget är brutet eller svullet eller mosat/ömt.Endast känts lite under stortånageln.

Vilken tur att det inte blev värre- de kunde ju bromsat och stannat när mina tår var under så de hade varit under däcket en stund.

Klandrar verkligen inte föraren på något sätt. Olyckor händer så lätt ju.Det där är sånt där som nog skulle kunna hända vemsom om man kanske är lite stressad eller tankspridd etc. Det skulle säkerligen lika gärna kunna va jag. Tur man inte hade öppna skor..,

Mina tår är bra tår;)







Ränder så långt ögat når


2013-08-01 @ 14:40:00
 
Har hittat ett nytt favvoställe att köpa kläder på nu igen. Är helt tokig i Lindex klädkollektion från Holly & Whyte. Så snygga kläder till vettiga priser dessutom. 
 
Såg ett skitsnyggt linne på Lindex i tisdags men köpte aldrig det. Behöver jag säga att jag ångrade detta direkt när jag kom hem? Igår var jag i Jönköping och kunde ju inte låta bli att se till så linnet hamnade i mina ägor- sedan fick jag med mig ett par härliga plagg till hem. Allt Holly and Whyte. Om jag gillar marint och randigt? Jorå- och det kommer bli super till hösten ;)